- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
- 123
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ben şahsen bıyığınızı kıskandım.Arkadaşlar benim bu konuyla alakam yoktur. Başıma gelen şeyleri yazıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şahsen bıyığınızı kıskandım.Arkadaşlar benim bu konuyla alakam yoktur. Başıma gelen şeyleri yazıyorum
hayır ya ben zaten olayı biliyordum ilk konuyu sormuştum ilk ,ilkof niye yazdın ya ben ciddiye alıp cevap verdim ilk tüm yazdığını okumamıştım
Bence psikolojik sorunları vardı.Yaa normalde ben de dalga geçecektim sonra babasıyla sorunlarını okuyunca üzüldüm baya ah ponçik kalbim
Beni engellemiş, daha da girmedim:) en son beddua ediyorduo konu bir yere vardı mi sahi konu sahibi de gitmiş xjdjjd
çok eğlenceli ise okuyayim sayfaları
Sadece seni mi agsdkdkfkfBeni engellemiş, daha da girmedim:) en son beddua ediyordu
Yaa normalde ben de dalga geçecektim sonra babasıyla sorunlarını okuyunca üzüldüm baya ah ponçik kalbim
Bence de hatta sonra insanların profil duvarına girip yardırmış baya Artemissisipi nin profiline falanBence psikolojik sorunları vardı.
Siz benim babama kurban olun dedi hatta bir araAdanalı bunu görse "babamı bile kıskandılar" derdi
Benim başıma gelen seyleri yazıyorsun.Arkadaşlar benim bu konuyla alakam yoktur. Başıma gelen şeyleri yazıyorum
Bence de hatta sonra insanların profil duvarına girip yardırmış baya Artemissisipi nin profiline falan
Ama üyelere yazdığı hakaretler çok kötüydü
Sen benim memleketlimsin ondan dolayı seni de kıskanıyorlar. ,Benim başıma gelen seyleri yazıyorsun.
Beni de yapıcı bir yorum yazmama rağmen engellemiş Durduk yere kıskanç oldumGerçekten mi?
Bana yazmadı, demek beni umursamamış.
Kız buraya da sövmeye gelmesin.Bence de hatta sonra insanların profil duvarına girip yardırmış baya Artemissisipi nin profiline falan
Ama üyelere yazdığı hakaretler çok kötüydü
beni engellememiş siz laf atmayı bilmiyosunuz hıh üyeliği pasif şu an hoff çok sıkılıyorum
musakka kendini dava etsin açtırma ağzımı az daha takılayım buralardaSon 3-5 gündür kk aşırı coştu. Arka arkaya çok eğlence çıktı. Yakında hepimizi karakola alacaklar. Orada güleşeceğiz yan yana. musakka bizi dava edecek
Musakakk fan club başkanı mi hahahahahhaahhahaa kahkaha attimAllah sizi inanırsın ayağımı attığım her mekanda bir kıskançlık bir nazar
Bütün negatif enerjileri üstüme çekiyorum help
Herkesi engelleyip konuda kendi başına kalınca profillere yazmaya başladı.Beni de yapıcı bir yorum yazmama rağmen engellemiş Durduk yere kıskanç oldum