Herkes kaynanadan ben kayın pederden ya sabır..

bencede sen haklısın ben kple kızın arasında duygusal birşeyler var bence . hem o kim ya senin davetieni seçiyo ona ne sen nasıl buna sessiz kaldın anlamadım ilk aradıklarında sizi ben kendim secerim siz yorulmayın diyemedin mi? benimde düğünüme az kaldı insan zaten heves ve mutlulukla biraz kıskançlık oluyo evine karsı hersekesin girmesini gezinmesini istemiyorum bende hele ki böyle dış kapının dış mandalı biri . fevri davranma içini ferah tut bu günler en güzel telaşların oldugu günler böyle gereksiz insanlar için kendini de nişanlını da yıpratma canım. bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. sende bir ömür mutlu olursun inşallah(Amin)..
canım demem mi ya en başındada söyledim ama benden habersiz gidip seçmişler işte almışlar hatta düşündükçe gözlerim doluyor kv bende geleyim demiş senin ne iş var demiş götürmemiş o kızla gitmiş..
belki normalde zoruma gitmezdi bilmiyorum belkide sadece aralarında birşey olma ihtimali yüzünden bu kadar çok zoruma gidiyordur..
çünkü aldatan erkekle ben aynı ortamda nefes dahi alamam alamammm ...
kayın validemede cok üzülüyom aldatmıyorsa bile kp ki inşallah aldatmıyordur davranışlar gene yanlış hakaret ediyor o kızın yanında..:14:

aslında ne yapacaksın biliyor musun kelebek
ben bunları beğenmedim deyip inadına tekrar bastıracaksın.. ödesinler!!
ayyy sinir oluyorum yaaa o kıza neymiş
bizler öyle insanlar değiliz gerçi olanı kabul ederiz.. artık sende olumlu bakmaya bak canım.. uzatma boşver
nişanlın da çok üzülür.. aram iyi diyorsun bak
o kızı uzak tut mümkün mertebe gerçi gerekeni fazlasıyla yapmış.. gerektiği kadar da söylemişsin
bu arada gelinliğine baktım bayılıdımmmmmmm
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.. Bir yastıkta kocaltsın:52:

aslında ne yapacaksın biliyor musun kelebek
ben bunları beğenmedim deyip inadına tekrar bastıracaksın.. ödesinler!!
ayyy sinir oluyorum yaaa o kıza neymiş
bizler öyle insanlar değiliz gerçi olanı kabul ederiz.. artık sende olumlu bakmaya bak canım.. uzatma boşver
nişanlın da çok üzülür.. aram iyi diyorsun bak
o kızı uzak tut mümkün mertebe gerçi gerekeni fazlasıyla yapmış.. gerektiği kadar da söylemişsin
bu arada gelinliğine baktım bayılıdımmmmmmm
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.. Bir yastıkta kocaltsın:52:

çok sağol canım benim Allah sizide bir yastıkta kocatsın inşallah..
canım öyle söyleyemem ki nasıl derim beğenmedim yeniden basın diye yazık günah ben o kadarını yapamam düğün salonum içinde bu tarz birşey yaptılar zaten ayy böyle düşündükçe hep birşeyler çıkıyor:):)
gelinliğimide beğenmene çok sevindim yarın prova var bakalım ne durumda çok merak ediyorum bende :9:

çok sağol canım benim Allah sizide bir yastıkta kocatsın inşallah..
canım öyle söyleyemem ki nasıl derim beğenmedim yeniden basın diye yazık günah ben o kadarını yapamam düğün salonum içinde bu tarz birşey yaptılar zaten ayy böyle düşündükçe hep birşeyler çıkıyor:):)
gelinliğimide beğenmene çok sevindim yarın prova var bakalım ne durumda çok merak ediyorum bende :9:

yok canım benim şaka yapıyorum zaten tabiii yazık günah.. zaten belirttim de bizler öyle insanlar değiliz diye
boşver artık (demesi kolay tabi de) ne yapıcaksın.. var böyle insanlar işte..

