Bibibella ♈ Pro Üye 20 Ocak 2010 46.531 169.648 1.123 44 12 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Bibibella #41 Pamuksekersevenben .!.: engellemistim ben giderse diye simdi engeli kaldirmayi vilmiyorum Genişletmek için tıkla... İnternet geçmişini sil düzeliyordu galiba telden mi giriyorsun bide hangi marka tel ona göre bakarız açarsın
Pamuksekersevenben .!.: engellemistim ben giderse diye simdi engeli kaldirmayi vilmiyorum Genişletmek için tıkla... İnternet geçmişini sil düzeliyordu galiba telden mi giriyorsun bide hangi marka tel ona göre bakarız açarsın
Masmavi bir yol Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2018 1.170 3.437 53 12 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Bibibella #42 Bibibella .!.: İnternet geçmişini sil düzeliyordu galiba telden mi giriyorsun bide hangi marka tel ona göre bakarız açarsın Genişletmek için tıkla... internet gecmisimi temizleyim simdi sansung kullaniyorum ben
Bibibella .!.: İnternet geçmişini sil düzeliyordu galiba telden mi giriyorsun bide hangi marka tel ona göre bakarız açarsın Genişletmek için tıkla... internet gecmisimi temizleyim simdi sansung kullaniyorum ben
Bibibella ♈ Pro Üye 20 Ocak 2010 46.531 169.648 1.123 44 12 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Bibibella #43 Pamuksekersevenben .!.: internet gecmisimi temizleyim simdi sansung kullaniyorum ben Genişletmek için tıkla... Olmazsa internet ayarlarına git oralarda biyerde web bildirimleri olucak onları acman lazım
Pamuksekersevenben .!.: internet gecmisimi temizleyim simdi sansung kullaniyorum ben Genişletmek için tıkla... Olmazsa internet ayarlarına git oralarda biyerde web bildirimleri olucak onları acman lazım
Masmavi bir yol Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2018 1.170 3.437 53 12 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Bibibella #44 Bibibella .!.: Olmazsa internet ayarlarına git oralarda biyerde web bildirimleri olucak onları acman lazım Genişletmek için tıkla... tamam tesekkur ediyorum kücülse ya da baska yerde olsa iyi olacak mesaj yazarkenn basiyorum geri dönüyorum falan karisiyor
Bibibella .!.: Olmazsa internet ayarlarına git oralarda biyerde web bildirimleri olucak onları acman lazım Genişletmek için tıkla... tamam tesekkur ediyorum kücülse ya da baska yerde olsa iyi olacak mesaj yazarkenn basiyorum geri dönüyorum falan karisiyor
nemesis Half evil Pro Üye 28 Mart 2017 16.559 67.793 598 12 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Bibibella #45 Bibibella .!.: Benimki böyle izin verince böyle küçülüyor neden izin vermiyorsun bildirim falan gelmiyor bana Genişletmek için tıkla... Zorlamalardan hoslanmiyorum :) inadina tersini yapasim geliyor.
Bibibella .!.: Benimki böyle izin verince böyle küçülüyor neden izin vermiyorsun bildirim falan gelmiyor bana Genişletmek için tıkla... Zorlamalardan hoslanmiyorum :) inadina tersini yapasim geliyor.
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.858 62.723 798 31 12 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Bibibella #46 Aa bende o butondan yokya . :) Pc den girerken var ama telde yok