• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkeşler beni kıskanıyor napmalıyım :D

Allah sizi inanırsın ayağımı attığım her mekanda bir kıskançlık bir nazar😁
Bütün negatif enerjileri üstüme çekiyorum help😎😁

Geçen gün şirkette o güzelim ceketi giyen kız sendin değil mi? Günlerdir kızlarla oturup tüm gün çekirdek çitleyip arkandan konuşuyoruz. Çünkü bizim ceketiniz yoğ. Sen üzerine çöp poşeti bile geçirsen sana aşırı yakışıyooo prenses gibisin

Geçen gün şirkette o güzelim ceketi giyen kız sendin değil mi? Günlerdir kızlarla oturup tüm gün çekirdek çitleyip arkandan konuşuyoruz. Çünkü bizim ceketiniz yoğ. Sen üzerine çöp poşeti bile geçirsen sana aşırı yakışıyooo prenses gibisin
Maşallah dedin mi?

kız sen onu bırak da topiclerde millete ne güzel akıllar veriyosun 😂 orduya girsen orduyu dağıtırsın ağzım açık okuyorum 😂😂😂😂

Yoluşalım kim kazanırsa o kiskanilir
Yıldızlar yoluşmaz bebeğim. Saçını tutsam, saçını kıskanırlar elimden. Millet getirip getirip saçını elime verir. Keşke benim de saçımı tutsa o eller diye ağlarlar hep.

eski konusu nasıl bir seydi
ya böyle bilmediğin şeyler olunca ben de çok kıskanıyorum, ben zaten hep kıskanan tarafım bir kere bile bu arkadaşlar gibin olamadim :KK14:
Babasıyla problemleri varmış babası sürekli küfür ediyormuş. Erkek arkadaşıyla tanıştırmak istiyormuş ama utanıyormuş falan. Eski konu böyleydi. Yeni konusu ise tam tersi “herkes onu kıskanıyor”muş. Tuhaf gerçekten

Back