herkesin uykuculugum yuzunden laf sokmasindan biktim artik:(

Benim kardeşimde öyle. 18 saat uyuduğunu bilirim, annem gidip yaşıyo mu bakıyo. Erken dersi varsa kalkar yada önemli bi işi, yoksa kaldıramazsın yani değişmiyo kız seviyo uyumayı

Ya 6 yıldır işim için sabah 7 de kalkan biri olarak artık haftasonları istesem de uyuyamıyorum şimdiye kadar en geç 9 da uyandım :KK70: Siz kendi başınıza erkenden kalkamazsınız, size bir mecburiyet gerek, işe geç kalma korkusu gibi :KK70: önümüzdeki yıl sabahçı olma şansınız yok mu öyle olursa mecburen erken kalkarsınız

ben de böyleyim. yıllarca okudum çalıştım halen de çalışıyorum. ama tatil günleri 1330a kadar yatarım. ve her sabah istisnasız olarak uykulu yorgun kalkarım. hergün multi vitamin alıyorum değerlerim normal sınırlarda. ama yok işe yaramıyor. bıktım artık

Ben erkenden kalkar öğlene kadar bütün işerimi bitirirdim.
Ancak ilk gebeliğimde komada uyudum gözümü açamadım hakikatten çok kötü bir durum seni çok iyi anlıyorum canım

ben öyleydimmm erken kalkamazdım öglene kadar uyurdum.. evlendigimde kv falan çok huylanırdı bana ama alıştırmıştım ödün vermemiştim..
merak etme evlenip çocuk olana kadar bu sefahat :)

Sağlık sorunu yoksa eğer aliskanlillarini degistirmelisin..bebeğim gece hiç uyumaz ama ben yinede gündüz o uyuyuncaa da uyumam yani eskiden seviyordum uykuyu ama bebektn sonra uyumamaya alıştım sende birkaç gun zorlanirsin ama emin ol alisirsin

Aynı benim eski halim,Hergün kavga ederdim kendimle öyle böyle değil.Psikolojim bozulmuştu iyice.Çalışmaya başlayınca geçti:KK76:İş yada bir uğraş olunca alışırsın . 1 günde olmuyor maalesef o dediğin biyolojik saatinin oturması için en az 2-3 ay devam ettirmen gerekir. Uykudan ölsende dönmeyeceksin yatağa ama sürekli evdeysen erken kalkıp ne yapacağım düşüncesiyle insanın kalkası gelmez.En güzeli çalışmak.Mecburiyet olmadığı sürece insan düzen tutturamıyor.:KK49:

Merhaba arkadaslar ben 24 yasindayim ve kendimi bildim bileli hep cok uyurum erkende yatsam gecte yatsam oglene dogru kalkarim.bu sorunu asmak icin neler denedim olmuyor bir turlu sabah erken kalkamiyorum. Etrafimdakiler surekli sakayla karisik laf sokuyorlar onu da gectim ben kendimle kavga halindeyim surekli. Oglen kalkiyorm yatana kadar kendime kiziyorm ama ertesi gun yine aynisiyim. Ben boyle biri olmak istemiyorum lutfeeen yardim edin erken kalkmaya zamani duzenli kullanmaya nasil alisabilirim :KK43:

Eskiden bende öyleydim hala uykuyu çok severim ama evlenip iş hayatı derken alıştım artık erken kalkmaya. Erken kalkmak için sebep bul kendine bence. Hafta sonu bile çok sevmeme rağmen uyuyamıyorum çünkü biliyorum ki evde iş var yada yapacak bir şey mutlaka var.

Katiliyorm bendede aynisi vardi oglan dogunca ama takviyeyle gecti bide bol guneslen
benim lise yıllarında oldu derste bile uyuyordum artık..:KK53:...normal 12 olan değer 4 e düşmüş.... dr bayılmıyor musun diye sormuştu hatta..... 40 iğne kan şurube ve dalak ciğer yedim 20 gün hemd e yarı pişmiş....:KK47:.sağolsun ablalarım çok güzel baktılar...tiskinmemem için odun ateşinde yaparlardı..:KK68:..ama tiskinmemek ne mümkün....
20 günün sonunda 12.5 olmuştu değer...dr bile şaşırdı....ben ankaraya göndereceektim dedi ...çok iyi olmuş demişti....

Insanlari gectim diyelim ben kendimle surekli savas halindeym artik ya biktm b7 durumdan kendimden nefret etmeye basladm ya

benim lise yıllarında oldu derste bile uyuyordum artık..:KK53:...normal 12 olan değer 4 e düşmüş.... dr bayılmıyor musun diye sormuştu hatta..... 40 iğne kan şurube ve dalak ciğer yedim 20 gün hemd e yarı pişmiş....:KK47:.sağolsun ablalarım çok güzel baktılar...tiskinmemem için odun ateşinde yaparlardı..:KK68:..ama tiskinmemek ne mümkün....
20 günün sonunda 12.5 olmuştu değer...dr bile şaşırdı....ben ankaraya göndereceektim dedi ...çok iyi olmuş demişti....

geçmiş olsun 5 iğne yedim gerisi şurup ciğeri severim dalak nefret ederim

X