• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey sarpa sardı..

Tabikide aileni dinle .Bosuna cekme bu adami yasin cok kucuk herturlu yeni guzel bir hayatin olur

19 yasinda olup 35 yasinda adamla evlenmek nedir ya cokmu yakisikliydi zenmiydi neydi o yasta bu adamla evlendin ? Bu adamdan bir b.k olmaz

Adam zor biri.. öyle topla pılını pırtını git baba evine olmaz. Baksanıza gitmiş kız baba evine rezillik çıkartmış çocuğu almış geri dönmek zorunda kalmışlar. Haberlerde duyuyoruz bu tarz insanların konuşma bahanesiyle kızın babasının evine gidip katliam yaptığını. Tabi ki şu aşamada en mantıklı ve doğru olanı boşanman. Evli kalmanın kimseye yararı yok hatta daha ilerleyen zamanlarda çocuğunuza daha da zararı olur. Ama adam tehlikeli geldi bana. Allah yardımcın olsun. Çok zor. İnşallah zarar görmeden bi çıkış yolun olur

Mahkeme denılen bısey var kanun var polıs var hıc bı sekılde alamaz senden oglunu bosan korkma sana kufurederken gızlıce vıdeo cek mahkemede gster o pıslık ıcın uzaklastrma verır zaten mahkeme hem aılen baska sehırdeymıs oyle ıkıde bır cıkıp gelemez sen onu 4 yıl cok cekmıssın bır gun bıle bekleme oglım oglum dıyosun oglunu bır parca dusunuyrsan tutma o ruh hastasının yanında, vermıyorlar deme markete gıdıyrmus gıbı cık gıt o evden

Ablamda kendisinden 17yaş büyük adam ile evlenmişti.. Dünyalar farklı değil.. Yaş aldıkça herkes değişiyor.. Erkekler de o kadar yaş küçük eşlerini kıskanıyorlar ve bunu kıskanmıyor gibi göstereceğim diye saçmalıyorlar.. Ablam boşandı, yeniden evlendi ve çok mutlu..

Sizde yapabilirsiniz. Kadın isterse yapamayacağı birşey yok.. Mesela 19yaşınızda, belki de evlenme diyenlere rağmen dik durup evlendiniz.. Şuan daha olgunsunuz daha rahat yaparsınız.. Yeter ki isteyin..

selam iyi akşamlar. Direk konuya giriyorum ben 23 eşim 39 yaşında 4 senedir evliyiz 2 yaşında oglum var. Eşimle tamamen başka dünyaların insanıyız ve artık tahamülüm kalmadı size biraz eşimi anlatmak istiyorum. Eşim panik atak hastası aşırı asabi aşırı terbiyesiz hakaretin küfürün iftira atmanın rezil etmenin en alaasını yapan bi insan. Evlendigimiz günden beri etmedigimiz kavga kalmadı ben o zaman 19 yaşındaydım ve ne yapıcagımı bilmiyordum. Arkadaşım yok tanıdıgım yok ailem uzakta net yok konuşcak kimse yok dışarı çıkmam yasak istedigim şeyi giymek yasak çalışmam yasak sosyal meyda yasak ev hayvanı gibi ilk senemi geçirdim. Sonra biraz düzeldi ve ailem onun ailesi çocuk yap tamamen düzelicek baskısıyla 20 yaşımın sonlarına dogru hamile kaldım. Eve eşim gitmeme gezmeme artık karışmıyor ama hep orospu kaşar dışarı çıkıp rahat rahat ne haltlar karıştırıyorsundur diye konuşur sonrada bişey dememiş bunlar normal bi tavırmış gibi güler eglenir normal davranır. Cinsel ilişkimiz yok çok isteksiZdir ilk zamanlar ilişkiye giremedim diye benden sogumuş kadın olarak görmüyormuş. Herkesin içinde rezil edip hakaret eder buda kadınmı ya diye begenmez( gerçekten çevrem tarafından çok begenilirim kendi resmimi koyucam profile) ailemlede 2 senedir düşmanlar dogum yaptıgım zaman içki içip sarhoş halde eve geldi biz kavga ederken annem daha yeni dogum yaptı diye araya girdi annemle babama saldırdı ailemle gidicektim ama oglum 15 günlüktü vermediler kalmak zorunda kaldım. Ailem arkamda boşanamamı istiyorlar bende boşanmak istiyorum ama oglum için üzülüyorum eşimin durumu çok iyi benim o kadar degil kayınvalidem eşime hep gaz veriyor boşanırsanız bi bakıcı tutarız bende varım sende varsın çok güzel büyütürüz diye. Tabi eşim buna dayanarak daha fazla üstüme geliyor. Ben lise mezunuyum ailem üniye başlarsın ehliyetini alırsın güzel bi işe başlarsın hayatını yeniden kurarız diyorlar ama oglum ne olucak. Oglumu alıp gitmeme izin vermiyorlar yapmadıkları pisligi bırakmazlar ailem bunlarla uğraşmak istemiyor benim burda kalıp bunları çekicek halim kalmadı sinir hastası oldum 23 yaşında. Napıcam ben çok mutsuzum çevremdeki evlilere bakıyorum en büyük kavgaları bizim en küçük kavgalarımız kadar normal bi insanla hayat sürmek istiyorum çokmu şey istiyorum
Ya arkadasım 19 yasında 35 yasında adamla evlenilir mi. Üstelik de baska seher gitmişsin. Çocuk olmadan ayrılsam iyiymiş ailen de sana yol gösteremiyor.
Su durumda kanunen cocuk anneye verilir ana es tarafı güçlü ve varlıklıysa evirip ceviri alırlar senden yavruyu bi müddet kendini geliştirip o şekilde ayrıl ya da acaba aranız düzelir mi
İkinci çocuk düşünme sakın

