Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dirimselde 250tl bilgin olsun.genel anestziyi tavsiye etmiyormuş doktor ama zorlanırsan veya istege baglı genel anestezi yapıyorlar.anestezi uzmanı varmış.devlette yapmazlar güvenmiyorum dersen koruda çok pahalı uyarsa dirimseli düşünebilirsin.önce doktoru sevmemiştim ama dün gittiğimde memnun kaldım baya konuştuk.devlet hastanelerinden emekli 53 yaşında .halenur denizli.araştır istersen ilerisi için olmasada rahim filmi çektirebilirsin.
cnm adet oldum ben yeni bat 26 nisan:2:
EŞİMİN ARkadaşıda kazara hamile kaldı demiş.dedim sorsana arkadaşına o nasıl bir kazaymış.Allah o kazayı bizeede versin n:)))))))))))))))9
amin inş. 2. bir hamile grubuna daha üye olurumcanım mart ayından bizimde face grubumuz oldu.yedirenk79 a söylersen facete ekler seni gruba.darısı hamile kalıp gruplara D:
Ay canim kotu olmus hakkkaten.Sen depola sulari simdiden olmadi hazir su al
Hosgeldin canim.ben sizi daha sansli goruyorumzaten bir tane olmus daha az streslisinizdir bize gore
canım teşekkür ederim bugün yerinide gördüm iş yerime baya yakın.
8 nisan da herşey netlik kazanacak umarım gerek kalmaz.
yine nisan dasın :)
yawww nasıl bir kazadır o öyle bana bu kaza geliyorum demeden gelebilir
Kızlar ben esimle 23 Nisan'da tanışmıştım. bu ay bat ima göre 23 Nisan yumurtlama günlerime denk geliyor. İnşallah minigimiz bu ay gelir, icime böyle bir ümit doğdu. Benim için de dua edin unutmayinnnn
Ya kızlarrr şaka gibi ovulasyon testinde çif çizgiyi gördüm, ama sitenin girişine yazı asmışlar 2 gün sular kesilicekmişşşşş Allahım napıcam yaa şaka gibi gülsemmi ağlasammı. Ay napıcam hamamda yokki ((((() offfff
uğrasaydınya ,valla bak geçersen gel
bende eşim le 6 nisanda tanışmıştım inşş tuttururuz meleğimmm bu ay gelir :))))))) hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlarrr
ya kızlar bu ay diyet yapıyorum sizce etki edermi,yiyorum ama sadece tatlı abur cubur,yağlı şeyler ve ekmek yemiyorum.57 kiloya çıkmışım bari hamilelik öncesi kilo vereyim diyorum zor amaaa.etkisi olurmu acaba hamile kalamaya ???
ya kızlar bu ay diyet yapıyorum sizce etki edermi,yiyorum ama sadece tatlı abur cubur,yağlı şeyler ve ekmek yemiyorum.57 kiloya çıkmışım bari hamilelik öncesi kilo vereyim diyorum zor amaaa.etkisi olurmu acaba hamile kalamaya ???
yaa bizim de 18 nisan tanışma falan,düğünü de o gün yapacaktık...ama malesef maç varmış yok gelemezlermiş 25 nisana attık o yüzden...
hhmm maç herşeyi yaptırır valla bu ay çok güzel geçicek inşşş benim için çünkü 6 nisan tanışma ğünümüz ilk defa değerlendiricezz 4 aylık evliyim vee 27 nisan doğummm günüm 28 de batımmm inş bu ay tuttururuz da doğum günümden bir gün sonra bende eşime bi süpriz yaparımmm inşşşş :)))))))))))))))ya rabbimmm çocuk isteyen herkesin hayırlısıyla bu ay çocuğu olur .................aminnnnnnnnnnnn:)))))))))))
Yedirenkrim seninki dengeli beslenme. Bence daha bile artırır hamilelik şansını çünkü abur cubur yemiyorsun, sebze meyve et yumurta falan tuket. Kilo fazlası veya asırı zayıflık da hormonların dengesini bogabilirim. Bence dengeli beslenmen guzel birsey.
Ben de dikkat ediyorum guyaaaa, ama yılbaşından sonra 5 kg aldım. Hamilelikten once versem cok iyi olur.
Kızlar esimle 23 Nisan'da tanıştık. 1 Eylül'de çıkmaya başladık. Sonraki 1 Eylül'de nisanlandik, ondan sonraki 1 Eylül'de de evlendik :))) Nisan ayı uğurlu gelsin hepimizeeee :))
Bu arada dolunaya face bilgilerinizi ben verdim kızlar. Başka eklememi isteyenler bana msj göndersin lütfen :)
zaten yakında büyük bir ağ kuracaksın hepimiz arasında düşünsene çocuklar olmuş kocaman olmuş ve biz bu günlere vayyy be ne günlerdi deriz :)