Herkes dengi ile evlensin

Merhaba arkadaşlar;burada beni gören 1 kişi bile olacaksa ona şunu söylemek istiyorum.Dengindeki kültüründeki kişi ile evlen lütfen.Ben hata yaptım sen yapma.Ben farklı kültürden biri ile evlendim.Aslinda aynı yerde yaşıyorduk ama kültür ,alışkanlıklar farklı.Ben hayatımı kararttim.Onlarin yaptığı gibi bir şeyi yapmadığım anda kucumsenmekten,oradan oraya sarulmaktan yoruldum.Bunlari yazabilecegim tek yer ise burası.Dua etmek ,Allah a havale etmek tek yapabileceğim şey şu an da.Benim için dua eder misiniz?Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.
Sıkıntın neyse Allah yardimcin olsun.
Farkli kültür zor,eger icinde yetistiginden daha agirsa.
Ben de farkli kulturden biriyle evlendim fakat bana cok iyi geldi:)
Bizim tarafta kadina iyi bakarlar,sikinti cektirmezler fakat söz hakkı vermek istemezler.
Ne kadar bilirsen bil,kendilerinden bir adim geride durmani isterler.
Bundan cok sikayetciydim,esimde bu saygi vardir, ben bu acidan memnunum.
Diger dezavantajlari da esim bertaraf etti,iyiyiz yani.
Esin yardimci olmadi mi sana,o yardimci olsa zor gelmezdi hicbirsey...

Anahtar kelime saygı. Saygi olduğu sürece huzur oluyor.
Bizim evde, kültür, eğitim, din ve dil farkı var ama bu konular asla tartışma sebebi olmadı.
Her standart cift gibi havadan sudan tartışıyoruz :) ama yok sen niye benim yanimda bilmediğim dili konuştun diye bir tartışma yaşanma
Anahtar kelime saygı. Saygi olduğu sürece huzur oluyor.
Bizim evde, kültür, eğitim, din ve dil farkı var ama bu konular asla tartışma sebebi olmadı.
Her standart cift gibi havadan sudan tartışıyoruz :) ama yok sen niye benim yanimda bilmediğim dili konuştun diye bir tartışma yaşanmadı- adama otur öğren derler :)

dı- adama otur öğren derler :)
Ne güzel keşke öyle olsa

X