Hersey surekli kotu olacak hissi

Pandemi kotu olan psikolojimi daha da kotu etkiledi sanirim.spor salonu suan icin cok tehlukeli geliyor .ama kitap aldim kitap okuyorum.cok haklisiniz bu yuzden caba sarfediyorum daha cok

Aliyorum umarim ilerleyen zamanda faudasini gorurum

Psıkologa gıdın.

Farklılıklar olsa da yazdıklarınizda hemen hemen aynı şeyleri yaşadığım bir dönemdeyim. Benim bu durumum çok yakınım olan birisinin kanser olduğunu öğrenmemle başladı sanırım. Daha sonra onlarca kere hastaneye git gel ilaçlar tedaviler çok kötü ve ağır bir süreç geçirdik. Ve malesef kendisini kaybettik.
Ve o dönem hayatımızla ilgili radikal bir karar da almıştık. Pandemi dolayısıyla her şey altüst oldu benim kötü düşünceler içinde boğulmam daha da derinleşti.
Bu arada 2 kere sakatlık geçirdim kısa bir arayla 4 ay gibi bir süre ayaga hiç kalkamadım. O yüzden sağlık konusunda aşırı pimpirikli hale geldim. Ya şöyle olursa ya böyle olursa paraya ihtiyacımız olabilir şuradan kisayım bunu almayayim diye diye resmen aylarimi zehir ettim ve covide yakalandik hastalığı hafif de atlatsak hastane dolayısıyla sıkıntılar yaşadık.
Yine de bu kötü düşüncelerimin azaldığı bir dönemde olduğumdan sanırım kolay atlattım. Ya da öyle sandım 2 aydır yine sürekli olumsuz düşünceler içindeyim ama birisinin tesadüf eseri bir videosunu gördüm yukarıda bahsetmiş biri pozitif düşünceler için bazı şeyler yapıyorlar ve bende denemekten bir zarar gelmez diyerek başladım bugün 3.
Günümdeyim ve her şeye şükrediyorum , teşekkür ediyorum; aldığım nefese ,yediğim yemeğe ,suya ,bitkilerime, köpeğime, kendime ,hayatıma. İnanması güç ama gerçekten ilk defa bir farklılık hissetmeye başladım. Bana dehşet üzüntü veren durumların bile iyi yönünü görmeye hatta bunlara gerçekten inanmaya başladım. Değişim gerçekten de biz istersek kendimizden başlıyor sanırım buna artık inanıyorum...
Dilerim siz de bir an önce bu ruh halinden çıkıp hayata daha olumlu bakmaya başlarsınız

Anksiyeteden oldugunu düşünüyorum. Bende de var bi rkonu hakkinda aşırı düşünüyorum şunu almayayim dediğimde de elimdeki para bereketsiz olur bu arada. İş ariyorum herkesin arkasi var onlar girerler zaten diyorum,kpss calisiyorum yandaşlar varken sen mi diyorum merkezide atanmak icin puana da evde oturup calisamazsin diyorum,evlenicem cok para lazim diyorum o yola girmekten çekiniyorum. Aslinda olan kaygilar ama destek alınması lazim kendim için de diyorum. Siz de alabiliyorsaniz alin bence.

Saolun ilac kullandiniz mi siz.evet aynen boyle kendi kendimi vazgeciriyorum asiri ilerledi olumsuzluk bu da her isime engel oluyor

Sizede gecmis olsun basiniz saolsun.evet ne guzel atlatmissiniz benimkide hayatimi cok etkiliyor resmen yerimde sayiyorum 1 adim ileri gideniyorum.

Saolun ilac kullandiniz mi siz.evet aynen boyle kendi kendimi vazgeciriyorum asiri ilerledi olumsuzluk bu da her isime engel oluyor
Kullanmadım kime sorsam kullanma vs diyor e orda da bi derin düşünceye giriyorum. Benim de özgüvenimi kaybetmeme neden oluyor. Bir konuda çok düşündüğüm icin pratik değilim,sorumluluk alamiyorum ezik gibi hissediyorum

Evet bende ilac konusunda onyargiliyim fakat,artik kendiliginden gececek derecede degil ilerledi benim ki baya.Allah yardimcimiz olsun.ilac iyi gelen var mi acaba bi yakinim panik atak icin ilac kullaniyor dedi bazi seyler ilacsiz olmuyor gecmiyor memnunum iyi geliyor dedi

Ben de hep sizin gibi düşünürüm. Kötünün kötüsü var dursun para, belki hasta olur ailemden biri ona harcarız derim, bugün mutluyum ama yarın kesin bir şey olacak üzüleceğim derim. Ailemde herkes neden anın tadını çıkarmıyorsun der ben; siz nasıl çıkarıyorsunuz ya korona olursak bir gün derim. Neden çocuğum olmuyor diye dövünürüm, ya çocuğum olduğunda dünya daha kötü olursa derim, kendime her zaman üzülecek bir sorun bulurum, her şey yolunda olsa şimdi hangi sokak hayvanına eziyet ediyorlar kim bilir diye düşünüp takarın. Ben kaygı bozukluğu (anksiyete) hastasıyım. İlaç kullandığım dönemde çok iyiydim, 2 yıldır kullanmıyorum, maddiyattan dolayı terapilere devam edemedim. Hayatım hep korkuyla geçti, geçiyor. İnşallah siz çare bulabilirsiniz.

Dünyanın durumu zaten berbat. Hepimiz endişeliyiz. Bende de eski umutlar heyecanlar yok. Ama korkmam ben hayat zateh bos ölüm var bilinen son deyip umursamıyorum.

Sizi cok iyi anliyorum bende aynen boyleyim.mutluyken bile korkuyorum kesin guldum ya diyorum basima nisey gelecek ve inanir misiniz ne dusunurseniz o oluyor ve ne zaman gulsem mutlaka 1 gun sonra cok uzulecegim bisey olur.kaygilarim oyle buyukki artik bana gunluk yasamimi bile etkiledi .siz ilaclari neden biraktiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…