yok canım benim şaka yapıyorum zaten tabiii yazık günah.. zaten belirttim de bizler öyle insanlar değiliz diye
boşver artık (demesi kolay tabi de) ne yapıcaksın.. var böyle insanlar işte..

ahhh ahh düşündükçe davetiyeyi içimde bişeyler kopuyor sanki ben hiç bakmayacağım o davetiyeye karar verdim nişanlım pazar günü getirecek davetiyeleri göstermeye çalışıcak bana bakmak istemiyorum diyeceğim.. eve gelince bakarım onsuz ağlarım çünkü bakınca sinirden:14:

O kız kayınpederinin doğal bi uzantısı olmuş hayatında.
Eşi kabul etmiş,oğlu kabul etmiş.
Senden de beklenen bu heralde.
Büyük ihtimal özel bi ilişkileri var.Sen de bunu hissederek daha tepkili davranıyorsun sanırım.
Bence tepkinde haklısın.
Nişanlından da destek alarak en azından sizin hayatınıza müdahelelerini en aza indirmelisiniz.
Gerisini ise kayınvaliden düşünsün.
Seni ilgilendirmeyen kısımlarında yorum yapmamanı ve karışmamanı tavsiye ederim.
Davetiye olayı gerçekten terbiyesizce bi hareket olmuş.
Ancak bi ömür buna üzüleceksen - ki üzülürsün sanırım- bence yeniden bastırın, dağıtılmadıysa tabi.
Çok hesaplı seçenekler de var. Halledilebilir bir sorun çünkü bu.Değmez ağlamaya:))

ahhh ahh düşündükçe davetiyeyi içimde bişeyler kopuyor sanki ben hiç bakmayacağım o davetiyeye karar verdim nişanlım pazar günü getirecek davetiyeleri göstermeye çalışıcak bana bakmak istemiyorum diyeceğim.. eve gelince bakarım onsuz ağlarım çünkü bakınca sinirden:14:

evet size hakveriyorum,o kız hakkındaki tutumunuza.kp bence kızla ralarında bişey var ,kız parasını yiyor olabilir.bana kalırsa çok para değil tepkinizi hissettirerek itiraz edebilirsiniz davetiyelere.ben olsam kendim öder yeni davetiye yaptırırdım.neden içinizde kalsın ki,ben 7yıllık evliyim içimde kalan çok şey oldu ve çok pişmanım diyebilirim.

O kız kayınpederinin doğal bi uzantısı olmuş hayatında.
Eşi kabul etmiş,oğlu kabul etmiş.
Senden de beklenen bu heralde.
Büyük ihtimal özel bi ilişkileri var.Sen de bunu hissederek daha tepkili davranıyorsun sanırım.
Bence tepkinde haklısın.
Nişanlından da destek alarak en azından sizin hayatınıza müdahelelerini en aza indirmelisiniz.
Gerisini ise kayınvaliden düşünsün.
Seni ilgilendirmeyen kısımlarında yorum yapmamanı ve karışmamanı tavsiye ederim.
Davetiye olayı gerçekten terbiyesizce bi hareket olmuş.
Ancak bi ömür buna üzüleceksen - ki üzülürsün sanırım- bence yeniden bastırın, dağıtılmadıysa tabi.
Çok hesaplı seçenekler de var. Halledilebilir bir sorun çünkü bu.Değmez ağlamaya:))

ben öyle birşey yaparsam eğer kayınbabam çok üzülecek..
ben o kızın hayatımda ki etkisini en aza indirmek değil temelli kesmek istiyorum ki bunuda yaparım birkez daha karşıma onu çıkartırlarsa..
nişanlım bu durumdan fazlası ile rahatsız fakat kp ile konuşulmuyor hep saçma sapan çıkışları var kendi dikine gidiyor.
kayınvalideme üzülüyorum ama beni ilgilendirmiyor sadece benden uzak dursun bu kişilikte ki insanlar.
bu o kız değil bi başkasıda olabilirdi tepkim gene aynı olurdu sevmiyorum o tarz insanları içim almıyor görmek bile istemiyorum aklıma geçmişte yaşadığım üzüntüler geliyor..

