Farklılıklar olsa da yazdıklarınizda hemen hemen aynı şeyleri yaşadığım bir dönemdeyim. Benim bu durumum çok yakınım olan birisinin kanser olduğunu öğrenmemle başladı sanırım. Daha sonra onlarca kere hastaneye git gel ilaçlar tedaviler çok kötü ve ağır bir süreç geçirdik. Ve malesef kendisini kaybettik.
Ve o dönem hayatımızla ilgili radikal bir karar da almıştık. Pandemi dolayısıyla her şey altüst oldu benim kötü düşünceler içinde boğulmam daha da derinleşti.
Bu arada 2 kere sakatlık geçirdim kısa bir arayla 4 ay gibi bir süre ayaga hiç kalkamadım. O yüzden sağlık konusunda aşırı pimpirikli hale geldim. Ya şöyle olursa ya böyle olursa paraya ihtiyacımız olabilir şuradan kisayım bunu almayayim diye diye resmen aylarimi zehir ettim ve covide yakalandik hastalığı hafif de atlatsak hastane dolayısıyla sıkıntılar yaşadık.
Yine de bu kötü düşüncelerimin azaldığı bir dönemde olduğumdan sanırım kolay atlattım. Ya da öyle sandım 2 aydır yine sürekli olumsuz düşünceler içindeyim ama birisinin tesadüf eseri bir videosunu gördüm yukarıda bahsetmiş biri pozitif düşünceler için bazı şeyler yapıyorlar ve bende denemekten bir zarar gelmez diyerek başladım bugün 3.
Günümdeyim ve her şeye şükrediyorum , teşekkür ediyorum; aldığım nefese ,yediğim yemeğe ,suya ,bitkilerime, köpeğime, kendime ,hayatıma. İnanması güç ama gerçekten ilk defa bir farklılık hissetmeye başladım. Bana dehşet üzüntü veren durumların bile iyi yönünü görmeye hatta bunlara gerçekten inanmaya başladım. Değişim gerçekten de biz istersek kendimizden başlıyor sanırım buna artık inanıyorum...
Dilerim siz de bir an önce bu ruh halinden çıkıp hayata daha olumlu bakmaya başlarsınız