- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
bencede sen haklısın ben kple kızın arasında duygusal birşeyler var bence . hem o kim ya senin davetieni seçiyo ona ne sen nasıl buna sessiz kaldın anlamadım ilk aradıklarında sizi ben kendim secerim siz yorulmayın diyemedin mi? benimde düğünüme az kaldı insan zaten heves ve mutlulukla biraz kıskançlık oluyo evine karsı hersekesin girmesini gezinmesini istemiyorum bende hele ki böyle dış kapının dış mandalı biri . fevri davranma içini ferah tut bu günler en güzel telaşların oldugu günler böyle gereksiz insanlar için kendini de nişanlını da yıpratma canım. bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. sende bir ömür mutlu olursun inşallah(Amin)..
canım demem mi ya en başındada söyledim ama benden habersiz gidip seçmişler işte almışlar hatta düşündükçe gözlerim doluyor kv bende geleyim demiş senin ne iş var demiş götürmemiş o kızla gitmiş..
belki normalde zoruma gitmezdi bilmiyorum belkide sadece aralarında birşey olma ihtimali yüzünden bu kadar çok zoruma gidiyordur..
çünkü aldatan erkekle ben aynı ortamda nefes dahi alamam alamammm ...
kayın validemede cok üzülüyom aldatmıyorsa bile kp ki inşallah aldatmıyordur davranışlar gene yanlış hakaret ediyor o kızın yanında..