evet size hakveriyorum,o kız hakkındaki tutumunuza.kp bence kızla ralarında bişey var ,kız parasını yiyor olabilir.bana kalırsa çok para değil tepkinizi hissettirerek itiraz edebilirsiniz davetiyelere.ben olsam kendim öder yeni davetiye yaptırırdım.neden içinizde kalsın ki,ben 7yıllık evliyim içimde kalan çok şey oldu ve çok pişmanım diyebilirim.

ben öderim ki hiç sorun değil ama kabul etmez kayınpeder hadi habersiz yaptık diyelim çok üzülür aramız açılır nişanlım arada kalır sonra o üzüleceğine ben üzüleyim bari ne yapayım..
ama tek üzülmem ben içimde ukde kaldığını bilecekler:14:

Canım belki emrivaki yapılmış olmasına sinirlenmişsin ama davetiye olayına bukadar takılma istersen.Ayrıca yeniden yaptırmaya falanda kalkma bence gereksiz masraf. Yani tarafıma gelen en pahalı davetiyede en ucuz davetiyede düğün günü gelmeden engeçde düğün ertesi günü çöpü boylamıştır .Kimsenin davetiyesinide hatırlamam öyle aman ne güzel davetiyeydi diye. Saklıycak olan senden başkası değil zaten o yüzden bukadar takılma olmuş artık Canını sıkıpda takıntı edip kendini üzme bence....

Canım belki emrivaki yapılmış olmasına sinirlenmişsin ama davetiye olayına bukadar takılma istersen.Ayrıca yeniden yaptırmaya falanda kalkma bence gereksiz masraf. Yani tarafıma gelen en pahalı davetiyede en ucuz davetiyede düğün günü gelmeden engeçde düğün ertesi günü çöpü boylamıştır .Kimsenin davetiyesinide hatırlamam öyle aman ne güzel davetiyeydi diye. Saklıycak olan senden başkası değil zaten o yüzden bukadar takılma olmuş artık Canını sıkıpda takıntı edip kendini üzme bence....

canım yukardada yazmıştım yaptırdıkları davetiye dünyanın en güzel davetiyesi bile olsa ben nişanlımla gidip en çirkinini almaya razıydım yani davetiyenin şeklinde değilim ben benim derdim hakkım olanı yaptırmamış olmaları ve hiç umurlarında da değil yani evet haklısın emrivaki olması da sinirlerimi bozmuş olabilir ama derdim bu işte.. zaten yaptırmam tekrardan davetiye bide onların çenesiyle uğraşamam..
pazar günü yaklaştıkca öfkem dahada çok artıyor offffffffff:47:

Kızın varlığı ve giriştiğiğ işler konusunda haklısınız da üslubunuz benim hic hoşuma gitmedi. Kayınvalidenize, kayınpederinize ve nişanlınıza hitaplarınız cok cirkin. Herkese emreder tarzda konuşuyorsunuz. Ve korkarım ki ihale size kalacak.

Katılıyorum..
Ne kadar konunuzda haklı olsanız da uzatmışsınız, olayların hallolmasına bir cümle yetermiş.
"Ben yaparım" ya da "Yapacak kişileri ben seçerim o kızı istemiyorum" deseniz kafi imiş..
Nişanlınızla alakası olmayan bu durumun sinirini ondan çıkartmaya devam ederseniz kendi huzurunuzu kendiniz bozmuş olursunuz.
Yüz göz olmayın, o kız ile ilgili önünüze gelen konulara da "hayır, istemiyorum" deyin olsun bitsin..
Görünüşe göre size değer veren insanlar bunlar ve nazınızı da çekiyorlar..
Siz hayır dedikten sonra zorlayan da olmamış..
Ortalığı bu şekilde yaygaraya vermek onları sizden daha da uzaklaştırmaktan ve başkalarına itmekten öte gitmez..

