- 16 Mayıs 2015
- 209
- 61
-
- Konu Sahibi mirkaramir
Ben calisiyorm ancak ise oglen gidiyoum.duzenli olayim hafta sonu bile belli saate kalkmak istiyorum. neler yaptiniz nasil alistinizAynı benim eski halim,Hergün kavga ederdim kendimle öyle böyle değil.Psikolojim bozulmuştu iyice.Çalışmaya başlayınca geçtiİş yada bir uğraş olunca alışırsın . 1 günde olmuyor maalesef o dediğin biyolojik saatinin oturması için en az 2-3 ay devam ettirmen gerekir. Uykudan ölsende dönmeyeceksin yatağa ama sürekli evdeysen erken kalkıp ne yapacağım düşüncesiyle insanın kalkası gelmez.En güzeli çalışmak.Mecburiyet olmadığı sürece insan düzen tutturamıyor.
Bende ayni sorunu yasiyorum hatta 1.5 yasunda kizimda ayni oldu sayemde 1 e kadar uyuyoruz annem sende demir eksikligi var der dururdu uyandigimdada bitkin yorgun uyanirdim ve b12 demir eksikligi sinirda kanszlk cikti bunlarda insanda uyku depresyon ve mutsuzlk yaratiyimus bi test yaptirmani tavsiye ederim ben hala ilaclarima baslamadim tabii umarim ise yarar.
Ben calisiyorm ancak ise oglen gidiyoum.duzenli olayim hafta sonu bile belli saate kalkmak istiyorum. neler yaptiniz nasil alistiniz
bende uyku düşkünüm yatağa gülerek giren bir insanım aşığım yani ama bekarken öyleydim hatta öğlen yatıp ertesi gün akşamına kalkmışlığım kesintisiz 2 gün üst üste yatmış insanım, sanırım babişimden almışım bunu o da miskincikMerhaba arkadaslar ben 24 yasindayim ve kendimi bildim bileli hep cok uyurum erkende yatsam gecte yatsam oglene dogru kalkarim.bu sorunu asmak icin neler denedim olmuyor bir turlu sabah erken kalkamiyorum. Etrafimdakiler surekli sakayla karisik laf sokuyorlar onu da gectim ben kendimle kavga halindeyim surekli. Oglen kalkiyorm yatana kadar kendime kiziyorm ama ertesi gun yine aynisiyim. Ben boyle biri olmak istemiyorum lutfeeen yardim edin erken kalkmaya zamani duzenli kullanmaya nasil alisabilirim
İyi de insan bi yere kadar uyuyabilir yani. Sonrasında istese de uyuyamaz. Yani gece 12de yatsan en geç 12de kalkarsın. Fazla uyumak sağlıklı değil zaten ideali 8 saat. Ne iş yapıyorsun ne mezunusun bilmiyorum ama okul için erkenden kalkmak zorunda kalmadın mı hayatın boyunca? Alışmış olman gerekiyordu çünkü.[/QUOTE
Okul icin zorla kalkiyordum ancak buldugum ilk firsatta tekrar uyuyordum
Ayni ben ya resmen yatagima asigm :)bende uyku düşkünüm yatağa gülerek giren bir insanım aşığım yani ama bekarken öyleydim hatta öğlen yatıp ertesi gün akşamına kalkmışlığım kesintisiz 2 gün üst üste yatmış insanım, sanırım babişimden almışım bunu o da miskincikamma ve lakin evlendim saaat 6 da dikiliyorum ayağa tabi yine yatağa gülerek giriorum aahh canım yastıgımm misssslerim diyorum normal değiliz
tsk ederim canım valla bende sevmiyorum ama yemiştim valla her öğle ve her akşamgeçmiş olsun 5 iğne yedim gerisi şurup ciğeri severim dalak nefret ederim
