- 15 Ocak 2013
- 172
- 1
Benim haberim yokmuss burdann selam kizlar batim5-7 nisan ama benim regl agrilarim basladi gibi
Canım seninle adet tarihimiz aynı benimde ağrılarım var ara ara .. ama göğüslerde bu ay hiçbir belirti yok.. Test yapmayı düşünmüyorum çünkü bu ay rahim filminden sonra çokta fazla çalıştık diyemem sadece korunmasız 2-3 ilişki okadar bunada tutmaz sanırım
hepiniizzzz bir anda hamile kalııııın inşallahhhhhhhhhhh
ne diyeyim ben size 5 dk boş bırakmaya gelmyorsunuz maşallah
gül ne ara gittin kız doktora hani 2 gün daha girmesem siteye film bile çekilmiş olacak alemsin ama tahlillerine sevindim
benim 8 nisan tahliller 18 nisan da film çekilecek ama galiba ben vazgeçtim yedikolik korkuutttu beni bahane arıyordum zaten
Canım korkutmak istemezdim belki de benim ağrı eşiğim düşüktür ondan canım yanmıştır kişiden kişiye göre ağrı durumları değişebilir.. Benim yüzümden erteleme sakın.. Sadece 6 ayı bekle derim ben
ben bu ay rahim filmi çektirdim 4gün önce şansım dahmı yüksektir sonuçta tüplerde bişi varsa ilaçla gtmiştir sonuçta bide tüplerle ilgili bi sıkıntımda yokmuş 1 senedir deniyorus ama bi türlü olmuo tüm tahillilerde yaptırdık bi sıkıntıda gözükmüo neden olmuo anlamadım ve psikoloim iiiiice bozuldu gözümü açtığım anda başlıyorum düşünmeye olana kadarda böyle gider sanırım ben ne yapmalıyım=((((((
Düşünmemek elde değil ki Bende neler denedim 2 kere klomen + çatlatma iğnesi kullandım ama olmayınca olmuyo işte boşver olacak elbet bi gün