ya onlar kim ki senin çocuğunu sana vermeyecekler. mis gibi ailen arkanda. oku çalış dedikleri gibi onlarla yaşa. çocuğuna da anneannesiyle birlikte bakarsınız. daha 23 yaşındasın önünde kocaman bir hayat var Allah'ın izniyle. o adamı çekmek zorunda değilsin. lütfen kendinin kıymetini bil. ailenin kıymetini bil.

kabus gibi.
bu çocukların o babaya ihtiyacı yok.
azcık akıllı olun ya. ne babası?
kimse çocukları sizden alamaz.
aileniz gelsin alsın sizi o cehennem azabından.
ezilmeye, baskılanmaya nasıl meraklısınız koştur koştur daha çocukken kaç yaşında adamla evlenmişsiniz.
ne diyim ki...

Ah yavrum ya niye o kadar erken evlendin ki... kaç yaş büyük senden bir de...

Asla çocuğu alamazlar.
KV ne yapmak istiyor onu tam anlamadım. Al çocuğu sığınma evine git korkuyorsan annenlerin evini biliyordur bir süre izini kaybetsin.
Nafaka talep et ödesin çocuğunun masraflarını.

Evli kaldığın her dakika evdeki mutsuzluğu bebeğin hissediyor.
Yarın bir gün şayet o adamla evli kalırsan o çocuk kadınları ezmeyi bir hak olarak görecek başta sana saygısı olmayacak.

Nasıl bir rol modeli olmak istiyorsun oğlunu nasıl yetiştirmek istiyorsun sen karar ver....

şaka mısınız yahu oğlumu almama izin vermiyolar nedir? ayağını eve zincirle mi bağladılar. ara polisi gelsin bassın evi bak bakalım nasıl veriyolar. 2 yaşında çocuğu da hiç bi mahkeme babaya vermez. artık iki okuyun kendinizi geliştirin ya.

Bebeği senden alamazlar neyin kafasını yaşıyorlar? Alamayacaklarını anladıklarında da yalakalık yapmaya başlarlar kanundan kuraldan haberleri yok herhalde.

35 YAşında adamın 19 yaşındaki kızla ne işi var hadi evlendin gitmeyen evliliğe çocuk neden hadi çocuk da yaptın ailen arkanda bu adamı niye çekiyorsun çocuk zaten sende kalır

Oglumu alıp bir kaç kez ailemin yanına gittim. Yapmadıgı rezillik sorun kalmadı. Ailem etrafa rezil olmaktan insanların konuşmasından çok çekinirler ve bu şekilde onlarda istemiyor. Eşimde bunu bildigi için daha çok rezillik çıkarıp çocugu alıp gidiyor polisi işin içine katınca öldürmekle tehtit ediyor beni
Yok yaaa kolaydı öyle öldürmek. Uzaklaştırma talep edin gelince çağırın polisi açmayın kapıyı

Back
X