- Konu Sahibi selametle66
Aa öyle mi o zaman ben okuduğum esmalara devam edeyim teşekkür ederim ❤
Okuyacagin esmanin hatimini yap sonra her gun ebced degeri kadar oku. Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa öyle mi o zaman ben okuduğum esmalara devam edeyim teşekkür ederim ❤
Her gün ebcde değeri kadar okuyorum çünkü birden fazla Esma okuyorum. Hatimi nasıl oluyor ? Önce hatim yapmak daha mi etkiliOkuyacagin esmanin hatimini yap sonra her gun ebced degeri kadar oku. Allah kabul etsin
Her gün ebcde değeri kadar okuyorum çünkü birden fazla Esma okuyorum. Hatimi nasıl oluyor ? Önce hatim yapmak daha mi etkili
Tamamdır teşekkür ederimHer gun ebced degeri kadar da okuyabilirsin ama once hatimini yapip sonraki gunler ebced degeri kadar devam etmek esmanin enerjisini alabilmek icin onemli.
Okudugun esmanin ebced degeri diyelim ki 129×129=16.641 hatim sayisi oluyor.
Hmmm Bence şöyle olsun .S selametle66 canim burdan yapalim diger dualari ama siraya mi koysak hepsini 1 ay veya 21 gün okuyalim
bana uyar arkadaslarda tamam derse bugün kenzul arsa baslayalmHmmm Bence şöyle olsun .
1000 salavat hergun mutlaka olsun.
Ama mesela Kenzül arş duası 1 ay olsun sonra başka bir duaya yine 1 ay yapalım ne dersin?
Nasıl diyosan öyle olsun kuzu
Aynenn kuzubana uyar arkadaslarda tamam derse bugün kenzul arsa baslayalm
Maç yaparak derken1000 salavat bitti cok sukur maç yaparak cektim Allah affetsin
Bende onu merak ettim. Kafa topu falan mı oynadı acabaMaç yaparak derken
cocuklarla mac yaparken cektim kaledeydim zaten salavati söylerken gol demek biraz zor oldu amaMaç yaparak derken
Sesli güldüm Allah'ım yaaacocuklarla mac yaparken cektim kaledeydim zaten salavati söylerken gol demek biraz zor oldu ama
Kenzül ars uzunu ve kısası varmış ben pek anlamadım linkini atar misin bana Allah kabul etsin inşallahkenzul arş okudum bugün
cok güzelmis yaa nasil bir yakaris o bayildim
aa bilmiyordum evdeki dua kitabinda buldum.kenzul ars yaziyodu 4 sayfaydiKenzül ars uzunu ve kısası varmış ben pek anlamadım linkini atar misin bana Allah kabul etsin inşallah