Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 674489 bu testi gördükten sonra dr gittim sabah yapıyorlarmış testi sabah gel dedi.. dönünce hemen 1 tane daha yaptım o da tek çizgi cıktı yani negatif .... test bozuk değilmi adetim e 3 gün var...
test bozuk görünmüyor çünkü kontrol çizgisi çıkmış fakat diğer tarafta iki tanemi silik çizgi var o çizgiler kaç dakika sonra çıktı ? ayırca neden adete 3-4 gün kala yapıyorsun ki 4 gün daha beklemen en iyisi, bu kadar beklemişsin cumaya kadarda belke bence
erken öğrenince inanın bir şey değişmiyor kendini boşuna strese sokma
yaptıktan sonra beklettim erken cıkmaz diye sonra baktım böyle.. ama takibinde 1 tane daha yaptıgım negatif verdi.. evet kendimi strese soktum bile bence test bozuk.. Yarın doktora ne diycem ya cıkmazsa dr hamile kabul edip tüm testleri isteyecem dedi.. DR a da rezil olcam yanlış alarm diye ama 9 aydan sonra ilkkez böyle 1 test görünce umutlanmıştım
yaptıktan sonra beklettim erken cıkmaz diye sonra baktım böyle.. ama takibinde 1 tane daha yaptıgım negatif verdi.. evet kendimi strese soktum bile bence test bozuk.. Yarın doktora ne diycem ya cıkmazsa dr hamile kabul edip tüm testleri isteyecem dedi.. DR a da rezil olcam yanlış alarm diye ama 9 aydan sonra ilkkez böyle 1 test görünce umutlanmıştım
Tamam kızlar sizi dinleyeceğim.. 4 gün daha bekleyeceğim ... Hayırlısı olsun ... Teşekkürler..
canım daha adetin geçmemiş bencede test için çok erken bekle biraz daha benim yaklaşık 1 hafta olcak nerdeyse ama hala testte bişey cıkmıyo idrar testleri zaten gecikmeden sonra veriyo sonuc beklemek en doğrusu ama kan tahlili yaptırsan cıkar yani
Ödevmiş gibi yapılan ilişkiyi ben de hiç sevmiyorum o yüzden de kuruluk sorunu yaşıyorum Eşimin bile psikolojisi bozuluyor adamı ben zorluyorum resmen bu ay da olmazsa şu jeli bende alacağım
herkes gelmiş buraya
günaydın kızlar valla bat 27 marttı gelen giden yok hala testlerde de negatifi yedim yiyeli öyle oturuyom cuma doktora gidicem bakalım neyim varmış
inşallah bu ay herkese uğurlu gelir
canım bence esas sen bir doktora gitmelisin 6 gün az değil tabi her zamanki döngünmü böyle bilmiyorum ama
kızlar eklemediğim varsa bildirsin lütfen bilerek değil
atlamak istemem )
normal döngüm değil canım yani düzenli değil ama hiç bukadar gecikmemişti 8 inde randevum var gitcem bakalım inşallah güzel haber alırım yaa hepimiz inşallah
Regl agrisi değil bebis yerlesme agrisi olsun insallahhhh :))) hosgeldin arkadasım :)
benide ekleyin dicem ama ben martta kaldım hala yaa :26: 26 subattaydı satım hala gelen giden yok
bende aynı senin gibiyim sat 26 şubat bekliyorum hala..
aynen canım ya kafayı yicem ne adet oldum nede testte çift çizgi bekliyorum oyle :44: ilk kez boyle gecikti en son ilk gebeliğimde(düşükle sonuçlandı) bu kadar gecikmişti ama ondada testle cıkmıştı sen test falan yaptın mı