Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

SAĞOL BİTANEM...
Ben bu denemede yine klomen verirse iğne ver desem mi acaba?daha bir kez kullandım klomeni ama...gerçi kızımada klomenle hamile kalmıştım...ne dersiniz?bana bir akıl verin kızlar....
canım klomeni 1 kez kullanmışsın zannetmiyorum hemen iğneye geçeceğini işe yaramasa da 1 yumurta da yapsa dr lar 3-4 ay klomen kullandırtıyorlar..dozunu arttırıyorlar sadece..

Bugün iğnenin 15. günü ve bat ım bana göre 2 gün geçti. ama testi eger gelen giden olmassa dr um 5 ekim yapmamı istedi bekliorumm kuzucukk inşallah güzel haberler veririm :))
canım neyi bekliyon sen @Enyalios da ben de 14. günde kan testi ile öğrendik idrarda da silik çıkar nasıl sabredion helal sana

ayy bak heycan yaptım. yaptırsam mıı yoksa bugünlük idrar testı mı yaptırsam hanı hayalet bi çizgi falan görürsem ona göre kan verdim derimm :)

ay yaptır nolcak dayanamadım hocam dersin 5 ekimde tekrar ederiz testi dersin vs vs :)))
ayy canım gaza geldim valla aradım dr um hala gelmemiş asistanına söyledim erken falan dedi ama dedim yaptırıımm yhaaaa :)) dr hanıma sen soylersin dedim şimdi girisini yaptırıp lab inicemm ayyy inşallah kızlarrr dua edin

Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var, spora baslamak istiyorum Niyetim plates, callanetics, yoga tarzinda cok hoplamali ziplamali olmayan bir sey yapmak.
Zaman ve imkan varsa bence basla canim ben istedigim kiloya düştüm cokk mutluyum

Ayyyy okuyunca beni stres sardi valla.hadi insallah hamilesindir canim

Amanda aman prensesimiz büyümüs de krese mi baslamis
Hayirli olsun canim, Rabbim uzun ömürler versin
Allah razı olsun gülüm...Rabbim inşallah sizlerede yaşatsın bu güzel duyguları ebrulimmmmm...
canım klomeni 1 kez kullanmışsın zannetmiyorum hemen iğneye geçeceğini işe yaramasa da 1 yumurta da yapsa dr lar 3-4 ay klomen kullandırtıyorlar..dozunu arttırıyorlar sadece..
bakalım canım ya...18inden sonra adet olursam gidecem..önce olursam bu ay ovulasyon testi ile takip yapacam...inşallah senin bebişlerde iyidir annesi....

Sormaaaa cokk iyilerdir
Belli :)))) her eve lazim olan tiplerden :)

Hadi hayirlisi, bize güzel haberler verirsin insallah ♥

Zaman ve imkan varsa bence basla canim ben istedigim kiloya düştüm cokk mutluyum
Zaman ve imkan yaratirim orasi síkíntí degil :) O zaman bahaneleri bir kenara birakiyoruz ve bu aksam spor yapiyoruz :)
Gözün aydin canim, kac kilo oldun? Darisi bana insallah :)

Allah razı olsun gülüm...Rabbim inşallah sizlerede yaşatsın bu güzel duyguları ebrulimmmmm...
Amin cümlemize insallah bitanem ♥

iyi sayılırız canım yediğimi anında çıkarıyorum ağrım sancım hiç gitmiyor maşallah öyle işe gidip gelip yatıyorum bebeğim Allah sağlık versin zor geçiyor..

Heheheh sagol cnim. 59dan 55e düştüm 53 e zorlicam ama 55de iyi 53 dede hic bisey yakismiyo hadi bakalim cnm yazil yorma kendini heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…