• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğazda yumru hissi panik atak ve sürekli kalp ağrısı

izmirlikrc35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
29
10
1
33
Kızlar merhaba panik atağı geçiren arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana ne sıklıkla yaşıyorsunuz neler oluyor vücudunuz da yaaa ne olur anlatın destek olalım birbinize İzmir'de bu işin vakkosu varmı pisikiyatri pisikolog olarak yada ne bilim ilaçsız ben böyle yendim diyeniniz var mı hergün hergün yaşamak panik atakları anksiyeteyi beni mahvetmiş durumda çünkü 😢😢😢

Selam İzmirli, benim oğlum da benzer tanılar aldı ama çok şükür iyileşti, doğru hekim ve takip ile şifasız bir dert yok inan ki geçecek. Ege üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Şebnem Pırıldar ve Uzman Dr.Damla İsman Haznedaroğlu nu tavsiye ederim.
Ayrıca anksiyete bozukluğu için tavsiye edebileceğim alternatif Bioenerji seansı alabilirsiniz düzenli olarak uygulandığı takdirde muazzam geri dönüşümleri oluyor. Hatta dilerseniz eğitim alıp kendi kendinize de uygulayabilirsiniz. Sevgiler.

Kızlar merhaba panik atağı geçiren arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana ne sıklıkla yaşıyorsunuz neler oluyor vücudunuz da yaaa ne olur anlatın destek olalım birbinize İzmir'de bu işin vakkosu varmı pisikiyatri pisikolog olarak yada ne bilim ilaçsız ben böyle yendim diyeniniz var mı hergün hergün yaşamak panik atakları anksiyeteyi beni mahvetmiş durumda çünkü 😢😢😢

Geçmiş olsun ben uzun yıllar panik ayak için ilaç kullandım gergin kalp krizimi geçirmem yok beyin kanamasımı hep bi huzursuzdum paxsera kullandım uzun yıllar sonra bıraktım son 3 aydırda ölüm korkusu delirme korkusu derken son bir aydırda boğazımda gelirme hissi başladı kalp krizi geçiyorum boğazım geriliyor yanıyor niye acile gittim Çokşükür bişe çıkmadı ama boğaz gerginliğim geçmiyor hergün kalp krizimi geçircem korkusu gene başladı bu hastalık çok zor Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun inş

merhaba bende panik atak anksiyete ve depresyon yaşıyorum ataklar geldiğinde nabzım yükseliyor içimi ölüm hissi sarıyor vücudumu ateş basıyor değişik duygular yaşıyorum. Hergün yaşıyorum genel olarak ve çok yorucu gerçekten ayrıca yabancılaşma ve hissizlik de mevcut 🥺🥺🥺

merhaba bende panik atak anksiyete ve depresyon yaşıyorum ataklar geldiğinde nabzım yükseliyor içimi ölüm hissi sarıyor vücudumu ateş basıyor değişik duygular yaşıyorum. Hergün yaşıyorum genel olarak ve çok yorucu gerçekten ayrıca yabancılaşma ve hissizlik de mevcut 🥺🥺🥺
Yabancılaşma yok ama aynı sorunları bende yaşıyorum canım😢😢😢

Geçmiş olsun ben uzun yıllar panik ayak için ilaç kullandım gergin kalp krizimi geçirmem yok beyin kanamasımı hep bi huzursuzdum paxsera kullandım uzun yıllar sonra bıraktım son 3 aydırda ölüm korkusu delirme korkusu derken son bir aydırda boğazımda gelirme hissi başladı kalp krizi geçiyorum boğazım geriliyor yanıyor niye acile gittim Çokşükür bişe çıkmadı ama boğaz gerginliğim geçmiyor hergün kalp krizimi geçircem korkusu gene başladı bu hastalık çok zor Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun inş
Amin canım amin bende öyle hergün acillerde gözümü actigini bilirim ve her gün aynı şekilde dediğin gibi kalp krizi sol göğüste ağrı bazen iki göğsümün arası sol kol ağrısı kalbimin hızlı atışı sürekli çarpıntı sırtımın ağrısı yani aynıyız gülüm ya Rabbim şifamızı versin

Evet canım hergğn oluyor sende nasıl oluyor neler oluyor neler yaşıyorsun 😢
Bende hergün algım kapalı sanki boğazım düğümlü göğüs kafesime taş oturmuş kalp ağrısı sırt ağrısı kol ağrısı oluyor kalp krizi korkutuyor bir bakıyorum başım ağrıyor bu sefer beyin kanaması sonra mide böyle geziniyor sende nasıl

Back
X