Her zaman makyajlı kadınlar

Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.

Son yılların trendi "hic uğraşmadan tepeden tırnağa harika görünen kadınlar" oldugu icin insan ayna karşısında makyaja ayırdıgı süre 15 dakikayı gecince başlıyo tabi endiselenmeye; çok mu abarttım, çok mu kasıyorum vs. vs. diye.

Halbuki en çok zamanı da o hiç ugrasılmamış salaş görüntüler, no make up make up lar alır. Oversize kazagın omzu dogru yere düşşün diye sırtın uzay zaman ve yerçekimine meydan okur, fondoten biraz daha ince görünsün, biraz daha ciltle bütünleşsin, crease imde minik bi golge olsun ama olmasın da derken kafayı yer insan. :KK53:

Hiç makyaj yapmasan bakımsız, iyice saldı kendini derler. Bi ruj bi rimel sürüp çıksan bak aslında su göz altlarını da biraz kapatsan ne güzel olur derler, her seyiyle dort dortluk yaparsın bu sefer de yuh amma abartmışsın derler. Özetle herkesi memnun eden bi dunya yok.:bicak:

O yuzden cildinize uygun ve iyi görünen ürünler sectiginiz, ürün iceriklerine dikkat ettiginiz ve iyi bi cilt bakımıyla desteklediğiniz sürece gönlünüzden nasıl geliyosa öyle yapın.

Ha bi de makyaj konusunda en buyuk kisisel tavsiyem ani gecisler yapmayın. Bi onceki gun tam kapatıcı bi fondoten, yüzun seklini bastan asagı degistiren kontur ve highlighter oyunları, yogun göz nude dudak takıldıgınız ortama ertesi gün uyandıgınız gibi gitmeyin. Ciddi anlamda sok etkisi yaratıyo. Eger az sonra ölmeyecekseniz yavas yavas arttırın veya azaltın daima.

Son yılların trendi "hic uğraşmadan tepeden tırnağa harika görünen kadınlar" oldugu icin insan ayna karşısında makyaja ayırdıgı süre 15 dakikayı gecince başlıyo tabi endiselenmeye; çok mu abarttım, çok mu kasıyorum vs. vs. diye.

Halbuki en çok zamanı da o hiç ugrasılmamış salaş görüntüler, no make up make up lar alır. Oversize kazagın omzu dogru yere düşşün diye sırtın uzay zaman ve yerçekimine meydan okur, fondoten biraz daha ince görünsün, biraz daha ciltle bütünleşsin, crease imde minik bi golge olsun ama olmasın da derken kafayı yer insan. :KK53:

Hiç makyaj yapmasan bakımsız, iyice saldı kendini derler. Bi ruj bi rimel sürüp çıksan bak aslında su göz altlarını da biraz kapatsan ne güzel olur derler, her seyiyle dort dortluk yaparsın bu sefer de yuh amma abartmışsın derler. Özetle herkesi memnun eden bi dunya yok.:bicak:

O yuzden cildinize uygun ve iyi görünen ürünler sectiginiz, ürün iceriklerine dikkat ettiginiz ve iyi bi cilt bakımıyla desteklediğiniz sürece gönlünüzden nasıl geliyosa öyle yapın.

Ha bi de makyaj konusunda en buyuk kisisel tavsiyem ani gecisler yapmayın. Bi onceki gun tam kapatıcı bi fondoten, yüzun seklini bastan asagı degistiren kontur ve highlighter oyunları, yogun göz nude dudak takıldıgınız ortama ertesi gün uyandıgınız gibi gitmeyin. Ciddi anlamda sok etkisi yaratıyo. Eger az sonra ölmeyecekseniz yavas yavas arttırın veya azaltın daima.
Çok teşekkürler tavsiyeniz için

Bende var microblading cok rahat ettim açıkçası boyardim onceden kalemle kaşlarımı. O lifting i düşünüyorum ya ama beklemek sıkıcı 1 bucuk saat sürüyormuş
O güzellik için değer gel beraber gidelim:eğlence:
Microbladingi nekadar sürede bi yaptırıyosun tamamen doğal görünümde mi? Bazıları çok kötü oluyor ya:110:

Fondöten erken yaşlandırma etkisine sahip. Mecbur kalmadıkça lütfen sürmeyin , daha 20 yaşındasınız taptaze cildiniz . En kaliteli en pahalısı bile cildin erken yaşlanmasına sebep. Onun harici rimel ve ve hafif bir ruj genç bir kız İçin yeteli diye düşünüyorum. Ben 40 yaşındayım neredeyse gören 25 diyor çünkü hayatım boyunca fondöten kullanmadım cildim kırışmadı , yüzümü timin Gül suyu ile temizlerim onuda çok tavsiye ederim. O makyaj malzeme temizliyicilerindeki kimyasallarda cilde korkunç zarar veriyor.

Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Ben de sıfır makyajım :) kırk yılda bir hafta sonu evdeyken rimel sürsem, hafta içi okulda ooo diyorlar. İzi bile belli oluyor. Ancak ben inancım gereği makyaj yapmıyorum. Bir de ortaokuldayken falan çok fazla makyaj malzemem vardı, o yüzden şimdi heveslenmiyorum da. Ancak sivilce falan çıkınca sadece sivilcelerin üzerine kapatıcı sürüyorum, o da daha beter yapıyor. Fondöten, krem vs hemen sivilce çıkarır bende

Markete ya da çocugu okula götürüp getirirken hiç makyaj yapmam. Ama gezmeye gidiyorsak ya da kayınvalidemde toplanıyorsak hafif bir makyaj yaparım. Çünkü yüzümdeki yorgun ifadeden kurtulmak isterim. Gözaltı kapatıcımı pudramı sürerim. Rimel sürmezsem göz kalemi sürerim. Fondaten kullanmıyorum. Biraz terleyince sanki yüzün ıslakmış gibi parlıyor nefret ediyorum o görüntüden. Bir de hafif ruj sürerim :)

bb kremde nemlendirici ile karışır mı?
karışırsa nasıl?
Bb ile değil, fondöten ile karıştırıyorum nemlendirici+ güneş koyurucumu.
Bu yıllardır, bb olmadan önce de favorimdi.
Yüzüme sürerken fondöten nemlendirici ve güneş koruyucudan 1 pıtırcık ve günlük makyaj için güzel görünen bir cilt.

bence abartı. özel günlerde olabilir ama günlük olunca hoş olmuyor. ya göz makyajı ya dudak yaparım .ikisini bir yapınca düğüne gidecek gibi hissediyorum

Her sabah işe giderken yarım saat full makyaj yaparım ve bundan büyük zevk alırım. Bir kadının her anında bakımlı olması gerektiğine inanırım. Benim anlayışıma göre bakımlı olmak makyajlı temiz saçlı manikür lü tırnaklı güzel ve temiz giyimli olmaktır. Olurda şans kaza makyaj yapamazsam o gün kendimi psikolojik olarak hasta ve yorgun hissederim. İnsan kendini hangi şekilde mutlu hissederse öyle davranmalı bence. Herkesin hayata bakış açısı farklı sonuçta.

Bb ile değil, fondöten ile karıştırıyorum nemlendirici+ güneş koyurucumu.
Bu yıllardır, bb olmadan önce de favorimdi.
Yüzüme sürerken fondöten nemlendirici ve güneş koruyucudan 1 pıtırcık ve günlük makyaj için güzel görünen bir cilt.

bb ilede olur o zaman dimi aynı şekilde?
elimde patlayan bb yi değerlendirmeye çalışıyorum:) bana ağır geldi bb.

24 yasindayim. 2 sene oncesine kadar elimde makyaj malzemesi bile yoktu. sifir makyaj. okuldaki kiz arkadaslarim israr ederlerdi surekli, bi kere denesene diye. yok yea derdim kim ugrasacak. sonra sonra ilgimi cekmeye basladi. dedim ben de mi yapsam lan hakkaten eglenceli gorunuyor. nitekim zamanla kendime uygun bi stil buldum. simdiyse gunluk yapiyorum MUTLAKA. nerden nereye.

makyaj, iyi yonlerinizi ortaya cikarir. hic bakmayin ben dogalliktan hoslanirim makyaj sevmem diyenlere. onlar makyajtan anlamayan insanlar :KK66:makyaj deyince boya badana olunuyor saniyorlar. anliyorum ki (ozellikle erkekler makyaj sevmiyorum der) bu insan makyaj hakkinda bilgisiz.

bence cilt makyajini minimal tutun. bakim yapmayi tercih edin. cilt cok onemli.
gozleriniz guzelse goz makyaji.
dudaklariniz ilgi cekiciyse ruj.
ikisinden sadece biri.
youtubeda cok iyi kanallar var ordan fikir alin tarziniza gore.

Sizin tercihiniz tabi ki ama cildiniz de çok kötü değilse fondötenle boğmak bana fazla geliyor gençlerde.
20’li yaşlarda gencecik kadınlar boya küpü gibi gezince kendi adıma üzülüyorum, yaşlanınca bozulan ciltleri yüzünden çok pişman olacaklar diye. Bu arada ben de 20lerin sonlarındayım, gencecik falan yazınca yaşlı gibi hissettim kendimi ama makyajın en güzeli hafif olanı bence.

