ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SANA DA İSTEYEN HERKESE DE ÖYLE GÜZEL BEBİŞLER NASİP EYLESİN Kİ İNŞ. KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim hepimize, allahım dualarımızı geri çevirmesin inş. gönlünüzdeki ne varsa maddi manevi nasip eylesin en tez zamanda inş. çok dua ediyorum burdakilere gerçekten, rabbim beni sevindirdi sizi de sevindirsin inş. dualarım sizinle , sizde dua edin nolur düşmeden tutunabilsin yavrum, 3 ay biraz sıkıntılı olabilirmiş inş bişy olmaz,neyse
ben geçen ay çok çok ümitliydim ve nerdeyse belirtilerin hepsini yaşadım ama olmadı, geçen ay göğüslerim acıyordu ve damarlar görünüyordu koyu yeşil gibi kocaman, adet olcam gibi oluyordu ama olmamıştı günüm geçmişti 4 gün , 4. gün oldum bilmiyorum kimyasalmıydı değilmiydi dr a dün sordum yine söylemedi, bir de geçen ay çok uğraştım ateş ölçtüm vs yumurtalama günümü hesapmaya çalıştım felan herşeyi denedim ayakları kaldırıp 1 saat yatma vs yok olmamış ,ilk denemem di geçen ay günüm geçti olmadım normade hep erken olurum 26 günde olurum 1 aydan oldum önce bi sapıttı yani günlerim,
bu ayda hiç bişy yapmadım geçen ay çok hazırlanmıştım yıkıldım çünki agla agla netten bakıyorum hep kimyasal gbi geldi belirtiler , hiç olmicak sandım ilk denemede olmayınca, hiç takip etmedim gün mün, okadar çok bile yapmadık yani nasılsa olmicak gibi düşünüodm aklıma getirmemeye çalıştım o anlarda bebek, bu ay sadece bulantılarım var çok hafif aklıma getirmedim yok canım dedim olmamıştır bana öyle geliyor diye hafif bulantı bişy yiyince geliyor bi kaç dk dan gidiyordu, bir de yine göğüslerim acıyordu dokunamıyorum hala, değdiğim zaman agrıyo sanki sertleşmiş hassaslaşmış iyice gibi dün baktım aynı geçen ayki gibi damarlar var büyük belirgin göğüslerimde, birde afedersin arada çok az akıntı oluyordu 2 haftadır pedle geziyordum az sancı felan olunca olcam diyip ,ama olmadım şükür, öyle yerleşme de kahverengi yada pembemsi bişyler geliyormuş ya o da gelmedi, belki de daha tutunmamıştır
yeni döllenmiş dedi dr birde batmalar var kasıklarımda birde karnımda 2-3 gündür, böyle küçük bişy saplanıyor gibi , midem de arada batma gibi oluyordu bişy yiyince hatta eşime demiştim sanki midem de sivri taş dolanıyormş gibi die geceleri, belki hormonlar etkilemiştir bilmiyorum, ama şimdi midem de bişy yok batma felan da dün çok belirgin batmalar oldu, art arda 4-5 kez karnımdan kasıgıma geçiyor sanki, sabahta bel ağrım vardı.