• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey çok ağır... İntihari düşünmeden edemiyorum..

diyette35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2018
13
4
1
34
Herşey üst üste gelir ya bazen...
Ağır bir imtihandan geçiyorum. başarısız olmak istemiyorum ama başaracak gücünde bulamiyorum kendimde..
Hayatimoyle berbatki
Ailemden kaçmak için eşimle evlendim 8 yıl önce aileside kendide çok iyiydi..
Herkeste ki normal dertler vardı bizde de..
Ben kocama okadar aşıktim ki bir hafta görmesem hayat biterdi benim için. Senelerce bedelli bekledik okul ve iş şeklinde hayatımıza devam ettik 18 yaşındaydım bu arada evlendiğimde.
Rabbim çokta güzel bir evlat nasip etti bize dünyalar tatlısı bir bebeğim var 2 yaşında.. gel gelelim benim bu iyilik perisi kocam arkadaşına kredi çekti birlikte iş yaptılar derken ne para kazandılar ne çekilen kredi ödendi arkadaşı kaçtı gitti.. çalışmadığı aylarda kullanılan kredi kartları ve arkadaşının krediyi ödememesi tekrar yapılanması 30 bine cikan kredi borcu vs birde bu sene başlayan KYK borcu.. toplamda 50 bin lira borcu altında beni bırakıp askere gitti 1 sene yapacak okul bitmediği için. Henüz 1 ay olmadı gideli. Birde bunlar yetmezmiş gibi kayinvalidemlere taşınmak zorunda kaldım.. çünkü bu kadar borçla birde kira ev giderleri karsilayamazdim.. herşey okadar çok üst üste geliyorki... Kayinvalidemler bilmiyor borçları bilseler bide aynı evdeyim zaten cenelerinden duramam. İnsanın kendi evi gibi olmuyor. Çocuğuma çok iyi bakıyorlar şimdi haklarını yiyemem ama çocuğumdan uzaklasmis durumdayım bütün gün kv ilgilendiği için ona anne diyor. Ben çalışıyorum askeri ucret kazanıyorum ama benim kredi ve kart borclarim 2500 u geçiyor. Yetemiyorum. Bir yandanda eşim para istiyo askerde ya ben gönderemiyorum artık kv söylüyorum bu kez kazandığım nereye gidiyor konusu oluyor. Birde bu kadar derdin üstüne kilo problemim var.. hipotroid ve hamilelik vs vs derken 130 larda doğuma gittim 89 a kadar indim ve sonra bıraktım 100 e geri çıktım bırakma sebebim sarkmaydi. Bütün vücudum sarkti.. tsort bile giyemiuorum kollarımda bir kat sallaniyor. Ameliyat için bile para gerekiyor.. bu kadar borçla benim amelîyat olmam mümkün değil. Yani bu kadar derde bide kendi derdim var :-) ay sinirim bozuldu. Daha bittimi tabiki hayır.. geçen yaz aldatildim.. bunun yükünü hala kaldıramıyorum. Tek istediğim boşanmak. Ama gidecek gerçekten yerim yok.. kendi ailem bana destek olmuyor kesinlikle.. bir saat bile zor oturuyoruz oraya gittigimizde. Zaten onlardan kaçıp evlendim bu arada ickici bir babam var annemle babam ayrılmışlar ben çok küçükken iyide ayrılmışlar ikisindende fayda yok gerçi. Ayrılıp annemlere gitsem çocuğuma bile bakmıyorlar.. çocuğumu kv bırakmam lazımm.. bu arada borçları kv şöyle diyecek arkadaşlarımız olacaktır söyleyemem zaten bu evde zor yaşıyorum birde cenelerinden hepten dayanamam. Oğullarının hatası evet ama nedense hep ben suçlu oluyorum. Bu arada arkadaşımda yok.. okadar yalnızım bu kadar derdin altında yoruldum inanın. Çok ağır yorumlar yapmayın lütfen. Yüreğim zaten çok yorgun.. bazen intihar düşünüyorum hatta tek çözüm o geliyor .. bazende ayakta durup tüm o fırtınada beni savuramizsin ki tontisligim yeter diyip espri anlayışıyla ayakta durmaya çalışıyorum. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin kizlar

İntihar ederseniz çocuğunuz ne halde olacak ileride bunu düşünün ve aklınızın ucundan dahi geçirmeyin. Kilo ve ameliyat sorununu da kafanızda ötelemeye çalışın. Çocuğunuzla akşamları bol bol ilgilenin, babaannesine anne dediğinde kızmadan düzeltin. Bana kalırsa eşinizin ailesine durumu anlatın yoksa ortaya çıkarsa hepten sizin üstünüze kalır.

Aldatma olayina kadar ne var bunda dedim, milletin ne dertleri var bunlarda dert mi dedim.
Kilo senin elinde olan bisey, zor oldugunu biliyorum ama yapabilirsin istersen.
50 bin tl cok buyuk bir borc degil, odesin kocaniz yada ailesi siz odemek zorunda degilsiniz. Soyleyin ailesine neden sakliyorsunuz ki.

