- 27 Ocak 2015
- 1.143
- 822
- 37
- Konu Sahibi mirkaramir
Benim kardeşimde öyle. 18 saat uyuduğunu bilirim, annem gidip yaşıyo mu bakıyo. Erken dersi varsa kalkar yada önemli bi işi, yoksa kaldıramazsın yani değişmiyo kız seviyo uyumayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demir eksikliği uyku yapıyor bizzat yaşadım...bence bi tetkik yaptırın
demir eksikliği bende fazlasıyla var nedense gece günüz uyku yok bendedemir eksikliği uyku yapıyor bizzat yaşadım...bence bi tetkik yaptırın
Merhaba arkadaslar ben 24 yasindayim ve kendimi bildim bileli hep cok uyurum erkende yatsam gecte yatsam oglene dogru kalkarim.bu sorunu asmak icin neler denedim olmuyor bir turlu sabah erken kalkamiyorum. Etrafimdakiler surekli sakayla karisik laf sokuyorlar onu da gectim ben kendimle kavga halindeyim surekli. Oglen kalkiyorm yatana kadar kendime kiziyorm ama ertesi gun yine aynisiyim. Ben boyle biri olmak istemiyorum lutfeeen yardim edin erken kalkmaya zamani duzenli kullanmaya nasil alisabilirim
benim lise yıllarında oldu derste bile uyuyordum artık.....normal 12 olan değer 4 e düşmüş.... dr bayılmıyor musun diye sormuştu hatta..... 40 iğne kan şurube ve dalak ciğer yedim 20 gün hemd e yarı pişmiş.....sağolsun ablalarım çok güzel baktılar...tiskinmemem için odun ateşinde yaparlardı....ama tiskinmemek ne mümkün....Katiliyorm bendede aynisi vardi oglan dogunca ama takviyeyle gecti bide bol guneslen
ilginç bünyeye göre değişiyor olabilir mi acaba....demir eksikliği bende fazlasıyla var nedense gece günüz uyku yok bende
ilginç bünyeye göre değişiyor olabilir mi acaba....
ilginç bünyeye göre değişiyor olabilir mi acaba....
benim lise yıllarında oldu derste bile uyuyordum artık.....normal 12 olan değer 4 e düşmüş.... dr bayılmıyor musun diye sormuştu hatta..... 40 iğne kan şurube ve dalak ciğer yedim 20 gün hemd e yarı pişmiş.....sağolsun ablalarım çok güzel baktılar...tiskinmemem için odun ateşinde yaparlardı....ama tiskinmemek ne mümkün....
20 günün sonunda 12.5 olmuştu değer...dr bile şaşırdı....ben ankaraya göndereceektim dedi ...çok iyi olmuş demişti....
Susu an ucretli ogretmenlik yapiyorum ancak oglenciyim o kadar istemistim ki sabahci olmayi bu sayede alisirim diye o da olmadi ya sabah uyaniyorum sonra resmeN geri uyutuyorm kendimi nasil bu kadr iradesizim ben