- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
- Konu Sahibi selametle66
Ayyy ne güzel dedin çok doğruolsun efendimiz(s.a.v) ne demis ibadetin azda olsa devamli olani makbuldur. devamli yapalim da az az ekleriz uzerine
Inşaallah inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ne güzel dedin çok doğruolsun efendimiz(s.a.v) ne demis ibadetin azda olsa devamli olani makbuldur. devamli yapalim da az az ekleriz uzerine
sorma be neler cektigimi bir Allah biliyorSen neler çekiyosun bacım
Ayyy sesli güldüm Allah seni ne etmeye kız ne güldümsorma be neler cektigimi bir Allah biliyor
Boyle katilanlari görünce çok mutlu oluyorum.Şuraya bir yere ilişeyim salavat düzenli çekmek istiyorum
Tamam canim ben adetim bitti hemen gusül abdesti aldım 1 yasin 1 vakıa okudum. Benim 500luk tesbihim var büyük onla 1 tür okudum şimdi 2. Tura geçtim. :) Bitirince yazacağımBoyle katilanlari görünce çok mutlu oluyorum.
Kuzum hergün 1000 salâvat çekiyoruz inşallah.
Çekersek de buraya yazıyoruz ki unutmayalım diye
Masaallh canım takdir ettim seni Rabb'im daim eylesin inşallah aminTamam canim ben adetim bitti hemen gusül abdesti aldım 1 yasin 1 vakıa okudum. Benim 500luk tesbihim var büyük onla 1 tür okudum şimdi 2. Tura geçtim. :) Bitirince yazacağım
Allah kabul etsin:)Ben de her gun cekenlerdenim:)
Salavati kubra (uzun olani) ve beseriul hayrat da tavsiye ederim. Cok etkilidir.
Allah razı olsun canım teşekkür ederim aminMasaallh canım takdir ettim seni Rabb'im daim eylesin inşallah amin
Aaa bak 1 Yasin 1 Vakıa da okuyup hergun onu da buraya yazabiliriz canım iyi fikir
Allah kabul etsin:)
Dilek için mi bollluk bereket için mi :)
her sey icin :)
Aynnen Kuzum o halde okuduktan sonra buraya yazalım hergünAllah kabul etsin:)
Dilek için mi bollluk bereket için mi :)
Allah razı olsun canım teşekkür ederim amin
Aynen her gün alışkanlık haline getirip 1 yasin 1 vakıa okuyalım bence
Ooo masaalllh canımmmm1 yasin 1 vakıa 1000 salavat okudum
Teşekkür ederim canim 10dan beri okuyorum :)Ooo masaalllh canımmmm
Hemen okumussun Allah kabul etsin.
Ben daha hiç baslamadim bugün
Masaalllh canımmmmTeşekkür ederim canim 10dan beri okuyorum :)
Evet canım zaten yaklaşık 2 haftadır Esma da çekiyorum günlük bana çok iyi geldiMasaalllh canımmmm
Canım sende de şey oluyor mu
Okuduktan sonra bir rahatlatma sanki üstündeki tüm yükler kalkmış gibi...sanki önceden kafaya taktiğin olayları takmaz hale geliyor gibi oluyor musun
Hmmm Evet esmalar da çok çok etkiliEvet canım zaten yaklaşık 2 haftadır Esma da çekiyorum günlük bana çok iyi geldi
Bence bir esma da belirleyelim ,1 ay boyunca o esmayi ebced değerine göre çekelim. Her ay değişiriz hem hayatımıza neler kattı daha iyi görürüz belki kişiye göre Esma varya kendmize iyi geleni bulur hep onla devam edebiliriz. Sırayla baslayalimHmmm Evet esmalar da çok çok etkili
Bende boş olduğum an aklıma gelen esmayi çekiyorum
Devamm inşaalalh çekmeye
Bence bir esma da belirleyelim ,1 ay boyunca o esmayi ebced değerine göre çekelim. Her ay değişiriz hem hayatımıza neler kattı daha iyi görürüz belki kişiye göre Esma varya kendmize iyi geleni bulur hep onla devam edebiliriz. Sırayla baslayalim
Aa öyle mi o zaman ben okuduğum esmalara devam edeyim teşekkür ederimCanim nacizane tavsiyem okudugun sure ya da esma her ne ise degistirme. Dusuncelerimiz gibi dualar da bir frekans, enerjidir. Mumkunse degistirmeden ayni seyleri oku. Duada israr denilen budur aslinda..sonuc almak istiyorsan aksatmayacagin sureklilik gosterebilecegin dualar ve esmalar belirle kendine. Ayni hatayi zamaninda bende yaptim cunku ve sonuc alamadim :)