Tamam aramızdaKimseye soyleme ama dun kacamak yaptim yedim. Alisverise gidince abur cubur reyonunu s gectim hep
Abur cuburu kessem bende verecegim de kesemiyorum iste sorun ordaEvet cnm bencedeyemegin salcalisi kadinin kalcalisi . Seninde fazla kilon yok takma bosver ben kendiliginden verdim bisey yapmadim sadece abur cuburu kestim
Veson nerde bize kırmızıları gören ugramıyor buraya artık dıyordu kendıde ıgramıyor artık :)) elektrık gece gitti yeni geldi daha elim kolum baglı gibi hissettim :)
O zaman tek can :) iki can olmak iki kişinin canının cekmesi demek :)))Hahahhaha hamile degilken can can degilmi kizzimmm
Ikiz olursa vayyy halimize :)))O zaman tek can :) iki can olmak iki kişinin canının cekmesi demek :)))
pinkcimmmmmmm kurabiyelerimiz nerdeeeeeeeeeeeeeeee?Bugun son kez ye
Ben o gıcık tiplerdenim 47 kilo ne yerse yesin almayanlardanBugun son kez ye
Eminim öyledir kuzum, insallah islerini halledip biran önce gelirVeson cum bizi terketmez ebrucum...endişe etme...işi vardır muhakkak gelir topice....
GiciiiiiiiiiiiiiikkkBen o gıcık tiplerdenim 47 kilo ne yerse yesin almayanlardan
Anammm ne ederik o zaman ancak annemi esir alırım büyüyene kadar benle yaşar .. Kv yi aklımdan gecırırdım birgün olursa bizle birlikte kalır diye o erkenden gittiIkiz olursa vayyy halimize :)))
Hihhhhh.Ben o gıcık tiplerdenim 47 kilo ne yerse yesin almayanlardan
Beni gören hala aynısın birsey yemiyormusun diyor :) evlendiğimde 41 kiloydumHihhhhh.. ben evlenince cok kilo aldim yaa
Anammm ne ederik o zaman ancak annemi esir alırım büyüyene kadar benle yaşar .. Kv yi aklımdan gecırırdım birgün olursa bizle birlikte kalır diye o erkenden gitti
Aminnn canım .. Bendemekani cennet olsun canim. Valla ben bide uzaktayim baska sehirdeyim
1.65 tse standartlarına uygun :)))Anaaaaaaamm ben seni kucagima alirim cok tatlisin. Boyun kac cnm
Burda canim cayida demledim hadi gelinnpinkcimmmmmmm kurabiyelerimiz nerdeeeeeeeeeeeeeeee?
Xs giyiyosundur herhalde1.65 tse standartlarına uygun :)))
O daha zormus cnim. Iki baska sehir ....Aminnn canım .. Bendeanne bir yerde eşimin ailesi ayrı yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?