Herkes dengi ile evlensin

Ben kendimi bir hiç gibi hissediyorum.Annemin hayatı böyle acı doluydu .Onun kaderini yaşıyorum sanki

Tamam orası öyle ama insan herşeyi evladı icin katlanıyor kaderim diyip oturuyorum bana işine gelmiyorsa defol babanin evine diyor susuyorum

Tebrik ettim sizi gerçekten

Ben kendimi bir hiç gibi hissediyorum.Annemin hayatı böyle acı doluydu .Onun kaderini yaşıyorum sanki
Hic değilsiniz her insan gibi çok kıymetlisiniz.

Yaşınız henüz çok genç. Niye mutsuzluğu kabullenesiniz? Çocuğunuz da yok anladığım kadarıyla hoş olsa da tüm bir ömrü mutsuz geçirmeye sebep değil çocuk sahibi olmak.

Anneniz yaşadı diye sizde yaşamak zorunda değilsiniz. Bazı şeyler değişmiyorsa kökünden söküp atmaktır en iyi çözüm, psikolijik destek alin muhakkak, özelde imkânınız yoksa devlete gidin. Ama kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeyin.

Tek istediğim bu.Umarim yapabilirim . Bıktım

Bismillah simdi cocuklar cikmis :) buralar ban kokuyor kac kac :)))

Denklik gerçekten çok onemli. Önceki sayfalarda tartışılmış, eğitimde denklik, karakterde denklik, bence ikisi de cok onemli, hatta ailelerin görgüsü kültürü de denk olmalı, önceden bu kadar önem vermezdim bu konuya, bazı seylerin görmezden gelinebileceğini düşünürdüm.

Bana denk olmayan biriyle nişanlandım. Eğitim olarak farklıydı, aile yapılarımız da farklıymış nişanlaninca farkettim. Ekonomik seviye farkı da vardı. Kendini geliştirmeye kapalıydı, o vurdumduymaz ben tez canli, inat canının istemediği şeyi yaptiramazsin, vs çeşitli farklılıklar. Aramızdai denksizlik onda kompleks yaratmasın diye ben daha cok fedakarlık yapmaya basladim, bu hem beni çok yordu hemde adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başladı. Velhasıl direkten döndüm. Şimdi hayatıma birisini alacaksam eger, hem ailelerin denk olmasına, hem karakterlerin uyumasına, hem ekonomik ve eğitim denkliğine dikkat edicem. Bakalim bu kadar didiklemeye karşıma kim cikacak

Beni öldürür yine vermez
Anneniz arkanızda ve siz sadece 3,5 aylık olan bebeği size vermeme hakkı olduğuna mi inanıyorsunuz.
Allah aşkına bu kadar pasifize olmayın, lütfen.
Sizi, eşinizle ilişkinizi rol model alacak bir evladiniz var.
O mutsuz bir evlilikte çile çeksin ister misiniz.
Ben size bosanın vs demiyorum, sadece pasif olmayın bu kadar diyorum..

Evet bende istemem kültür farkı olan evlilik istemedim de zaten o sekilde bir evlilik yapmadim.
Bu tercih meselesi tabi ama asıl tercih evli olduğunuz kişi,anladığım kadarıyla eşinizle ciddi sorunlarınız var. Allah yardımcınız olsun.

ister dengin olsun , ister aynı kültür olsun , ister ruh ikizim dediğin insan olsun ...
“Aynı çatı” altında yaşamak çok başka asıl orda tanıyorsun sonuç olarak ya ‘iyiki ‘ ya da ‘keşke’ diyip hayata devam ediyorsun.
Benim de en büyük keşkem boşandığım eşim güya ruh ikiziydik

Onların yaptığı şeyler onların tercihi kimse onların yaptığını yapmak zorunda değil eşin eleştirirse benim vücut senin beyninle çalışmıyor de kv eleştirirse o sizin tercihiniz ben böyle tercih ediyorum de

iyide sen niye gitmedin ki hadi ik cocuhu yaptın 2ci ye geldiginde benide götür dicektin aklını neden kullanmadım millet burdan kacmaya bakıyo senin kocan yurt dısında teklif almıs sen burda olmayan adama 3 cocuk yapmıssın 1 olsa dicem tamam ama 3

o teoride ters tepiyo tatlım ya kaynanam zerre kaynatamdan korkmaz benim karsımda neler dedi hatta esmin yanında bile adamın suratına bi bardak su attı gömlegimdeki dügmeyi dik dedi diye yada klasık koltuk vs ister almaz yada der bak seneye alalım mesela ooo konusmaz yemek yapmaz kavga cıkarır en son esinin donlarını bile yıkamamıs banane be at makıneye demis kilotlar yesillenmis te atmıs o derece ama dengin esin kıstas olucak ama aileside cok öenmli cocuk kendini ne kadar gelistirirse gelistirsin ille o aileyi görücen bayram seyran yemek yeme alıskanlıkları ne yedikleri bişe cok onemli

Çocuklarınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…