- 10 Ekim 2014
- 31.462
- 140.720
Aynen bu sekilde düşünüyorum,yüzüne fondöten pudra kapatici allik surmeden,sadece ruj sur ve rimel sur hic hos durmaz hele cilt yagli ise.. bi defa gözaltı kara mor olanlar var kesinlikle o kapatici ile kapatilmali ya da sadece allık surmekte sacma,sonucta renk farki olcak. Cildindeki kusurlari kapatmadan ne diye allık surer ki bir insan hic sevmem boyle bir makyaj anlayışı bana ters.
Dedigin gibi nude ya da cok açık pembe,krem tonlarinda hafif bir far gunduz icin iyi bir rimel,ve istege gore eyeliner dudaga da cok koyu olmayacak sekilde pembe,seftali narcicegi belki(goz makyaji yoksa)sürülmeli gunduz icin.
Gece de dediginiz o gri siyah lacivert simli ya da simsiz ağır denilen makyaj yapilabilir.
Makyaj bütün olarak yapilmali insanin yüzünde birsuru renk var yanak ve cenemiz ya da gozaltimiz gozkapagimiz dudagimiz ayni renk degil ki bunlari nötr ayni hale getirip(kapatici,pudra,bb krem) sonra açık tonlarda geceyse koyu tonlarda makyaja geçilmeli
Ben fondoten kullaniyorum ama bazen fondoten suresim gelmeyince sadece rimel allik kullaniyorum. ten rengine yakin seftali tonlari oyle kotu, göz tirmalayici durmuyor fondotensiz yüzde. Ustune de sprey sikiyorum tum yuzume hem allık guzel oturuyor hem yuzum daha iyi gorunuyor gibi geliyor. Renk esitsizligi yogun olmadigi surece benim gozume batmiyor.