keske benim de biraz uykum kaçsa...bebek olunca gözüm yatağa düşüyor.... her akşam ders çalışmak için niyetleniyorum daha ilk dakkadan uykum geliyor....olabilir gece kaçta yatarsam yatayım sabh 9 ayaktayım 5 yılır uyku maskesi kullanıyom o bile fayda etmedi
Canım bende uyumayi çok severim. Nisanliyken ben çok uykuuykum derdim nişanlım ben daha uykucuyum derdi inanmazdim ona. Şimdi evlendim inanamıyorum hala bırakSam günlerce uyuyacak.Merhaba arkadaslar ben 24 yasindayim ve kendimi bildim bileli hep cok uyurum erkende yatsam gecte yatsam oglene dogru kalkarim.bu sorunu asmak icin neler denedim olmuyor bir turlu sabah erken kalkamiyorum. Etrafimdakiler surekli sakayla karisik laf sokuyorlar onu da gectim ben kendimle kavga halindeyim surekli. Oglen kalkiyorm yatana kadar kendime kiziyorm ama ertesi gun yine aynisiyim. Ben boyle biri olmak istemiyorum lutfeeen yardim edin erken kalkmaya zamani duzenli kullanmaya nasil alisabilirim
keske benim de biraz uykum kaçsa...bebek olunca gözüm yatağa düşünr.... her akşam ders çalışmak için niyetleniyorum daha ilk dakkadan uykum geliyor....
Cocuk oluncaMerhaba arkadaslar ben 24 yasindayim ve kendimi bildim bileli hep cok uyurum erkende yatsam gecte yatsam oglene dogru kalkarim.bu sorunu asmak icin neler denedim olmuyor bir turlu sabah erken kalkamiyorum. Etrafimdakiler surekli sakayla karisik laf sokuyorlar onu da gectim ben kendimle kavga halindeyim surekli. Oglen kalkiyorm yatana kadar kendime kiziyorm ama ertesi gun yine aynisiyim. Ben boyle biri olmak istemiyorum lutfeeen yardim edin erken kalkmaya zamani duzenli kullanmaya nasil alisabilirim
Cnm benm kizim 6 aylik ben ya o uyudungunda ya da ayagimda sallarken ders calisiyorum ..bide aksamlari dgl sabahlari dene calismayi tabi calismiyorsan ise gitmiyorsan..keske benim de biraz uykum kaçsa...bebek olunca gözüm yatağa düşüyor.... her akşam ders çalışmak için niyetleniyorum daha ilk dakkadan uykum geliyor....
öğle uykusunda çalışıyorum bende ayağıma koyup uyku saatini uzatıyorum ama yeterli olmuyor şuan ki çalışma sadece sorunsuz ders geçmem için yeterli...2 sınıftayım...formasyon alabilmem için biraz daha ortalamamı yükseltmem lazım.... ..kayıt yaptırdım 1 ay sonra oğlum doğdu... bu nedenle ortalama açısından pek başarı sağladığım söylenemez....Cnm benm kizim 6 aylik ben ya o uyudungunda ya da ayagimda sallarken ders calisiyorum ..bide aksamlari dgl sabahlari dene calismayi tabi calismiyorsan ise gitmiyorsan..
büyük ihtimal yorgunluktan 9.5 yaşında kızım 1.5 yaşında oğlum var her birinin bakımı dersi var.... ev işleri derken yoruluyorum....belki yorgunluktandr boşver uyu sen
benim lise yıllarında oldu derste bile uyuyordum artık.....normal 12 olan değer 4 e düşmüş.... dr bayılmıyor musun diye sormuştu hatta..... 40 iğne kan şurube ve dalak ciğer yedim 20 gün hemd e yarı pişmiş.... .sağolsun ablalarım çok güzel baktılar...tiskinmemem için odun ateşinde yaparlardı.. ..ama tiskinmemek ne mümkün....
20 günün sonunda 12.5 olmuştu değer...dr bile şaşırdı....ben ankaraya göndereceektim dedi ...çok iyi olmuş demişti....