24 yasindayim. 2 sene oncesine kadar elimde makyaj malzemesi bile yoktu. sifir makyaj. okuldaki kiz arkadaslarim israr ederlerdi surekli, bi kere denesene diye. yok yea derdim kim ugrasacak. sonra sonra ilgimi cekmeye basladi. dedim ben de mi yapsam lan hakkaten eglenceli gorunuyor. nitekim zamanla kendime uygun bi stil buldum. simdiyse gunluk yapiyorum MUTLAKA. nerden nereye.

makyaj, iyi yonlerinizi ortaya cikarir. hic bakmayin ben dogalliktan hoslanirim makyaj sevmem diyenlere. onlar makyajtan anlamayan insanlar :KK66:makyaj deyince boya badana olunuyor saniyorlar. anliyorum ki (ozellikle erkekler makyaj sevmiyorum der) bu insan makyaj hakkinda bilgisiz.

bence cilt makyajini minimal tutun. bakim yapmayi tercih edin. cilt cok onemli.
gozleriniz guzelse goz makyaji.
dudaklariniz ilgi cekiciyse ruj.
ikisinden sadece biri.
youtubeda cok iyi kanallar var ordan fikir alin tarziniza gore.

Pardon size ne insanlar makyaji sever ya da sevmez? Yaptiginiz yorum bastan sona sacmalik. Ben makyaji kendimde sevmeyen bir insanim ama makyaj denince boya badana gibi de dusunmuyorum. Bir insanin makyaji sevmiyorsa ve kendisi yapmiyorsa bunun cesitli sebepleri olabilir. Belkide hicbir sebebi yoktur sevmiyordur. Boyle insanlari genelleyen yorumlar yapmayin. Benim gibi cildi asiri derecede hassas veya alerjik olan insanlar var. Yuzume kimyasallari surup daha da kotu bir hale getirmektense hic kullanmamayi tercih ediyorum.

Ben kendimi makyajsiz seviyorum buna hakkim var bence. Makyaj bir tercihtir yaparsin yapmazsin herkesin kendi bilecegi is. Makyaj yapmiyorsak bakimsiz olmuyoruz ayrica. Makyaj esittir bakim degildir. Makyaj yapmasam da gayette bakimli bir kadinim. Yuzumu gozumu boyamadim diye bakimsiz olmuyorum. Makyaj yapti diye de bir kadin bakimli olmuyor benim gozumde. Yoksa dudagina surdugu ruj parasiyla keske dislerine bakim yaptirsaymis dediklerimde cok.

Kadinlar hemcinslerini kaliplara sokmaktan vazgecseler keske.

kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle takılın tabii ki de bazıları bir kadının her daim bakımlı olması lazım vs. demiş, makyajla bakımın bi alakası olduğunu düşünmüyorum. bakım, temizlik ayrı bi şey. bence cildiniz için hafif şeyler sürün ileride sıkıntı çıkartabilir. ben sadece bb krem kullanıyorum o bile siyah nokta yaptı hergün iyice temizlememe rağmen.

Pardon size ne insanlar makyaji sever ya da sevmez? Yaptiginiz yorum bastan sona sacmalik. Ben makyaji kendimde sevmeyen bir insanim ama makyaj denince boya badana gibi de dusunmuyorum. Bir insanin makyaji sevmiyorsa ve kendisi yapmiyorsa bunun cesitli sebepleri olabilir. Belkide hicbir sebebi yoktur sevmiyordur. Boyle insanlari genelleyen yorumlar yapmayin. Benim gibi cildi asiri derecede hassas veya alerjik olan insanlar var. Yuzume kimyasallari surup daha da kotu bir hale getirmektense hic kullanmamayi tercih ediyorum.

Ben kendimi makyajsiz seviyorum buna hakkim var bence. Makyaj bir tercihtir yaparsin yapmazsin herkesin kendi bilecegi is. Makyaj yapmiyorsak bakimsiz olmuyoruz ayrica. Makyaj esittir bakim degildir. Makyaj yapmasam da gayette bakimli bir kadinim. Yuzumu gozumu boyamadim diye bakimsiz olmuyorum. Makyaj yapti diye de bir kadin bakimli olmuyor benim gozumde. Yoksa dudagina surdugu ruj parasiyla keske dislerine bakim yaptirsaymis dediklerimde cok.

Kadinlar hemcinslerini kaliplara sokmaktan vazgecseler keske.
bu kadar sert tepki vermissiniz sanirim sebebi kendinizi bu konuda ikna etmeye calismaniz? bilemedim.
genelleme yaptim kaliba falan da sokmadim tamamen kendi gorusumu soyledim. farkli fikirler var ki yazilip ciziliyor. savunmaya gecmenize gerek yok :)

Eskiden hic yapmazdim vaktimde yoktu bosanma davasi acildigi gunden beri kendimi yeni dogmus gibi hissediyorum suslenmeden ozenmeden makyaj yapmadan takma kirpik takmadan ojesiz vs evden disari adim atmiyorum ve gercekten kendimi mutlu ve guzel hissediyorum mutluysaniz bosverin

X