Allah yar ve yardimcin olsun kuzum bende bir evlat buyutuyorum inan cocuk buyutmek o kadar zor ki insan kendinden geciyo cocuguna yetmek icin Allah senide feraha erdirsin tum sıkıntısı olan kullarina yardimci olsunYarama bastınız
Eşimle evlenmeye karar verdiğimde ben bastığı yerden ses gelen önü açık yükselmesi garanti özgüveni zirvede tabir caiz ise taş gibi bir hatundum eşim ise kumaş pantolonun içine kazağını sokan bir adamdı ve beni iş arkadaş çevrem daima ama daima uyardı emin misin bak dengin değil diye hayır eminim dedim düşüncem şuydu “ ben parçalanmış aile çocuğuydum ev yuva özlemim had safhadaydı bu gözü açılmamış saf temiz bana aşık kıymetimi bilir el üstünde tutar boy boy çocuklarımız olur mutlu oluruz” bu arada kendisi gece bekçisiydi
Evlendik
İlk 3,5 yıl gerçekten hayatımın en mutlu günleriydi peri masalından farksızdı anlatamam yani
Sonra şirket yurtdışına işçi gönderiyor sadece 2 yıllığına gidip geleyim dedi hiç istemedim ama hiç vazgeçmedi tamam demek zorunda kaldım
Ve şimdi
17 yıllık evliyim 14 yıldır o yurtdışında işçi olarak gitti ama şu an çok üst düzey bir pozisyona yükseldi 6 ayda bir gelir 15 gün kalır kan kusturur gider ben ise onun gözünde vasat bakımsız işe yaramaz yek vasfı annelik diye nitelendirdiği bir insanım
Üç kızım var sadece Allahın yardımıyla tek başına büyüttüğüm üç pırlanta rabbime bin şükür
Velhasılı kelam benimde dengim olan hatta benden çok daha yüksekde diyebileceğim taliplerim oldu ama hep reddettim tek istediğim yuva ve huzurdu
Çok pişmanım benimde hikayem birilerine ders olsun diye yazmak istedim
Evet bıraktım tek istediğim boy boy çocuklarımın olduğu geniş mutlu bir aile idiBekçilikten yöneticiliğe yükselince kompleks fazlaligindan şirazesi kaymış eşinizin herhalde..
Siz işinizi, kariyerinizi biraktiniz mi evlendikten sonra?
Ömür çürütenYa 14 yil nasil olur nasil bir evlilik bu?
Sonuna kadar katılıyorum. Ben ve eşim de çok farklı kültürlerde yetişmiş insanlarız. Ama eşim gelişime çok açık olduğu için sabit fikirlilikten uzaklaşmış bir adam. Bence evleneceğiniz kişi nasıl bir kültürle yetişmiş olursa olsun gelişime kapalıysa evlenmeyin. Evlenmeden önce bunu iyi analiz etmek lazım. Bir de evlenince değişir hayallerine kapılmayın derim.Farklı kültür değil de cahil biriyle evlenmişsiniz.
BosanınNe yapayım peki oneriniz nedir
Siz bekarsiniz galiba.Soylerken evet kolayBosanın
Önceki konularınıza baktım, mutsuzsunuz fazlasıyla, hatta 5. kattan aşağı bakarken bir an intiharı bile düşünmüssunuz. İnanın boşanmak bu kadar mutsuz olmaktan çok daha evladır.Siz bekarsiniz galiba.Soylerken evet kolay
Hayır ben bosandım, cokta kolaydı.Siz bekarsiniz galiba.Soylerken evet kolay
Bende bosandım. Hanı cok zor diyorlar ya, hıc zor olmadı. Zor olan gururumu kıran adamla sevısmek yemek yapmak soyadını tasımaktı. Buna izin vermedim yol verdim.Yoo ben evliyim arkadasa katiliyorum :)
Çocuklarımız ne olacakNe yasiyorsunuz bilmiyorum ama size saygi gosterilmeyen yerde kalmayin derim. Esiniz arkanizda durmuyorsa bu onun karaktersizligidir. Yolunuzu ona gore cizin. Birileri ego tatmin edecek diye kimsenin sizi uzmeye hakki yok.
Cocukları babanızın evinden getırmedıgınıze göre, sıze saygısızlık yapan adamla yaptıgınıza göre aynı seyi adamda dusunmek zorunda dı mı? Bu soruyu adama sorun bence, gorus yazan kadına degıl.Çocuklarımız ne olacak
Evladın varmoydiHayır ben bosandım, cokta kolaydı.
Gururuma dokunan babam olsa verırım yolu gider özetle.
AnlamadimCocukları babanızın evinden getırmedıgınıze göre, sıze saygısızlık yapan adamla yaptıgınıza göre aynı seyi adamda dusunmek zorunda dı mı? Bu soruyu adama sorun bence, gorus yazan kadına degıl.
Simdıde cocugun yoksa Bosanmak kolay mı diyeceksin.Evladın varmoydi