- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
evet ondan bahsetmeye çalıştım bende baya dolaylı yoldan çıkıyordu.Şundan mı bahsediyorsun o hep oluyor yukarda zaten ama forumdaki yeni mesajlar oluyor konuda ki değil veya demek istediğini anlamadım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ondan bahsetmeye çalıştım bende baya dolaylı yoldan çıkıyordu.Şundan mı bahsediyorsun o hep oluyor yukarda zaten ama forumdaki yeni mesajlar oluyor konuda ki değil veya demek istediğini anlamadım :)
Evt benim düzeldi su an sorun yokMerhaba,
Bu bahsettiğiniz durum şu anda düzeldi mi ?
Şimdi kontrol eder misiniz ?Sadece karisma degil ki. mobil tasarimda cok fazla sorun var.
Birde su bildirim engelleme zimbirtisini bi kaldirin ya heryerde el altina cikiyor.
goruntu duzelmis.bildirim butonlari birbirine girmiyor artik.Şimdi kontrol eder misiniz ?
Birde şu bildirim engelleme zimbirtisi nedir? Onu anlayamadım.
Onu kaldırmıyorlar bildirimlere izin verirsen küçülüp şeffaflaşıyor en azından canım izin vergoruntu duzelmis.bildirim butonlari birbirine girmiyor artik.
Bahsettigim sey su buyuk kirmizi bildirim butonu. Cok fazla el altinda.
Niye? İstemiyorum ben bildirim. Bu şekilde olunca surekli insanin eline takiliyor her açıldığında geri tusuna bastigim.icin yazdigim cok mesaj kayboldu geri girip yazmaya usendim.onlarca mesaji yazmaktan vazgecmisimdir kesin. Kullanissiz bir buton.Onu kaldırmıyorlar bildirimlere izin verirsen küçülüp şeffaflaşıyor en azından canım izin ver![]()
İlk çıktığında konu açmıştım birşey değişmediNiye? İstemiyorum ben bildirim. Bu şekilde olunca surekli insanin eline takiliyor her açıldığında geri tusuna bastigim.icin yazdigim cok mesaj kayboldu geri girip yazmaya usendim.onlarca mesaji yazmaktan vazgecmisimdir kesin. Kullanissiz bir buton.
Geri buttonuna basmanız gerekmiyor. Yazı yazdığınız yere basmanız kaybolması için yeterli.Niye? İstemiyorum ben bildirim. Bu şekilde olunca surekli insanin eline takiliyor her açıldığında geri tusuna bastigim.icin yazdigim cok mesaj kayboldu geri girip yazmaya usendim.onlarca mesaji yazmaktan vazgecmisimdir kesin. Kullanissiz bir buton.
LÜtfen haksızlık yapmayın. Sizin isteklerinize göre birşey olmuyor olsaydı ben burda cevap yazıyor olmazdım.İlk çıktığında konu açmıştım birşey değişmedibende de takıntı ekranda olmayan birşey türemesi ama bizim isteklerimize göre birşey olmuyor nedense
şimdi bildirimleri açtım küçülüyor şeffaflaşıyor hiç yoktan
![]()
Iyide ozellikle hizli bir sekilde yazi yazarken surekli oraya el gidiyor ac kapa ac kapa kullanim zorlugu yaratiyor. Buton boyutu biraz daha ufaltilsa yada yeri degisse en azindan yazarken zorluk olmaz. Zaten bildirim acmak isteyen acar. Acinca kayboluyormus. Acmak istemeyenede zorlama gibi olmaz boylece.Geri buttonuna basmanız gerekmiyor. Yazı yazdığınız yere basmanız kaybolması için yeterli.
onu engellesekde kaybolmuyor devamli duruyor kirmizi butonIyide ozellikle hizli bir sekilde yazi yazarken surekli oraya el gidiyor ac kapa ac kapa kullanim zorlugu yaratiyor. Buton boyutu biraz daha ufaltilsa yada yeri degisse en azindan yazarken zorluk olmaz. Zaten bildirim acmak isteyen acar. Acinca kayboluyormus. Acmak istemeyenede zorlama gibi olmaz boylece.
bibi zamaninda baska bir forumda adminlik yapmistim. Site sahibide arkadasimdi o zamanlar bana ufak tefek teknik seyleri ogretmeye calisiyordu. Genellikle forumlarda ozellikle sablon tasarim kullaniliyorsa bazi seyler degismiyor. Dahasi en ufak seyi degistirmek tasarimda cok kaydirmaya sebep oluyor o yuzden yapmasi cok zahmetli oluyor. Yapilamayan bazi seyler bu yuzden olabilir.İlk çıktığında konu açmıştım birşey değişmedibende de takıntı ekranda olmayan birşey türemesi ama bizim isteklerimize göre birşey olmuyor nedense
şimdi bildirimleri açtım küçülüyor şeffaflaşıyor hiç yoktan
![]()
Benim demiyelim gördünüz gibi bir çok arkadaş o butondan memnun değil neyse zaten ben alıştım bildirimlere izin verince küçülüyor bunada şükürLÜtfen haksızlık yapmayın. Sizin isteklerinize göre birşey olmuyor olsaydı ben burda cevap yazıyor olmazdım.
Benim isteklerime göre olmuyor deseydiniz anlarım.
Benimki böyle izin verince böyle küçülüyor neden izin vermiyorsun bildirim falan gelmiyor banabibi zamaninda baska bir forumda adminlik yapmistim. Site sahibide arkadasimdi o zamanlar bana ufak tefek teknik seyleri ogretmeye calisiyordu. Genellikle forumlarda ozellikle sablon tasarim kullaniliyorsa bazi seyler degismiyor. Dahasi en ufak seyi degistirmek tasarimda cok kaydirmaya sebep oluyor o yuzden yapmasi cok zahmetli oluyor. Yapilamayan bazi seyler bu yuzden olabilir.
Engellerseniz daha büyük kalıyor bildirimlere izin verirseniz kücülüo şeffaflaşıyor daha iyionu engellesekde kaybolmuyor devamli duruyor kirmizi buton
ben engellersem gider diye dusunup engellefim ama malesef ayni duruyor
yeri degisse yaht kücültülse olabilir ama yapilabiliyormu bilmiyorum
hep varmiydi o buton?
engellemistim ben giderse diye simdi engeli kaldirmayi vilmiyorumEngellerseniz daha büyük kalıyor bildirimlere izin verirseniz kücülüo şeffaflaşıyor daha iyi![]()