♥gözyaşı♥;32079295 .!.:
Katılıyorum..
Ne kadar konunuzda haklı olsanız da uzatmışsınız, olayların hallolmasına bir cümle yetermiş.
"Ben yaparım" ya da "Yapacak kişileri ben seçerim o kızı istemiyorum" deseniz kafi imiş..
Nişanlınızla alakası olmayan bu durumun sinirini ondan çıkartmaya devam ederseniz kendi huzurunuzu kendiniz bozmuş olursunuz.
Yüz göz olmayın, o kız ile ilgili önünüze gelen konulara da "hayır, istemiyorum" deyin olsun bitsin..
Görünüşe göre size değer veren insanlar bunlar ve nazınızı da çekiyorlar..
Siz hayır dedikten sonra zorlayan da olmamış..
Ortalığı bu şekilde yaygaraya vermek onları sizden daha da uzaklaştırmaktan ve başkalarına itmekten öte gitmez..

yorumun için teşekkür ederim fakat anlaşılamayan birşey var sanırım, ben daha önce defalarca bu konularda hayır dedim ama inatla o kız işlerin içine koyuldu.. ilk davetiye seçilirkende söyledim biz bunu beğendik bu olabilir demek ne demek diye söyledim..
öncesinde yaşanan farklı olaylarda da tepkimi yumuşak birşekilde ortaya koydum fakat anlaşılamadı..
nazınızı çekiyorlar demişsinizde ortada nazlık olan ne var?
evet naz yapıyorum davetiyemi o kızın seçmesini istememiştim,
evet naz yapıyorum yuvamın anahtarının neidüğü belirsiz hoşlanmadığım içimi bulandıran bi kızda olmasını istemedim,
evet naz yapıyorum yatak odama gelecek eşyaların yerleştirilme işleminde bu kızın tek başına orada olmasını istemedim..
çok haklısınız çok nazlıymışım nazımı çok çekmişler sağolsunlar..
hıı nişanlıma gelince daha önce tepkini göster dediğim zaman gösterseydi başkalarının içimize girmesine bu kadar müsade etmeseydi dün verdiği tepkiyi daha önce vermiş olsaydı ben zaten şuan sinirimi ondan çıkartıyor olmayacaktım..
ilgin ve yorumun için sağol..

sağol canım benim bende bu konuda bildiğin savaş veriyorum anahtar konusunda tamam hallettik ama gene birşeyler çıkacak biliyorum hep çıkartıyor çünkü kayınpederim:19:
çok şükür nişanlımla sorunum yok çünkü anlıyor beni hakda veriyor ama birşey yapamıyor

başta nasıl olursa öyle devam eder canım sen güzelce restini çek kayınbabana.....buarada benim kayınbaba da bildiğin kadın gibi bende çekiyorum anlacağın:47:nişanlınla aranı sakın açma ama onada söyleceklerini söyle içinde kalmasın canım insan bir kere evleniyor....

başta nasıl olursa öyle devam eder canım sen güzelce restini çek kayınbabana.....buarada benim kayınbaba da bildiğin kadın gibi bende çekiyorum anlacağın:47:nişanlınla aranı sakın açma ama onada söyleceklerini söyle içinde kalmasın canım insan bir kere evleniyor....

