- 16 Ocak 2013
- 1.579
- 5
oy sen beni öldüreceksin topidik,jelleri tavsiye etmiyen doktorlarda var canım biliiyormusun o jeller spermide öldürebiliyormuş.sen kendin yapsana bak hiç bişeyinde bişey çıkmadı çıkanıda düzellttin eşinde de sorun yok bildiğim .3-4 aya hamile kalacaksın iş çıkarma kendine ovulasyon testini anladım.bende yapacak bu ay ama orana burana bişey sürme ,satmak için yazılanlara inanma
cnm bende bu ay aldım bi kere kullandım adet olmamma yakındı denemek olsun die :) adetim bitsin kullanıcam yeniden aplikatör kullandım yazdıı kadar cok kullanmadım biraz 30 lar da felan kullandım bence dene hem preseedin 2 ay beklemeside pek de doğru olmaz
ne akıllıyım öyle unlugulum yaa :S sen böyle yazınca ve kendimi okuyunca şimdi dedim topidik sen insanlara rahat ol, dene diyorsun, sonra gidip neler alıyorsun, ne kadar dengesizsin dedimmm :S ki ben ovülasyon testi bile almadım, her gün yapıp stres olmıyım diye. boşuna o kadar para verdim kııız
özlemahmet canım üstelik geldiğinde açtım kapağını, nasıl birşey görmek için baktım. yani etkisi azalmış mıdır? ay ben hiç kullanmıyım onu yaa, ya öldürürse benim kıymetli spermlerimiii? salak gibi kapağını açıp biraz elime sürmüştüm
Son düzenleme: