Hergün hergün

Bişey demiyorlarmı bizi görmeseler dayanamazlar hergün hergün bıktım akşam yemeğinde herkes sofrada olacak
Başlarda gelmemizi istiyorlardı tabi ki. Ama evde işler aksıyordu gerçekten ve eve alışamam biraz da evimi yerimi bileyim dedim. Düzenli görüşüyoruz zaten. O yüzden pek sıkıntı olmuyor. Ben çalışıyorum zaten o açıdan da pek ısrar edilmiyor ama çalışmasam da gitmezdim yani her gün her gün.

Biz nerdeyse her gün görüşüyoruz. Bazen kısa olsada. Şimdiye kadar rahatsız olmadım. Çocuklarım deli oluyor onlara :KK70: Ilerde sorun olur mu bilmem de ama şimdi değil
Nasıl rahatsız olmuyorsunuz ya kafa denginizmi acaba benim ki işkolik sürekli iş yaptırır usandım

Bizimde çok yakın evler hergün bizi g

nasıl mesafeni koyuyorsun bizi görmeseler ölecekler hergün hergün evlerimiz beş dakika mesafe bıktım ama ya

Her görüşmede dile getiriyorum.
Ben yalnızlığı severim.
Alışverişe bile tek çıkarım diyorum.
Evde hep uğraşacak işim vardır.
Bulurum birşeyler.
Her geldiğinde meşgul görünce beni anlıyor ufaktan ufaktan.
Bazen olmuyor tabi bu dediklerim ama.
Olduğu kadar artık.
Kötü biri değil kesinlikle kayınvalidem ama çok meraklı.
Ben de aksine kimin ne yaptığını hiç umursamam.
Biraz o yoruyor beni.
Herşeyi öğrenmek istiyor.

Sürekli çağırmıyor mu iş vermiyormu benimki durmaz sürekli iş verir bazen köye götürür bıltım ya sırf bu yüzden evlilikten soğuyacam diye korkuyorum
Yok canım öyle değil bi bardak su istese yük gibi görür. Ondan galiba sıkılmıyorum

Benim aramda bir sorun yok karışmaz etmez, laf söylemeye çekinir, aynı şehirde oturuyoruz ama başta eşime çizgimi belli ettim yakın oturmak istemiyorum, çok sık görüşmeyelim artık herkesin evi ayrı diye. Yine de bazen sıkılıyorum bazen diyorum kendime ben mi çok cadıyım olması gereken mi bu 🤷🏽‍♀️

Ben de koyuyorum anlamıyorlarki hergün çağırıyorlar akşam yemekte herkes masada olacak usandım ya
Gelmiyorum de evde kendi düzenim olsun evli hayatımız olsun istiyorum kendim eşimle zaman geçirmek istiyorum de kocanla konuş o ne düşünüyor bu durumda benimki hayatta zorlamaz geçen haftasonu yine gidelim mi dedi bana ben gitmek istemiyorum sen git aileni gör gel dedim niye dedi huzurum kaçıyor psikolojik olarak etkileniyorum ayrıca baban son gittigimde çok karıştı bana sürekli bişeyler söyledi gerek yok gidip kötü olmaya ben evde durucam dedim tamam sen bilirsin dedi gitti ailesini gördü geldi beraber akşam da film keyfi yaptık bu iş böyle kimse istemedigi bişeyi yapmamalı bence sende konuş eşinle

Ne güzel bişey demiyorlar mı ben yarım saat geç gitsem ararlar
7 yıllık evliyiz eşimle başlarda dediler ay gel git vs diye ben işim var arkadaş var yatıyorum yorgunum dedim hep sonra görüşmek istemediğimi anladılar. Şimdi gelmek istersen diye aradık derler istersem giderim zaten onlarda aramazlar uzak kaldığımı bildikleri için. Bence rahatsızsanız uydurun gitmeyin hep hep gitmek çok sıkıcı

Başlarda gelmemizi istiyorlardı tabi ki. Ama evde işler aksıyordu gerçekten ve eve alışamam biraz da evimi yerimi bileyim dedim. Düzenli görüşüyoruz zaten. O yüzden pek sıkıntı olmuyor. Ben çalışıyorum zaten o açıdan da pek ısrar edilmiyor ama çalışmasam da gitmezdim yani her gün her gün.
Bende evime alışayım biraz diyorum daha çok alışırsın diyorlar sürekli iş iş offf

Nasıl rahatsız olmuyorsunuz ya kafa denginizmi acaba benim ki işkolik sürekli iş yaptırır usandım

Benim kayınvalidem de iskolik ama bana iş buyurmaz. Böyle bir huyu hiç olmadi. Benim iki küçük çocuğum var. Kendi işlerime yetisemiyorum kaldıki başkasının işini yapmak :) kafa dengi olmaktan cok çocuklarımın onları ne kadar sevdiklerini görüyorum. Ona sevindim. Benim aile büyükleri tanıma şansım hiç olmadı. Ama genel olarak bazı konularda bakış acımız farklı olsada anlaşıyoruz

Her görüşmede dile getiriyorum.
Ben yalnızlığı severim.
Alışverişe bile tek çıkarım diyorum.
Evde hep uğraşacak işim vardır.
Bulurum birşeyler.
Her geldiğinde meşgul görünce beni anlıyor ufaktan ufaktan.
Bazen olmuyor tabi bu dediklerim ama.
Olduğu kadar artık.
Kötü biri değil kesinlikle kayınvalidem ama çok meraklı.
Ben de aksine kimin ne yaptığını hiç umursamam.
Biraz o yoruyor beni.
Herşeyi öğrenmek istiyor.
Benimde hep iş verir istiyorki oranın işlerine yardım edeyim hep

Benim aramda bir sorun yok karışmaz etmez, laf söylemeye çekinir, aynı şehirde oturuyoruz ama başta eşime çizgimi belli ettim yakın oturmak istemiyorum, çok sık görüşmeyelim artık herkesin evi ayrı diye. Yine de bazen sıkılıyorum bazen diyorum kendime ben mi çok cadıyım olması gereken mi bu 🤷🏽‍♀️
Eşimde hep kalabalık ailede yemek yemek istiyor ben bişey desem tartışma of off

Gitmesem triplere giriyorlar arıyorlar ısrar ediyorlar söz hakkım yok gibi ya bişey desem eşimle kavga ediyoruz oda kalabalık ailede yemek yemek istiyor
O zaman neden evlenip ayrı eve çıkmış ki pardon ?
Ağırlığınızı koyun biz yaptık o hatayı ve çekiyorum hala inşallah son bulur bir gün seni çok iyi anlıyorum lütfen güzel güzel anlatmaya çalış eşine

Gelmiyorum de evde kendi düzenim olsun evli hayatımız olsun istiyorum kendim eşimle zaman geçirmek istiyorum de kocanla konuş o ne düşünüyor bu durumda benimki hayatta zorlamaz geçen haftasonu yine gidelim mi dedi bana ben gitmek istemiyorum sen git aileni gör gel dedim niye dedi huzurum kaçıyor psikolojik olarak etkileniyorum ayrıca baban son gittigimde çok karıştı bana sürekli bişeyler söyledi gerek yok gidip kötü olmaya ben evde durucam dedim tamam sen bilirsin dedi gitti ailesini gördü geldi beraber akşam da film keyfi yaptık bu iş böyle kimse istemedigi bişeyi yapmamalı bence sende konuş eşinle
Ben eşimle konuşsam kavga oluyor ki ne var gitsek üç saat falan beraber yemek yiyoruz diyor bunda ne var diyor annesinede dedim akşam yemekte beraber olmak istiyoruz diyor

7 yıllık evliyiz eşimle başlarda dediler ay gel git vs diye ben işim var arkadaş var yatıyorum yorgunum dedim hep sonra görüşmek istemediğimi anladılar. Şimdi gelmek istersen diye aradık derler istersem giderim zaten onlarda aramazlar uzak kaldığımı bildikleri için. Bence rahatsızsanız uydurun gitmeyin hep hep gitmek çok sıkıcı
Diyorum ısrar ederler sürekli gel gel hastaydım kaç kez aradılar gelin yemek yer gidersiniz diye çok ısrar ediyorlar triplere giriyorlar

X