- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- Konu Sahibi Brave Capricorn
Destek falan beklemiyorum. yazılarımı iyi okumuyorsunuz galiba, sen olsan açmayabilirdin. ama sen değilsin ve sen olmadan konuşma böyle kesin tamam mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni anlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Gerci %95 iniz ne anlatmak ve neden konu açmak istediğimi anladı.
En doğru kararı verdiğime inanıyorum. Bu konu yoruma açık oldukça sakız gibi sündürenler ukalaca cevap yazan insanlar çok olacak. Dışarda olduğu gibi burda da çırkef kadın gerçekten çok fazla.. olacak tabi bu çok normal
Sizi seviyorum hoşcakalın
Ustune ceket atilsa hamile kalanlar var,
Doktor doktor gezip bebek arayanlar var.
Kurtaj yaptiracagim kocamla keyfini suremedim diye burda destek arayanlar var..
Kararini vermis kocacimla az daha hayatimi yasiim diye bebegi aldiracak. (Bikac mesajda bir de cok agrim var diyor---aldir aldir kesin saglik sorunu yapiyo bu sende diyecegiz)
Oda rahat aldiracak
Konu bu anladigim kadariyla.
sizin konunuzu okuyup pek kıymetli zamanımı ayırıp yorum yazdığım için pişman oldum. allah sizin gibi vicdanlı anneleri çoğaltsın ozaman ne diyim. siz keyfinize bakın, bebek işte ne olcak ki yap yap aldır. önemli olan sizsiniz ve tazecik evliliğiniz.
hadi doyasıya yaşayın evliliğinizi. minicik bir kalbin ne önemi olabilir ki bu kadar mazeretin içinde zaten............
Kisaca sacmaliktan baska bisey deil. Korunmayi bilmiyorsan o isi de yapmayacaksin ! Sonrada aldiriyim mi diye onay beklemeyeceksin ! Bunun neyine onay verelim.bebegini öldürmene mi??
Bu kişisel bir karardır yargılamak kimseye düşmez.
Zaten günah da kişiseldir öyle ya.
Ben burda ki sert yorumları hiç anlamıyorum.
Sizin olmuyordur üzgünsünüz saygı duyarım başkası aldırınca allah allah bir çullanma üstüne. Aldırmayı düşündüğü bebek kendi bebeği hınç çıkarmayın.
Sevap yada günah bizi ilgilendiriyor mu ? Hayır .
Kürtaj yasaklandı diye ortada laf dolaşırken bu kadının hakkıdır kimse karışamaz dendi.
Açıkcası günahın kişisel olduğu şu dünyada insanların ne yaptığı sadece yapanı ilgilendirir.
İşin günah boyutunu göze alıyorsan aldır , sonuçta bu senin kararın.
Allah yardımcın olsun zor bir karar.
hazır olmadığını söylüyorsun yapacak tek şey aldırmak.çok derin düşünmemek laım bu konuları içinden çıkılmaz bir hale sokmamak lazım.aldırman o çocugun ve senin mutluluğun için önemli.daha sonra hazır olunca tekrar denersiniz.ama aldırmak günah falan derken o bebeği doğurup mutsuz etmek dahada günah.dediğim gibi çok derin düşünme ve daha fazla o canlı içinde büyümeden bi karara var derim.