- 16 Mayıs 2015
- 209
- 61
-
- Konu Sahibi mirkaramir
Gittim hersey normalmisDoktora gittiniz mi çünkü aşırı uyku genelde mineral eksikliğinden oluyor.
Merhaba arkadaslar ben 24 yasindayim ve kendimi bildim bileli hep cok uyurum erkende yatsam gecte yatsam oglene dogru kalkarim.bu sorunu asmak icin neler denedim olmuyor bir turlu sabah erken kalkamiyorum. Etrafimdakiler surekli sakayla karisik laf sokuyorlar onu da gectim ben kendimle kavga halindeyim surekli. Oglen kalkiyorm yatana kadar kendime kiziyorm ama ertesi gun yine aynisiyim. Ben boyle biri olmak istemiyorum lutfeeen yardim edin erken kalkmaya zamani duzenli kullanmaya nasil alisabilirim
12 de yatinca da 12 de kalkiyorm 4te yatncad 12 de kalkiyorm her seye her yere apar topar hazirlaniyprum. Bir de kanser tedavisi gormustm bu uyku durumunu o kadar kafaya takiyorum ki yeniden hasta olmaktan korkuyorumMerhaba cimicim1, öncelikle, başkalarının eleştirilerinin moralini bozmasına izin verme. Bırak konuşsunlar.
Erken kalkmaya, sadece, erken yatıp erken kalkarak alışabilirsin. Eğer, bir eylemi 21 gün devam ettirirsen bu süre sonunda bu eyleme bağışıklık kazanırsın, yapmakta zorlanmazsın. Zor olacak ama yarından itibaren bir şekilde, geç yatmış olsan dahi, erkenden kalk ve gün içinde uyumamaya çalış. Bir süre sonra uyku düzenin oluşacaktır. Oluşmazsa bir doktora görünmeni tavsiye ederim, bu düzenin daha çok düzensizliğin birçok sağlık sorununu da beraberinde getirir. Sevgilerle.
12 de yatinca da 12 de kalkiyorm 4te yatncad 12 de kalkiyorm her seye her yere apar topar hazirlaniyprum. Bir de kanser tedavisi gormustm bu uyku durumunu o kadar kafaya takiyorum ki yeniden hasta olmaktan korkuyorum
Cok tesekkur ederi devlet hastanesine gittim dogru duzgun dinlemedi bile ilac yazdi gonderdiTatil zamanları ben de senin gibiyim. Anlayabiliyorum, kolay değil. Gecenin bir yarısı yatıp sabahın köründe kalkınca sanki dayak yemiş gibi öyle güçsüz, halsiz öyle keyifsiz oluyorsun ki. Ama bir şekilde alışmak zorundasın, kendin için.
Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz. Bu kadar dert ediyorsan bir psikoloğa görünmelisin. Konuş, anlat, dök içini sonra ortak bir çözüm bulursunuz. Sıkıntı yapma kendine ama ihmal de etme bu sorunu.
Cok tesekkur ederi devlet hastanesine gittim dogru duzgun dinlemedi bile ilac yazdi gonderdi
Cok hklisiniz am an ozele gidecek durumum yokRica ederim :) Ben de devlet hastanesine bir kere gitmiştim aynı şekilde dinlemedi bile, geçiştirdi. Durumunuz müsaitse özele gitmeyi düşünün. İhmal etmeyin ve ertelemeyin.
sabah erken kalktiginda yapacak bi isin yoksa insan kalkamiyor canim. Bende uykuya asiri duskunumdur, cok ugrastim ama bi turlu olmuyor, bi kac gun erken kalkiyorum ev islerim erkenden bitiyor sonra canim sikiliyor yatip uyuyorum aksama kadar bu sefer iyice duzen kalmiyorMerhaba arkadaslar ben 24 yasindayim ve kendimi bildim bileli hep cok uyurum erkende yatsam gecte yatsam oglene dogru kalkarim.bu sorunu asmak icin neler denedim olmuyor bir turlu sabah erken kalkamiyorum. Etrafimdakiler surekli sakayla karisik laf sokuyorlar onu da gectim ben kendimle kavga halindeyim surekli. Oglen kalkiyorm yatana kadar kendime kiziyorm ama ertesi gun yine aynisiyim. Ben boyle biri olmak istemiyorum lutfeeen yardim edin erken kalkmaya zamani duzenli kullanmaya nasil alisabilirim
Cok hklisiniz am an ozele gidecek durumum yok