Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayy canim insallah sonuc 2 saat sonra cikacak ama ben sistemden surekli bakarimmheycan basti elim ayagim titrioi :)
Suan halini cok iyi anlıyorum. Nefes almiyo gibi sanki sadece kalbin çarpıyor eller bacaklar tutmuyor ahhh ahhh insallah hamilesindir insallahh

ayyyy iyi yaptın canım umutla her günü geçirmektense o kadar bekleyişten sonra hayal kırıklığına uğramakta var rabbim uğratmasın en güzeli hemen öğrenmek heyecan yaptım bak bende şimdi hakkında hayırlısı canım bu topiğin ilk annesi de sen ol inşallah

2 Saat oldu ama hala sonuç cıkmadıııı :S sabırsız hissedioooo
Bizde burada seninle sabirsizlaniyoruz Ay Allahim hadi insallah 3. bebisimiz gelsin

Heheheh sagol cnim. 59dan 55e düştüm 53 e zorlicam ama 55de iyi 53 dede hic bisey yakismiyo hadi bakalim cnm yazil yorma kendini heee
Masallah gülüm iyi vermissin... zaten siz hepiniz inceciksiniz
Cok zayiflikta güzel degil, türk kadini dedigin azicik etli butlu olmali

re

yavruu bizim sıstemde 5,8 den başlıyo referans değerleri dr 5 ekim test istemişti. 5 ekime kadar gelen giden olmazsa o zaman da yaptırırım ::)
bence var gibi tatlım eğer olmasaydı 5 in altında çıkardı kanımca yani bende hep öyle oldu ay inşallah vardır sen umudunu kaybetme tamam mı

eski topicten bir arkadaşım vardı.ben hamileyken bana hep özelden sorular sorardı.o şimdi ikinciye hamileymiş...nikleri karıştırırken gördüm...Allahım bizede nasip etsin artık ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…