ama bunları gebelik belirtisi olarak aklıma hiç getirmedim hatta ümidim hiç yoktu ki bir de dedim ki kendi kendime bu ay hiç bişy yok belirti felan geçen ay hepsi vardı , kesin yoktur dedim hep, tek belirgin belirtim göğüslerimdi, benm de hiç adet öncesi göğsüm şişmez ağrımaz, sadece sancım olur, hayatta ilk defa bi geçen ay ağrıdı göğüslerim bir de bu ay, hatta noluyorsa dedim bunlara göğüs dr.una felan gitmeyi düşünüyordum bebiş aklımda hiç yok ya , ümit kalmayınca,
inş .inş hadi bakalım bana yetişte beraber isim felan bulalım moral verelim doğum felan seçelim, ALLAHIM İNŞ. HEPİNİZE EN GÜZEL ÇOCUKLARI NASİP ETSİN HEPİNİZ BANA YETİŞİN İNŞ.
sizi öyle iyi anlıyorum ki , bu ay soğan kürüne başlıcaktım, silkelet felan demişler onları yapcaktım :) kadınlar kulübünden hiç çıkmıyordum kim ne derse yapasım geliyordu hevesli hevesli okuyordum , rabbime milyonlarca kez şükürler olsunki bize de layık gördü , darısı size inş. haberlerinizi bekliyorum en kısa zamanda inş. müjdelerle gelin inş. galiba akışına bırakınca oluyor , uğraşıp kafayı takınca beyin ket mi vuruyor nedir yada kasılıyoz mu neyse olmadı benm ,
dün gelene kadar ağladım yolda öyle geldim , eşime de telefonda yokmş dedim nası üzüldü yazık, dönüşte marketten emzik aldım paket yaptm üzerine mrb babacığım sana kavuşmak için sabırsızlanıyorum dedim , evde yine ağladım akşama kadar şoktayım hala, neyse eşim geldi oda üzülmş belli , ama göstermemeye çalışıo çok takdıgımı biliyordu, neyse kısmet dedi rabbim ne zaman derse felan , sonra dedim ki neyse bak sana hediye aldım bişy alamamıştım doğum gününde dedim , verdim açtı , ondan önce ben başladım ağlamaya , şuan bile ağlıyorum , şok oldu sarıldık o da ağladı yazık, baba mı olcam şimdi dedi yazık, ALLAHIM GÖNLÜNÜZÜ FERAHLATSIN İNŞ. NOLUR DUA EDİNDE BİŞY OLMASIN DÜŞMESİN ŞU DÖNEMİ HAYIRLISIYLA GEÇELİM, ÇOK KORKUYORUM,
size öyle dualar ediyorum ki çok iyi anlıyorum çünki bi burukluk , ümitsizlik, eksiklik, içinden hep üzülüyor insan , ben sadece 2 kez denediğim halde öyleydim, İNŞ. EN KISA ZAMANDA SİZE DE RABBİM VERİR DE BANA YETİŞİRSİNİZ :) takınça olmuyor, afedersiniz bırakınca daha kolay gidiyormuş içerde kadının sıvısından dolayı kasmayınca kendimizi galiba doğru.
duanın gücüne çok inanıyorum bol dua edin, rabbim isteyin vereyim kulum diyor, isteyelim bol bol ,