- 13 Şubat 2019
- 3.721
- 17.113
- Konu Sahibi selametle66
valla öyle dinginlesiyorum ki kac gündür biliyosun cekememistim bugun hepsine basladim tekrar kendimi bos bosuna bogmusumOooo masaalllh canımmmm super
Başkalarını da tevsik edelim kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla öyle dinginlesiyorum ki kac gündür biliyosun cekememistim bugun hepsine basladim tekrar kendimi bos bosuna bogmusumOooo masaalllh canımmmm super
Başkalarını da tevsik edelim kuzum
Inancın olsun bende öyle oldum kuzum yaavalla öyle dinginlesiyorum ki kac gündür biliyosun cekememistim bugun hepsine basladim tekrar kendimi bos bosuna bogmusum
insallah. ya bisey dicem birsey icin esmalara ve ya dualara basliyoruz hepsini tek tek 21 güner yapsak. yani 21 gün bir dua veya esma 21 gün baskasi olur mu ki öyleInancın olsun bende öyle oldum kuzum yaa
Ruhum daralıyordu bıraktığım zmaanlar
Tekrar başlayınca sanki ruhum gevşedi rahatladı çok muazzam bişey
Devam Allah'ın izniyle
Hmmm yani öyle yapanlar var. Olabilir kimi 21 gün yapıyor başka duaya geçiyor kimi de devam ediyor aylarcainsallah. ya bisey dicem birsey icin esmalara ve ya dualara basliyoruz hepsini tek tek 21 güner yapsak. yani 21 gün bir dua veya esma 21 gün baskasi olur mu ki öyle
üst üste gelince altindan kalkamiyorum yarim kaliyor. neyse simdilik salavata devamHmmm yani öyle yapanlar var. Olabilir kimi 21 gün yapıyor başka duaya geçiyor kimi de devam ediyor aylarca
Aynen bir sürü şey yapıp birakmaktansa bir iki tane üzerinden devam etmek DHA mantıklı o halde hergun çektiğimiz 1000 Salavati buraya yazıyoruz inşallah hangimiz yazmazsak etiketliyorux burayaüst üste gelince altindan kalkamiyorum yarim kaliyor. neyse simdilik salavata devam
Canım birçok okuyup yarıda bırakacağına bence birkaç tane oku devamlı oku.Salavat dışında neler okuyorsunuz günlük olarak? O kadar çok dua var ki hepsini okumak istiyorum sonra bir bakıyorum ki listem hep yarım kalmış, yetiştirememişim
Salavat dışında neler okuyorsunuz günlük olarak? O kadar çok dua var ki hepsini okumak istiyorum sonra bir bakıyorum ki listem hep yarım kalmış, yetiştirememişim
Canım bunu mutlaka oku ben çok etkilenmiştimBorçları bitirip ev rızık sahibi yapan dualar DENENMİŞTİR
Merhabalar Dua gücüne inanılmaz inanan biri olarak size tecrübe edip feraha ulaştığım duaları paylaşmak istiyorum. Ben çok zor durumlarda variyetin ve maliyetin sınırlarında olduğum bir dönem. AŞIK OLDUM. Tabi bir yığın engeller sıkıntılar vs ayrılıklar tekrar birleşmeler bir yığın dua neticede...www.kadinlarkulubu.com
çektim cancagzim elhamdulillah 313 rabbi yessirle de süsledimayseMsb kuzum çektin mi 1000 salâvat
Oooo masaalllhçektim cancagzim elhamdulillah 313 rabbi yessirle de süsledim
digerlerini yapabiliyo musun benimkiler yetismiyorOooo masaalllh
Ben Sadece 1000 salavat çektim inanır mısındigerlerini yapabiliyo musun benimkiler yetismiyor
olsun efendimiz(s.a.v) ne demis ibadetin azda olsa devamli olani makbuldur. devamli yapalim da az az ekleriz uzerineBen Sadece 1000 salavat çektim inanır mısın
Sen neler çekiyosun bacımdigerlerini yapabiliyo musun benimkiler yetismiyor