Bende nişanlımla aramı açmamaya çalışıyorum ama onunda aklını başına getirmem gerekiyorum bazı noktalarda o yüzden dünkü sinir bozucu olayları yaşadık.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
canım Allah seninde yardımcın olsun..

yorumun için teşekkür ederim fakat anlaşılamayan birşey var sanırım, ben daha önce defalarca bu konularda hayır dedim ama inatla o kız işlerin içine koyuldu.. ilk davetiye seçilirkende söyledim biz bunu beğendik bu olabilir demek ne demek diye söyledim..
öncesinde yaşanan farklı olaylarda da tepkimi yumuşak birşekilde ortaya koydum fakat anlaşılamadı..
nazınızı çekiyorlar demişsinizde ortada nazlık olan ne var?
evet naz yapıyorum davetiyemi o kızın seçmesini istememiştim,
evet naz yapıyorum yuvamın anahtarının neidüğü belirsiz hoşlanmadığım içimi bulandıran bi kızda olmasını istemedim,
evet naz yapıyorum yatak odama gelecek eşyaların yerleştirilme işleminde bu kızın tek başına orada olmasını istemedim..
çok haklısınız çok nazlıymışım nazımı çok çekmişler sağolsunlar..
hıı nişanlıma gelince daha önce tepkini göster dediğim zaman gösterseydi başkalarının içimize girmesine bu kadar müsade etmeseydi dün verdiği tepkiyi daha önce vermiş olsaydı ben zaten şuan sinirimi ondan çıkartıyor olmayacaktım..
ilgin ve yorumun için sağol..

Ben sana hak verdim tanımadıgım bir kız niye benim düğün davetiyemi seçecekmiş yada benim eşyalarımı seçme hakkı ve kurdurma hakkkını nereden bulmuş bu kız kayınpederinizin nesi oluyor iş arkadaşımı akrabası mı sanki aralarınamda birşey varmış gibi hissetim sanırım kayınvaliden de seziyordur ama birşey demiyordur bu kız kaç yaşında kayınpederin kaç yaşında.

Ben sana hak verdim tanımadıgım bir kız niye benim düğün davetiyemi seçecekmiş yada benim eşyalarımı seçme hakkı ve kurdurma hakkkını nereden bulmuş bu kız kayınpederinizin nesi oluyor iş arkadaşımı akrabası mı sanki aralarınamda birşey varmış gibi hissetim sanırım kayınvaliden de seziyordur ama birşey demiyordur bu kız kaç yaşında kayınpederin kaç yaşında.

sağol canım benim anlatayım sana,
bu kız, kp imin çalıştığı iş yerinde muhasebeci artı sekreter tarzı birşey.
30 yaşında felandır herhalde.
aralarında birşey varmı bilmiyorum ama benim düşünceme göre bi bayan evli bi adamla oturup gizli saklı çay içemez.
evli bi erkek bi bayanı istediğinde pazara istediğinde markete götürüp şöförlüğünü yapamaz.
eşini o kişinin yanında rencide edemez.
oğlu ve gelininin davetiyesini gidip o kızla seçemez ki kv ben geleyim demiş o senin ne işin var demiş.
kv beni pazara götür düyo kp demediğini bırakmıyo 2 saat sonra arıyor fatmayı pazara götüreceğim sende gel istiyorsan diyor bunlar bana ters şeyler..
ve bu kişilikte bir kızın ben ve nişanlım ile ilgili konulara burnunu sokmasını istemiyorum..
uygun dille rahatsızlığımı defalarca dile getirdim kv demde aynı şekilde yaptı hatta sert tartışmalarıda oldu ama kp anlamıyor.
ben hiçbirşeyin farkında değilim sanıyor..
dünde kv dem ile iyice tartışmışlar o kız kimki sen evin anahtarını ona vereyim demişsin felan gibilerinden nişanlımlada tartışmışlar tam anlatmadı bana üzülmeyeyim diye ama bilmiyorum anlayacağın..
bide ben 3 yılda şunu öğrendim dişini göstermediğin zaman hiçbirşey olmuyor ne zaman rahatsız olduğum şeyleri yumuşak dille anlattıysam bir fayda göremedim ama ne zaman ki sabrım taştı o zaman hep faydasını gördüm bende böyle olsun istemiyorum ama
mecbur bırakıyorlar işte canım:14:
kp de 45 yaşında sanırım

Son düzenleme:
Back
X