Bebegim olmasa zaten dayanamazdim. Onu düşündükçe direniyorum. Aynı evde olmasak anlatırdım ama aynı evde ah bir çeneleri var sormayın gitsin herşeyi dahada kötüleştiricekler.. eşime çok kızıyorum boşanmak istiyorum artık.. ama onu bile yapamıyorum ah rabbim yardımcımiz olsun insallinİntihar ederseniz çocuğunuz ne halde olacak ileride bunu düşünün ve aklınızın ucundan dahi geçirmeyin. Kilo ve ameliyat sorununu da kafanızda ötelemeye çalışın. Çocuğunuzla akşamları bol bol ilgilenin, babaannesine anne dediğinde kızmadan düzeltin. Bana kalırsa eşinizin ailesine durumu anlatın yoksa ortaya çıkarsa hepten sizin üstünüze kalır.
Canım , kocam askere gitti gitmeseydi zaten çalışıp odeyecekti gidene kadar ödedi 4 ay bişey demedim kavga çıkarmadim huzursuz ortam yaratmadim. Ama gitti ve herşey benim üstüme kaldı. Birde kv taşındım o bile büyük bir dert inanınAldatma olayina kadar ne var bunda dedim, milletin ne dertleri var bunlarda dert mi dedim.
Kilo senin elinde olan bisey, zor oldugunu biliyorum ama yapabilirsin istersen.
50 bin tl cok buyuk bir borc degil, odesin kocaniz yada ailesi siz odemek zorunda degilsiniz. Soyleyin ailesine neden sakliyorsunuz ki.
Yazik gunah sana ya. Aldatilmamis olsan derdim ki esin gelene kadar idare et... Ama bu durumda senin o borcu odemeni istemem acikcasi. KV soyle lutfen, bi zaman sonra maasini napiyorsun diye aptal aptal seyler dusunurler bence..Canım , kocam askere gitti gitmeseydi zaten çalışıp odeyecekti gidene kadar ödedi 4 ay bişey demedim kavga çıkarmadim huzursuz ortam yaratmadim. Ama gitti ve herşey benim üstüme kaldı. Birde kv taşındım o bile büyük bir dert inanın
Aynen öyle canım onuda yazdım yukardaYazik gunah sana ya. Aldatilmamis olsan derdim ki esin gelene kadar idare et... Ama bu durumda senin o borcu odemeni istemem acikcasi. KV soyle lutfen, bi zaman sonra maasini napiyorsun diye aptal aptal seyler dusunurler bence..
Kayinvaliden zaten maasini napiyorsun diye cene yapiyor,
bence oglunun borclarini bilsin. En azindan onu cene yapar,
aksi taktirde maasindan beklentileri bile olabilir.
Şuan herşey çok yeni gitmesi taşınmak ve üstüme kalan borçlar.biraz bı alisirsm anca ozaman söyleyebilirim.. şuan herşey çok ağır geliyor birde yine benim ödeyeceğim borçlar için binbir çene :-D şuan kaldiramam ama biraz daha geçerse olabilirKayinvaliden zaten maasini napiyorsun diye cene yapiyor,
bence oglunun borclarini bilsin. En azindan onu cene yapar,
aksi taktirde maasindan beklentileri bile olabilir.
Kızlar konuyu açalım çok olmadı ama siliyorum herşeyi sanırım biraz anlatmaya ihtiyacim varmışbirkaç kişiye derdimi anlatınca rahatladım sağolun iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?