- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi pessimisticss
-
Hazırcı seniii
3gün sonra falan 1 ay olcak turplu suya başlayalı. öyle ahım şahım değil ama az biraz uzattı.
şampuanımı 2 ye böldüm .bi kutuya sarımsak rendeledim diğerinede zeytinyağı kattım memnunum hem pratik hemde vakit sorunu yok
BEN kırmızı turpu rendeliyorum kabuğuyla. 3 bardak su ekliyorum kaynamaya başladıktan itibaren 30 dk ocakta piişiyor. yumurta katanlar var ama ben döktüğü için katmıyorum.genelde geceden sabaha bekletiyorum saçımda. vaktim yoksa 2 saat.. 2.5 cm uzamıs saçım, daha yeni ölçtüm. son kez daha yapacağım 3 falan olur herhalde.
Buyuk gelişme :)) denicemm kesin tesekkür ederimm
rica ederim. umarım faydalı olur canım.3 günde 1 yapıyorum bu arada.
dün şampuana 1 tane bepanten ampül ve 1 yemek kaşığı bal bugünde 1 evigen ampül kattım. turpu bırakıyorum. bakalım ne olacak yeni bakımım ile...Sende başlayıp, sonuçları bildirirsen iyi olr
canim benimkilerde yaza kadar uzamasi lazimm
ben evde sunlari yapiyorum
1 yumurta sarisi
10 damla limon
1 tatli kasigi bal
bu en sevdigim maskedir ve saclarimi cok uzatti
ha ve ara sira yag bakimida yapiyorum cesit cesit yaglarla..
Marul, roka, maydanozu elimizle parçalayıp limon ve zeytinyağı(sızma) eşliğinde genişçe bir kaba koyup afiyetle yiyoruz. Bu evde yapılabilecek işe yarayan karışımdır. Detoks etkisi yaratır.
....
Şaka bir yana arkadaşlar kafamıza o kadar şeyler sürüyoruz ki, ph denilen bir şey var, ve biz onu göze almalıyız. Örnek, hekimler bazı bölgelerimize(!?) su dışında temizleme ürünü kullanmamamızı tavsiye ediyorlar. Net!
Ben dahil buna dikkat etmeliyiz gibi geliyor. Yine de herkes kendisi bilir, evt.
Başlıcam inş uzar..
Ne kadar zaman da uzattı ki ? daha dun ben zeytin yağı sürdüm saclarıma o kadar yıpranmışlar ki .. kuafor bana kestirmen lazımm diyor ama uzaması için o kadar sey yapıyorum yazık değil mi kestirym yaa( bunu da denicem .. dökmüyor dimi sacları?
Ve sacta kac dk bekletiyoruz ?
İnşallahh. başka bi bakım flan yapıyormusun?
benim saclarim 4 yil uzamiyordu cok düzlestiriyordum günde 2 defa .hatta bazen ütülüyordumda
son 1 yil biraktim düzlestirmeyi ve saclarima iyi bakmaya basladim simdi bile hala zar zor uzuyorlar ama pes etmicem bakimlara devam :)
ha saclarini kendin kes bende öyle yapiyorum kuaförlere pek güvenmedigim icin ama cokta yaradi
her iki ayda bir saclarini 1-2 santim kes
bu maskeyide cogu kisi diyor sac döküyor diye ama benimkileri dökmüyor önceden saclarimi islattigim icin galiba.
genelde 2-4 saat bekletirim ama bazen ertesi gün isim olmayinca tüm gece bekletiyorum süper oluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?