herkesin uykuculugum yuzunden laf sokmasindan biktim artik:(

Ben calisiyorm ancak ise oglen gidiyoum.duzenli olayim hafta sonu bile belli saate kalkmak istiyorum. neler yaptiniz nasil alistiniz

Bende çok uykucuyum. iş yerim çok yakın Allahtan koşarak yetişiyorum. ama pazar günü 12 ye kadar yatıyorum eşim de benim gibi ne kötü :) hatta dr a bunun için gittim kan tahlili falan yapıldı. temiz çıktı her şey. bence biyolojik olmayanların psikolojik ya da alışkanlıktan kaynaklanıyor

mrb, peki gece kaçta yatıyordunuz normal bir saattemi?
demir eksikliği için kan testimi mi yaptırmak gerekiyor? ne diycez doktora gidip ?

Ben calisiyorm ancak ise oglen gidiyoum.duzenli olayim hafta sonu bile belli saate kalkmak istiyorum. neler yaptiniz nasil alistiniz

Çalışma saatleriniz nedir? Şimdi normal sabah-akşam çalışmasıyla diğer saatler bile farkeder.
Ben uyumakta sıkıntı çekiyordum ama uyuyamadığım için sabah kalkamıyordum.Sizin durumda mı böyle yoksa gece yatıp sabah mı kalkamıyorsunuz?Ben hala tatillerde uykuyu uzatıyorum ama eskiye oranla çok çok iyiyim.Çocukluğumdan gelen yemek ve uyku sorunum var.Gece ayakta kalmayı seviyorum çünkü.Bugün çalışmıyor olsam eskiye dönerim.Çalışmadığım dönem sabaha kadar otururdum ertesi gün en erken kalktığım 12ydi.Bazı günler eşim 5te çıkar işten gelirdi eve ben hala yatıyorum.Bazen 2 gün uyumadığım oluyordu ona rağmen uyuyamıyordum geceleri.Sürekli kabuslar görmeye başlamıştım.
İşe başlayınca mecbur kalkmaya başladım (istemesemde zar zor kalkıyordum)Vücut yorulunca uyuması daha kolay oluyor.Sabahları kalkmak için kendimce nedenler de ürettim.Güne neşeli ve istekli başlamakta etkili oluyor.3-4 ay da ancak normale dönebildimBir süre sonra biyolojik saatin oturuyor..Tatil günlerinde bile yatma vaktinde uykun geliyor sabah uyandığın saatten en geç 2-3 saat sonra uyanıyorsun.
Sizin çalışma saatlerinize göre belki uykunuz normaldir.

İyi de insan bi yere kadar uyuyabilir yani. Sonrasında istese de uyuyamaz. Yani gece 12de yatsan en geç 12de kalkarsın. Fazla uyumak sağlıklı değil zaten ideali 8 saat. Ne iş yapıyorsun ne mezunusun bilmiyorum ama okul için erkenden kalkmak zorunda kalmadın mı hayatın boyunca? Alışmış olman gerekiyordu çünkü.

bende uyku düşkünüm yatağa gülerek giren bir insanım aşığım yani ama bekarken öyleydim hatta öğlen yatıp ertesi gün akşamına kalkmışlığım kesintisiz 2 gün üst üste yatmış insanım, sanırım babişimden almışım bunu o da miskincik amma ve lakin evlendim saaat 6 da dikiliyorum ayağa tabi yine yatağa gülerek giriorum aahh canım yastıgımm misssslerim diyorum normal değiliz

Valla evli değilsin sanırım evlenmeden as o sorunu yoksa çok sıkıntı cekersin.bende öyleydim evliliğmn ilk yılı hep uyudum çok zor oluyor

Ayni ben ya resmen yatagima asigm :)

olabilir gece kaçta yatarsam yatayım sabh 9 ayaktayım 5 yılır uyku maskesi kullanıyom o bile fayda etmedi
keske benim de biraz uykum kaçsa...bebek olunca gözüm yatağa düşüyor.... her akşam ders çalışmak için niyetleniyorum daha ilk dakkadan uykum geliyor....

Canım bende uyumayi çok severim. Nisanliyken ben çok uykuuykum derdim nişanlım ben daha uykucuyum derdi inanmazdim ona. Şimdi evlendim inanamıyorum hala bırakSam günlerce uyuyacak. r normalde ben kalkamam ama kocam hergün ise geç kaldığı için mecbur uyanıp onu kaldırıyorum ve sabah erkenden kahvaltı yapıyoruz :) zorunda olmadıkça olmuyor ne zaman kendini mecbur hissedersen o zaman yay gibi firlarsin yataktan. Bu yüzden canını sıkma keyfine bak :))

Cocuk olunca bende senin gibiydim ayni hatta esimle bile tartismisligimz vardir bu konuda ..o erken kalkar erken giderdi ise ben onu yollar geri yatardim bazen kalkmazdim bile haliyle gec uyurdum ona gore ..kacta yatarsam yatayim 11 bucuktan once kalmiyordum ama simdi oyle mi kacta uyuyup uyandigimi topluyorum cikariyorum bölüyorum ya 4 saat ya 4bucuk

keske benim de biraz uykum kaçsa...bebek olunca gözüm yatağa düşüyor.... her akşam ders çalışmak için niyetleniyorum daha ilk dakkadan uykum geliyor....
Cnm benm kizim 6 aylik ben ya o uyudungunda ya da ayagimda sallarken ders calisiyorum ..bide aksamlari dgl sabahlari dene calismayi tabi calismiyorsan ise gitmiyorsan..

Cnm benm kizim 6 aylik ben ya o uyudungunda ya da ayagimda sallarken ders calisiyorum ..bide aksamlari dgl sabahlari dene calismayi tabi calismiyorsan ise gitmiyorsan..
öğle uykusunda çalışıyorum bende ayağıma koyup uyku saatini uzatıyorum ama yeterli olmuyor şuan ki çalışma sadece sorunsuz ders geçmem için yeterli...2 sınıftayım...formasyon alabilmem için biraz daha ortalamamı yükseltmem lazım.... ..kayıt yaptırdım 1 ay sonra oğlum doğdu... bu nedenle ortalama açısından pek başarı sağladığım söylenemez....

Ben de böyleyim ailede ve çevremde bu yüzden hep alay konusu oluyorum ve en önemlisi derslerim aksıyor. Ben de de saglıksal bir sorun yok. Ben de birkaç hafta sürekli erken uyanmayı denedim. Sersemlesem bile kendimi tuttum çünkü alışırım diye düşündüm. Ve gercekten de alıştım, şu an daha iyiyim.

Vuhuu masallah iyi bakilmissin valla normal alt sinir 45 diyor benim 40 ama bilemedim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…