Benim görüştüğüm saticida vanilya ve çikolatalı kalmis birer tane istedim ben de..
Calisitigm icin is ortaminda vs nasil idare edicem tek soru isaretim bu acikcasi, yoksa ac kalmaya dayanirim girdik artik bu yola
Yani sabah ve aksam shake, oglen normal yemek oyle mi?bende çalışıyorum sabah evden çıkmadan içiyorum yetişemezsem serviste üzerine büyük bir bardak su içmen gerekiyor. öğlen şirkette yemek yiyorum pilav makarna hariç ne varsa normal bir öğün yiyorum. akşam yine shake şimdilik iyi gidiyor.
Sonuclarini bekliyoruzzzzTamda bu forumu arıyordum yani böyle biyer dünyada tek kullanananım sandım bi an1 haftadır kullanyorum mutluyum,gecmis mesajlarimdan hayatımı gözden gecirebilirsinz cok diyet cilelerim var aksam uzun bi yazarım güzel günler gelicek insallah
Benim kg cok oldugu için size göre cok gidicek inş.1ayda 9,10 gider inş. Salı basladm ama tartım yoktu cuma edindim ve cumadan beri -1.5kg oldu ve regl döneminde olmama ragmen cokta heyecanlıymSonuclarini bekliyoruzzzz
Bende kullndim bi süre ama mide bulantisi falan olmadi aksine cok yorgun bitkin hissediyodum kendimi ve ozellikle verdileri vitaminin cok faydasini gördüm kendimi kilo verdikce daha dinc hissettim ve verdigin kiloyu hic geri almadim cok sükür.. zatrn stici kilolu olsaydi sahseb almaz baslamazdim yani düsününki bi diyetizyene gidionuz diyetizyen 100kilo kendin uygula listeni derdim :) ben he beni gören cevremden cok insan kullandilar hepsi memnun kaldilar herkeste farkli oluyordur belki bilemicem buarada ben satici falan degilim altini cizeyim :)Ben bir ay kullandım günde bir saat yürüyüş ve 4 kilo verdim sonra midem bulandı içemedim shaki ve tabiki verdiğim kiloyu kısa sürede aldım.Bence ilk hızla verilen kilolar kesinlikle yağ değil çünkü diyetle verdiğim kiloyu kısa sürede almamama rağmen herbalife ile kısa sürede aldım.Uzun vadede tek öğün beslenmeyle evet yağdan verilebilir.Bu arada bi kaç tane bu ürünü satan kişileri takip ediyordum gittikleri eğitimlerden video paylaşıyordu ne hikmetse yüzde 70 i kilolu ve kendilerini milyoner olma yolunda görüyorlardı hatta pek yakında aile hekimleri bile tavsiye edecek tarzda yorumlar yapıyorlar.bu tarz şeyleri gördükten sonra nedense soğudum çünkü gerçekten farklı bir zincir bu marka
Kullandığım dönemde bende kendimi çok iyi hissediyordum inkar edemem.Ama satıcıların tutumları beni çok soğuttuBende kullndim bi süre ama mide bulantisi falan olmadi aksine cok yorgun bitkin hissediyodum kendimi ve ozellikle verdileri vitaminin cok faydasini gördüm kendimi kilo verdikce daha dinc hissettim ve verdigin kiloyu hic geri almadim cok sükür.. zatrn stici kilolu olsaydi sahseb almaz baslamazdim yani düsününki bi diyetizyene gidionuz diyetizyen 100kilo kendin uygula listeni derdim :) ben he beni gören cevremden cok insan kullandilar hepsi memnun kaldilar herkeste farkli oluyordur belki bilemicem buarada ben satici falan degilim altini cizeyim :)
Dogrudur canim ama ben benim saticimla hala görüsüyorum kullanmasamda bi cok kisiyle onun vasitasiyla tanistim hepsi iyi hos insanlar kimse öle atip tutmuyo he garanti veriyolar elbet hepsi diolar kilo vermezseniz paranizi geri iade ederiz fln diye emin konusuyolar.. kisiden kisiye degisiyo kimisi fazla havalaniyo demekki bilemicem :) pahali olmasa daha kullanmak isterdim devamKullandığım dönemde bende kendimi çok iyi hissediyordum inkar edemem.Ama satıcıların tutumları beni çok soğuttu
Ne kadar zamanda kaç verdiniz bende dahala duruyor 2 kutu yurt dışındayım şu anda gelirken almıştımDogrudur canim ama ben benim saticimla hala görüsüyorum kullanmasamda bi cok kisiyle onun vasitasiyla tanistim hepsi iyi hos insanlar kimse öle atip tutmuyo he garanti veriyolar elbet hepsi diolar kilo vermezseniz paranizi geri iade ederiz fln diye emin konusuyolar.. kisiden kisiye degisiyo kimisi fazla havalaniyo demekki bilemicem :) pahali olmasa daha kullanmak isterdim devam
Tamda bunu düşúnmüstm her kg veren satıcımı oluyor kg verip yasayan yokmu diyekac kg verdinz ne kadar süredr korumadasnzBende kullndim bi süre ama mide bulantisi falan olmadi aksine cok yorgun bitkin hissediyodum kendimi ve ozellikle verdileri vitaminin cok faydasini gördüm kendimi kilo verdikce daha dinc hissettim ve verdigin kiloyu hic geri almadim cok sükür.. zatrn stici kilolu olsaydi sahseb almaz baslamazdim yani düsününki bi diyetizyene gidionuz diyetizyen 100kilo kendin uygula listeni derdim :) ben he beni gören cevremden cok insan kullandilar hepsi memnun kaldilar herkeste farkli oluyordur belki bilemicem buarada ben satici falan degilim altini cizeyim :)
Ben hatirlamiom ne kadr süre kullandim ama 117kiloydum kullanmya basladigimda onunla bi kac ayd 78lere düsmüstüm simdi 68im[/QUOTmasallah ne güzel
Tamda bunu düşúnmüstm her kg veren satıcımı oluyor kg verip yasayan yokmu diyekac kg verdinz ne kadar süredr korumadasnz
Sabah akşam mı kullanıyorsunuzmerhaba ilk hafta sonucu 2 kg ayıra bedensel incelme var belden 3 cm kalçadan 2 cm inceldim. öğen normal yemek yememe rağmen sonuç çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?