- 12 Haziran 2019
- 331
- 399
Ben sizin aklınızı seveyim!!! Neden benim aklıma gelmedi ki sipariş vermek. Harika olurdu ama eşimin olmadığı bir gün yapmam lazım.Ayy evlerden ırak o nasıl biriymiş öyle ya. Rahatsızlığınızı dile getirin her defasında çekinmeyin o laf sokuyorsa siz beş katını sokun hayret bişey insanın zorla sabrını sınıyorlar. Üç köfteyi yedikten sonra arayın sipariş verin eve... kaynananız sorarsa doymadım diyin. Kadına bak resmen acıkacak diye sı*maya korkuyor. Evi kendi evi bellemiş eşyaları değiştiriyor falan bide üstüne laf sokuyor ben olsam cinnet geçirirdim heralde. Benim anlamadığım böyle insanları hayatında hiç mi uyaran bir şey diyen yok ya. Nasıl böyle kalabilmişler şaşıyorum. Ya da heralde uyarılara kulak tıkıyorlar. Bizim bir yanlışımız olay olur... tavrını net koy çamaşırlarını ortaya ser.. o hareketlerinden utanmıyorsa sen neden utanacakmışsın kendi evinde
Valla arkadaşım anlatılmaz yaşanır bir kayın validem var. Zaten eğer bir kere daha yatak odama girerse tam kapının önüne bırakcam hemde.
Ya bunlar bir tuhaf canım. İşte tatilde gördüm zaten. Hiç kimsenin hiç kimseye saygısı yok. Herkes birbirine laf sokuyor. Bence kimse kimseyi sevmiyor. Hepsi de o yüzden birbirinden yüzsüz olmuş. Ama şaka yapar gibi değil de net sinirli bir tavırla tepkilerimi vereceğim artık koydum kafama. Ona da alınır ve bir daha yapmaz herhlde. Ayyyy bir de bi trip atıyor istediği olmadığında surat varya mahkeme suratı. Onu çekcem ama olsun diycem artık herseyi!!!