İntihar ederseniz çocuğunuz ne halde olacak ileride bunu düşünün ve aklınızın ucundan dahi geçirmeyin. Kilo ve ameliyat sorununu da kafanızda ötelemeye çalışın. Çocuğunuzla akşamları bol bol ilgilenin, babaannesine anne dediğinde kızmadan düzeltin. Bana kalırsa eşinizin ailesine durumu anlatın yoksa ortaya çıkarsa hepten sizin üstünüze kalır.
Bebegim olmasa zaten dayanamazdim. Onu düşündükçe direniyorum. Aynı evde olmasak anlatırdım ama aynı evde ah bir çeneleri var sormayın gitsin herşeyi dahada kötüleştiricekler.. eşime çok kızıyorum boşanmak istiyorum artık.. ama onu bile yapamıyorum ah rabbim yardımcımiz olsun insallin

Aldatma olayina kadar ne var bunda dedim, milletin ne dertleri var bunlarda dert mi dedim.
Kilo senin elinde olan bisey, zor oldugunu biliyorum ama yapabilirsin istersen.
50 bin tl cok buyuk bir borc degil, odesin kocaniz yada ailesi siz odemek zorunda degilsiniz. Soyleyin ailesine neden sakliyorsunuz ki.
Canım , kocam askere gitti gitmeseydi zaten çalışıp odeyecekti gidene kadar ödedi 4 ay bişey demedim kavga çıkarmadim huzursuz ortam yaratmadim. Ama gitti ve herşey benim üstüme kaldı. Birde kv taşındım o bile büyük bir dert inanın

Canım , kocam askere gitti gitmeseydi zaten çalışıp odeyecekti gidene kadar ödedi 4 ay bişey demedim kavga çıkarmadim huzursuz ortam yaratmadim. Ama gitti ve herşey benim üstüme kaldı. Birde kv taşındım o bile büyük bir dert inanın
Yazik gunah sana ya. Aldatilmamis olsan derdim ki esin gelene kadar idare et... Ama bu durumda senin o borcu odemeni istemem acikcasi. KV soyle lutfen, bi zaman sonra maasini napiyorsun diye aptal aptal seyler dusunurler bence..

• Beğen
Reactions: gve
Kayinvaliden zaten maasini napiyorsun diye cene yapiyor,
bence oglunun borclarini bilsin. En azindan onu cene yapar,
aksi taktirde maasindan beklentileri bile olabilir.

• Beğen
Reactions: gve
Yazik gunah sana ya. Aldatilmamis olsan derdim ki esin gelene kadar idare et... Ama bu durumda senin o borcu odemeni istemem acikcasi. KV soyle lutfen, bi zaman sonra maasini napiyorsun diye aptal aptal seyler dusunurler bence..
Aynen öyle canım onuda yazdım yukarda :-) öyle düşünüyorlar son raddeye odeyemeyene kadar saklarim belki de bilemiuorum ama şuan bilirlerse offff söyleyecek lafları hergun dusunemiyorum bile .. bide aynı evde olmasak sorun değil de aynı evde olunca.. birde aldatılmak.. bukadar sıkıntı çekmeme degermi bu adam ..

Kayinvaliden zaten maasini napiyorsun diye cene yapiyor,
bence oglunun borclarini bilsin. En azindan onu cene yapar,
aksi taktirde maasindan beklentileri bile olabilir.
Şuan herşey çok yeni gitmesi taşınmak ve üstüme kalan borçlar.biraz bı alisirsm anca ozaman söyleyebilirim.. şuan herşey çok ağır geliyor birde yine benim ödeyeceğim borçlar için binbir çene :-D şuan kaldiramam ama biraz daha geçerse olabilir

Intihar ederseniz Çocuğunuz ne olacak ?
Ona karsı sorumluluğunuz var unutmayın .
Bence Kv ye Borçları söyleyin borç sizin üstümüze değil ki siz meden suçlu olasınız ?
Zayıflamak icin devlet hastanesinde de diyetisyene gidebilirsiniz SGK Karşılar .
Eşinizin dönmesine ne kadsr kaldı?
Bir de her ne olursa olsun üzmeyin kendinizi hersey gececek böyle düşünün .
Eşiniz gelince Çalışacak mı ?

Ailesine anlatmalısınız, dır dır etseler de, en azından belki üzerinizdeki maddi yükün bir kısmını alırlar. Bunu tek başınıza sırtlanmayın.
Şu dünyada hiçbir şey hayattan vazgeçmeye değmez, en kötü olaylar bile geçiyor, mazide kalıyor çünkü. Bir de çocuğunuz var. İnsan kuzusunu annesiz bırakabilir mi? Sizden sonra ne yapar? Hiçbir şey yaşamaya değmez geliyorsa, onun için değer. Dünyaya bir can getiriyorsak, Allah canımızı almadıkça, aklımızı kaybetmedikçe ona bakmakla yükümlüyüz.
Kilo dediğiniz şey dermansız dert değil. İsterseniz verirsiniz. İradenize kalmış. Sarkıyorum diyorsanız, azıcık evde spor yaparsınız. Bunları cidden önemsiyorsanız başarırsınız. Çok da iyi gelir size.
Eşiniz aldatmış, adilik etmiş, normalde boşa gitsin denecek bir mevzu ama... Şimdilik diğer sıkıntıları atlatmaya bakın. Eşinizle kişisel problemlerinizi o dönünce düşünür, çözmeye çalışırsınız.

Siz çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla boşansanız kızınızı alıp geçinebilir misiniz kardeşiniz falan yok mu kızınıza bakacak ? Bir de borç sizin borcunuz değil kvniz size ne diyebilir ki en fazla ?

Back