Her zaman makyajlı kadınlar

24 yasindayim. 2 sene oncesine kadar elimde makyaj malzemesi bile yoktu. sifir makyaj. okuldaki kiz arkadaslarim israr ederlerdi surekli, bi kere denesene diye. yok yea derdim kim ugrasacak. sonra sonra ilgimi cekmeye basladi. dedim ben de mi yapsam lan hakkaten eglenceli gorunuyor. nitekim zamanla kendime uygun bi stil buldum. simdiyse gunluk yapiyorum MUTLAKA. nerden nereye.

makyaj, iyi yonlerinizi ortaya cikarir. hic bakmayin ben dogalliktan hoslanirim makyaj sevmem diyenlere. onlar makyajtan anlamayan insanlar :KK66:makyaj deyince boya badana olunuyor saniyorlar. anliyorum ki (ozellikle erkekler makyaj sevmiyorum der) bu insan makyaj hakkinda bilgisiz.

bence cilt makyajini minimal tutun. bakim yapmayi tercih edin. cilt cok onemli.
gozleriniz guzelse goz makyaji.
dudaklariniz ilgi cekiciyse ruj.
ikisinden sadece biri.
youtubeda cok iyi kanallar var ordan fikir alin tarziniza gore.
Ben de farkettim onu. Yani ben zaten far diyince siyah göz farı ya da mavi gri tonları kullanmıyorum ki. Çoğu kişi far sürülmez falan demiş. Genelde göz kapağı rengime yakın farlar sürüyorum. Fikirleriniz çok yakın geldi teşekkürler :)

Olur tabi ki.
Bbnin kendi içeriğinde de mevcut ama siz aynen böyle yapıp değerlendirin.
Özellikle nemlendirici ile sürülünce bayağı kapatılıcılığı hafifliyor.

bugün cc ile yapıp dışarı çıktım:) gayet iyi oldu tam istediğim gibi var yok arası.
kışın bb ile de denerim artık valla sağolun..

Cildiniz de problem varsa fondoten sürmek gerçekten daha kötü yapıyor.Krem tedavileri 2-3 ayda yanıt verse de sonuç kalıcı oluyor.
Onun dışında bence rimel,allık canlılık katıyor cilde.
Ama fondoten,kapatıcı,ruj yaşı olduğundan büyük gösteriyor bence :)

Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Bu biraz kısısel bir soru aslında. Makyajı severmısınız kime gore neye gore. Ama makyaj zararlımı derseniz herkesin yorumu aynı olur o yuzden kısısel bir durum. Ben makyajı cok sevmem ozel zamanlar dısında. Zaten artık nude tonlar cok hos duruyor. Bakımlı temiz olmak sacların hos durması guzel kokmak bence daha guzel. Bakım demek herzaman makyaj demek degıl dır bence. Alışkanlık da onemlı aslına. Sız makyajsız rahat edemezsiniz alıstıgınız İcin yapmayan da suratında makyaj varken zor durur.Ben mesela boyasız dogal sac renklerini ve sekli duzgunse ıncetılmemıs sadece toplanmış kaslara bayılıyorum ben dogallıgı severim ama dediğim gibi yoruma acık bir durum.

Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Birde en sevmediğim sey yazın o sıcaklarda full makyajla dolasmak. Ben yazın gun de dort defa suratımı yıkar arındırırım o makyajları gorunce birde ustune sıcaklar ruhum daralıyor.

Bakım makyaj iyidir cnm. Kendine değer verdiğini gösterir. Asıl paspai şekilde hayattan vazgeçmişler düşünsün. Bi dahamı gelicem dünyaya. Yap makyajını. Kadınız sonuçta. Bir farkımız olsun. Üşenmiyorsan bravo . Devam.

Makyaj yapana da yapmayana da saygım var. Ben hafif bir makyaj yapıyor böyle kendimi daha iyi hissediyorum. Özellikle rimel ve parlatıcı çok kullanırım. Ayrıca ipek kirpik, dolgu vs. Tarzı şeyelr yaptırip da sıfir makyajsiz gezmek bana pek"doğal" gelmiyor açıkcası. Yani tabiki isteyen yapabilir ben kendi çevremden yola çıkarak söylüyorum. Bir de sokaka çıkıyorum ve birsürü full makyajli kadin var ama sorsan herkes sıfır makyaj hiç inandırıcı değil...

24 yasindayim. 2 sene oncesine kadar elimde makyaj malzemesi bile yoktu. sifir makyaj. okuldaki kiz arkadaslarim israr ederlerdi surekli, bi kere denesene diye. yok yea derdim kim ugrasacak. sonra sonra ilgimi cekmeye basladi. dedim ben de mi yapsam lan hakkaten eglenceli gorunuyor. nitekim zamanla kendime uygun bi stil buldum. simdiyse gunluk yapiyorum MUTLAKA. nerden nereye.

makyaj, iyi yonlerinizi ortaya cikarir. hic bakmayin ben dogalliktan hoslanirim makyaj sevmem diyenlere. onlar makyajtan anlamayan insanlar :KK66:makyaj deyince boya badana olunuyor saniyorlar. anliyorum ki (ozellikle erkekler makyaj sevmiyorum der) bu insan makyaj hakkinda bilgisiz.

bence cilt makyajini minimal tutun. bakim yapmayi tercih edin. cilt cok onemli.
gozleriniz guzelse goz makyaji.
dudaklariniz ilgi cekiciyse ruj.
ikisinden sadece biri.
youtubeda cok iyi kanallar var ordan fikir alin tarziniza gore.

Makyaj hakkında bilgim var.
Izlemedigim make up artist kalmamış olabilir.
Makyaj malzemem de var.
Ama makyaj yapmıyorum ve de sevmiyorum :KK70:

Cildiniz de problem varsa fondoten sürmek gerçekten daha kötü yapıyor.Krem tedavileri 2-3 ayda yanıt verse de sonuç kalıcı oluyor.
Onun dışında bence rimel,allık canlılık katıyor cilde.
Ama fondoten,kapatıcı,ruj yaşı olduğundan büyük gösteriyor bence :)

Katılıyorum.
Fondöten vb ürünler kullandığımda cildim nefes almıyormuş gibi hissediyorum.
Sanki imdaat diyormuş gibi.
Zaten cildi temiz tutarsak, dogal urunlerle bakimini yaparsak gerek kalmaz diye düşünüyorum kapatıcılara.

Ben sarışınım makyaj yapmazsam hasta gibi duruyorum bir ara iyice kendimi salmıştım haminne gibi geziyordum makyaj yok üst baş ona gore kendimi topladım özgüvenim de beraberinde geldi beni etkiliyor böyle seyler

Ben makyajdan anlamam, yapmam, en doğalı benim vs. gururu basmış konuyu.
:KK70::KK70:
Makyaj yapanlar da ezik, özgüvensiz ve boş beleş vakti çok olanlarmış görünüşe bakılırsa:deli:
Makyaj videoları milyonlarca izlenirken, indirimde gratislerde watsonslarda nefes alacak yer bırakmayanlar da burdaki üç beş kişi zahir:confused:

Makyaj malzemesi olmayan kadın yoktur.
Ağır makyajı sevmiyorum. Cilde nefes almayacak derecede fondöten sürmek hele.. Bi de kaşlarını aşırı boyayan kalinlastiranlar var berbat görünüyor :)
Cok nadir fondöten kullanırım. Onun dışında sadece göz kalemi ve hafif tonlarda ruj..

Bende useniyorum yapmaya hergun ama arada bir yaparim bu ben miyim derim:KK66:
Bu arada kizlar bb krem olarak ne kullaniyorsunuz?

X