Suan halini cok iyi anlıyorum. Nefes almiyo gibi sanki sadece kalbin çarpıyor eller bacaklar tutmuyorAyy canim insallah sonuc 2 saat sonra cikacak ama ben sistemden surekli bakarimmheycan basti elim ayagim titrioi :)
ayyyy iyi yaptın canım umutla her günü geçirmektense o kadar bekleyişten sonra hayal kırıklığına uğramakta var rabbim uğratmasın en güzeli hemen öğrenmek heyecan yaptım bak bende şimdi hakkında hayırlısı canım bu topiğin ilk annesi de sen ol inşallahayy canım gaza geldim valla aradım dr um hala gelmemiş asistanına söyledim erken falan dedi ama dedim yaptırıımm yhaaaa :)) dr hanıma sen soylersin dedim şimdi girisini yaptırıp lab inicemm ayyy inşallah kızlarrr dua edin
Bizde burada seninle sabirsizlaniyoruz2 Saat oldu ama hala sonuç cıkmadıııı :S sabırsız hissedioooo
Masallah gülüm iyi vermissin... zaten siz hepiniz inceciksinizHeheheh sagol cnim. 59dan 55e düştüm53 e zorlicam ama 55de iyi 53 dede hic bisey yakismiyo hadi bakalim cnm yazil yorma kendini heee
kurabiye mi dedin10 dk sonra tekrar bak yahu kurabiye yapicam bak hamuru yogurdum bkmak icin girdim cikmamis daha
İNŞALLAH GÜZEL HABER ALIRIZ CANIM....2 Saat oldu ama hala sonuç cıkmadıııı :S sabırsız hissedioooo
Kızım burda hamişlerimiz var....kurabiye yaparsan bizede yolla...çayla yeriz canımcım....10 dk sonra tekrar bak yahu kurabiye yapicam bak hamuru yogurdum bkmak icin girdim cikmamis daha
Eeee negatif cıktı sonuçİNŞALLAH GÜZEL HABER ALIRIZ CANIM....
yapma yaEeee negatif cıktı sonuç
öyledir yha:) dr um 5 ekim dedi test için ozamana kadar gelen giden olmasa yaptırırım yine :)yapma yatest icin erken olabilir mi ki?
yapma yatest icin erken olabilir mi ki?
ben bu kan testlerinden pek anlamiyorum ama 5 ve yukarisi hamile olmuyor mu?evet 5,3 negatif canım
yavruu bizim sıstemde 5,8 den başlıyo referans değerleri dr 5 ekim test istemişti. 5 ekime kadar gelen giden olmazsa o zaman da yaptırırım ::)kız 5 ve üzeri hamile demek ya testi tekrar et 2 gün sonra bence hemen negatif deme
bence var gibi tatlım eğer olmasaydı 5 in altında çıkardı kanımca yani bende hep öyle oldu ay inşallah vardır sen umudunu kaybetme tamam mıre
yavruu bizim sıstemde 5,8 den başlıyo referans değerleri dr 5 ekim test istemişti. 5 ekime kadar gelen giden olmazsa o zaman da yaptırırım ::)
hayırlısı olsun canım ya...mutlaka olacak..belki de test için erkendir....değer yükselebilir...evet 5,3 negatif canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?