herkesin uykuculugum yuzunden laf sokmasindan biktim artik:(

sabah erken kalktiginda yapacak bi isin yoksa insan kalkamiyor canim. Bende uykuya asiri duskunumdur, cok ugrastim ama bi turlu olmuyor, bi kac gun erken kalkiyorum ev islerim erkenden bitiyor sonra canim sikiliyor yatip uyuyorum aksama kadar bu sefer iyice duzen kalmiyor :confused:
Vitamin eksikligi olabilir filan diyorlar ama alakasi yok, suan hamile oldugum icin butun vitaminleri kullaniyorum ayri olarak demir haplari da kullaniyorum ne degisti diye sorarsan fazla bisey degismedi heralde birazda hamilelikten olsa gerek iyice beter oldu oglen 12de uyansam da aksam 11 dedin mi gozlerim kapaniyor suan oyle mesela kafami koysam direk uyurum :oops:
keske bi cozumu olsa omrumun yarisi uykuya gidiyor resmen :KK51:
Sizin ne guzel bir nedeniniz var hamilesiniz aama bana noluyor :)

O zaman mecburen kendi kendinizin doktoru olacaksınız. Şikayetiniz belli, probleminiz belli, çözüm için burdan alacağınız tavsiyelerden aklınıza yatanı uygulayın. Zorlayın kendinizi. Hemen pes etmeyin. Günlük tutabilirsiniz ya da yakın birkaç dostunuzdan destek olmalarını isteyebilirsiniz, motive olmak için. Umarım en kısa sürede çözüm bulursunuz.
Tesekkur ederim tavsiyeleri dinleyip uygulamaya calisacagim

Sizin ne guzel bir nedeniniz var hamilesiniz aama bana noluyor :)
Suan bi nedenim var evet canim ama 5 ay oncesine kadar o da yoktu ve inan ben de kendimj bildim bileli ayni senin gibiyim hep cok uyurdum. nedenini baya bi kafamda sorguladiktan sonra sunu fark ettim, eger o gun yapacak bi isim yoksa birgun oncesinden onun rehavetiyle yatiyorum ve ertesi gun oglene kadar da kalkmak bilmiyorum. Eger ertesi gun isim varsa ozelliklede beni heyecanlandiracak bi is mesela doktor kontrolum oldugu gun bebegimi gorecegimin heyecaniyla gec de yatsam sabahin korunde alarm calmadan uyaniyorum.
Bence bu uyku sorunumuzun tek cozumu kendimize oyalanicak biseyler bulmak is veya okul gibi.

aaayy çok özür dilerim ama uykuculuğu yüzünden sürekli beni bekleten bi arkadaşım var ve ben ona çoooook sinir oluyorum. vallahi bak şimdi hatırladım yine sinir oldum :KK62:

Bende cok uyurum, bebekler gibi 12 saat uyku uyuyorum anca kendime geliyorum:) sukur kizim okula basladida duzene girdim sabah 8'de ayaktayim, tabi hafta sonlari haric :))

Sabah erken kalkan ev ahalisi ile kalkın

Kahvaltı için her gün ekmek almaya çıkın uykunuz açılır zaten

Bu sizin sorumluluğunuz kira gibi bir şey her gün sabah alınacak ekmek

geç de yatsam hafta içi sabah erken dersim varsa kalkıyorum :) ama hafta sonu ellemesinler 3e 4 e kadar uyurum bizimkilerde bundan şikayetçi :)

Bende güne 7 de başlayanlardanım. Yinede işlerim bitmiyor. :)
İşler , koşuşturma hiç bitmez.
Tetkikleriniz normalse , 12 çokta geç bir vakit değil. Bence bu kadar kasmayın kendinizi. Dinlenin işte. Akşama kadar saatler saatler var.

Çok erken kalkmanız gereken günlerde olacak. Herşeyin bir zamanı var.
Şuan sabah işiniz yoksa , uyuyun , ohh miss.
Bu kadar takılmayın , takanları takmayın :)

B12 eksikligi vardir. Bu konuda doktora gittiğimde her insanda uyku probleminin b12 eksikliginden kaynaklandigini söylemişti. Enerji ve uyku için ismi cok bilinen bir b12 hapi vermişti.

Ayrıca çok gec bile yatsam sabah kendiliğinden uyaniyordum bu vitaminin hapini uyumadan ictigim zaman..

bu konuda da benziyoruzzz :/// ben de hergün erken kalkmak icin uyuyorum ama yok :KK43: saat 10 dan once uyanmiyorum

niye sorun ediyosun ki işin öğlenmiş nasıl olsa uyu yat keyif yap ilerde çocuk -iş derken uyuyamıcaksın zaten kaçta kalktığını soranları boşver ben olsam hiç takmazdım kafama ilerdeki uykusuz günlerim için der geçerdim:KK47:

Bende ayni sorunu yasiyorum hatta 1.5 yasunda kizimda ayni oldu sayemde 1 e kadar uyuyoruz annem sende demir eksikligi var der dururdu uyandigimdada bitkin yorgun uyanirdim ve b12 demir eksikligi sinirda kanszlk cikti bunlarda insanda uyku depresyon ve mutsuzlk yaratiyimus bi test yaptirmani tavsiye ederim ben hala ilaclarima baslamadim tabii umarim ise yarar.

ben de sen gibi erken de gec te yatsam ayni saatlerde kalkiorum..ve sabah uykusuna karsi zaafim var...bence bunun cozumu yok..kendimi bildim bileli sabah erken kalkmaktan hoslanmiyorum...

çok sinir olurum ben uykusu ağır olanlara
yurtta Arkadaşım vardı o Alarmı 10 kere ertelerdi ya. nasıl kalkamıyordu anlam veremiyodum. ben de çok uyurum ama 10 da yatarım mesela 7 de kalkarım.
bi düzene koyun olmaz öyle. ölünce hep uyuycaz zaten. genç ve sağlıklıyken Hayatını uyuyan güzel gibi yatakta geçirme

Merhaba arkadaslar ben 24 yasindayim ve kendimi bildim bileli hep cok uyurum erkende yatsam gecte yatsam oglene dogru kalkarim.bu sorunu asmak icin neler denedim olmuyor bir turlu sabah erken kalkamiyorum. Etrafimdakiler surekli sakayla karisik laf sokuyorlar onu da gectim ben kendimle kavga halindeyim surekli. Oglen kalkiyorm yatana kadar kendime kiziyorm ama ertesi gun yine aynisiyim. Ben boyle biri olmak istemiyorum lutfeeen yardim edin erken kalkmaya zamani duzenli kullanmaya nasil alisabilirim :KK43:
canım evlendikten sonra benımde uyku düzenim şaşmıştı sana cok hak verıyorum. benımde tüm cevrem ya dalga gecıyordu ya iğnelıyordu yada sözde akıl vermye calısıyordu falan cok sıkılmıstım ama elımde değildi en son kv ye baya bozuldum herkese soyluyor onlar öğlenden önce kalmıyor dıye bir gaza geldım. bir gun saat 7 ye kurdum saati uyanmam okdr zor oldu ki gün içinde eşimede dedim bana bulaşma tüm gün sinirliydim heryere yıkılıp uyucak gibiydim sonuc aksam oldu 11 de yatağa :) ertesi sabahta 8 e kurdum saati bir kaç gun boyle gitti şimdi allaha sukur en geç 9 da kalkıyorum. kv de 10 dan aşagı kalkmıyor şimdide ben laf sokuyorum tatlı tatlı :)

X