- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
- 248
- Konu Sahibi Brave Capricorn
Ne çocuk yuvasına vermesi ne merdiven altı çocuk aldırma sen neden bahsediyorsun. Kimsin ki bunları söylüyosun çocuk yuvasına verinmiş, yazmayım dedim ama artık çok bilmişliğinden gına geldi. Haddini aşıyorsun. Bence yanlış dersin bir iki olumsuz yazarsın o kadar.. daha ne uzatıp duruyosun... Zahmet etme tamam mı o pek güzel vaktini harcama çık konudan lütfen, senin biraz insanlığın varsa bunu yaparsın. Yoksa eğer kendini ortaya koyarsın
hııı, çocuk yuvası mezardan daha beter yani diyorsun.....
bir de çık konumdan nedir yahu çık evimden der gibi
benim insanlığım senin gibi birisinin diline hiç düşmez bu birincisi, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır bu da ikincisi.
ben sesimi kessem yarın vicdanın konuşacak. o yüzden bugün benim konuşmam senin hayrınadır.....
ayrıca kürtaj YASAK !!! merdiven altı bir şekilde olmayacaksa öncelikle anayasa mahkemesine başvurman gerekecek kanunun iptali için.
ki oraya da bireysel başvuru olmuyor artık bulacan bir kaç milletvekili eş dost!!!
bu arada iyi ki çok bilmişim,cahil cahil konuşup, konu açmaya yeğlerim
evet şimdi seni kararlarınla başbaşa bırakıyorum.. konundan çıkıyorum. rahatsızlık verdim. napalım yanlışa şakşak tutamam!!!!!