AMİN TATLIMMMAllahım hayırlısıyla sağ salim sağlıklı kucağınıza almayı büyütmeyi naip etsin inşallah
BENİM DUAM TÜM ANNELER VE MELEKLERİMİZEAmın canım benım allahım saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsss.. Allahım cok buyuk ona acılan ellerı de edılen duaları da bos cevırmez..
AMİN BİTANEM AMİNAllah'ım oğlunu sağlıkla kucağına almayı, onu büyütmeyi nasip etsin ve bir daha evlat acısı göstermesin, hiçbirimize.
DÜŞMANIMIZA BİLE GÖSTERMESİN BÖYLE Bİ ACIRabbim bir daha evlat acısı gostermesin size. Sağlıklı hayırlı bir evlat dogurun inşallah
BABASINA O KADAR İSİM ÖNERDİM BEĞENMEDİbebişinin adını ne düşünüyosun
ikisinide koyun ikinizinde gönlü olsunBABASINA O KADAR İSİM ÖNERDİM BEĞENMEDİ
YUSUFU KABUL ETTİ
BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ
ASIL İSTEĞİM ÇINAR DI
O ÇOK ÇOK ESKİ İSİMLERİ ÖNERİYORikisinide koyun ikinizinde gönlü olsun
CANIM BENİM DUANI EKSİK ETMEisim bi boncuk der annem Allah sana hayırlısıyla kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin iyi günlerde inşallah
etmem ne kadar canım benim annemde kardeşime 6 buçuk aylıkken düşük tehlikesi olmuştu ne kadar üzücü olduğunu biliyorum her gece dua edicem sende bebişinin fotosunu koy merak ederim paşamızı çünkü benim erkek kardeşim yokCANIM BENİM DUANI EKSİK ETME
AZ KALDI İNŞALLAH
O DUYGU ANLATILMAZ İNANetmem ne kadar canım benim annemde kardeşime 6 buçuk aylıkken düşük tehlikesi olmuştu ne kadar üzücü olduğunu biliyorum her gece dua edicem sende bebişinin fotosunu koy merak ederim paşamızı çünkü benim erkek kardeşim yok
ALLAH SANA DA NASİP ETSİN BİTANEMbende o kötü olayı yaşayanlardanım.. rabbim bana da nasip eder inşallah tekrar hamıle kalabılmeyi.. Hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah
ben evli değilim daha ama bebişleri çok seviyorum güzel de bakarımO DUYGU ANLATILMAZ İNAN
SENDE BEBİŞ VAR MI