- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
canım klomeni 1 kez kullanmışsın zannetmiyorum hemen iğneye geçeceğini işe yaramasa da 1 yumurta da yapsa dr lar 3-4 ay klomen kullandırtıyorlar..dozunu arttırıyorlar sadece..SAĞOL BİTANEM...
Ben bu denemede yine klomen verirse iğne ver desem mi acaba?daha bir kez kullandım klomeni ama...gerçi kızımada klomenle hamile kalmıştım...ne dersiniz?bana bir akıl verin kızlar....
canım neyi bekliyon sen @Enyalios da ben de 14. günde kan testi ile öğrendik idrarda da silik çıkar nasıl sabredion helal sanaBugün iğnenin 15. günü ve bat ım bana göre 2 gün geçti. ama testi eger gelen giden olmassa dr um 5 ekim yapmamı istedibekliorumm kuzucukk inşallah güzel haberler veririm :))
Ayy canım inan bende sabırsızlanıyorum ama hastanede calısıorum dr um burda tahlil yaptırsam ekranına düşücek die cekiniorum :)canım neyi bekliyon sen @Enyalios da ben de 14. günde kan testi ile öğrendik idrarda da silik çıkar nasıl sabredion helal sana
ay yaptır nolcak dayanamadım hocam dersin 5 ekimde tekrar ederiz testi dersin vs vs :)))Ayy canım inan bende sabırsızlanıyorum ama hastanede calısıorum dr um burda tahlil yaptırsam ekranına düşücek die cekiniorum :)
Idrar testi yap sende :)Ayy canım inan bende sabırsızlanıyorum ama hastanede calısıorum dr um burda tahlil yaptırsam ekranına düşücek die cekiniorum :)
Sormaaaa cokk iyilerdirNe güzel komsularin var
Evet canim eczanelerde satiliyormus, üstünde kaplan resmi varmis.
Yumurtlama döneminde yada adetten sonra yapistirip 3 gün boyunca birakiyorsun.
@Enyalios arkadasimiz yaki vesilesiyle hamis kaldi
ayy canım gaza geldim valla aradım dr um hala gelmemiş asistanına söyledim erken falan dedi ama dedim yaptırıımm yhaaaa :)) dr hanıma sen soylersin dedim şimdi girisini yaptırıp lab inicemm ayyy inşallah kızlarrr dua edinay yaptır nolcak dayanamadım hocam dersin 5 ekimde tekrar ederiz testi dersin vs vs :)))
Zaman ve imkan varsa bence basla canimKizlar fikirlerinize ihtiyacim var, spora baslamak istiyorumNiyetim plates, callanetics, yoga tarzinda cok hoplamali ziplamali olmayan bir sey yapmak.
Ayyyy okuyunca beni stres sardi valla.hadi insallah hamilesindir canimayy canım gaza geldim valla aradım dr um hala gelmemiş asistanına söyledim erken falan dedi ama dedim yaptırıımm yhaaaa :)) dr hanıma sen soylersin dedim şimdi girisini yaptırıp lab inicemm ayyy inşallah kızlarrr dua edin
Hahahaja bencedeAyy onlar dinlemekle kalmayıp bide oynuyorlardır :)
Ayy canim insallah sonuc 2 saat sonra cikacak ama ben sistemden surekli bakarimmheycan basti elim ayagim titrioi :)Ayyyy okuyunca beni stres sardi valla.hadi insallah hamilesindir canim
dualarımız seninle canım....Ayy canim insallah sonuc 2 saat sonra cikacak ama ben sistemden surekli bakarimmheycan basti elim ayagim titrioi :)
Allah razı olsun gülüm...Rabbim inşallah sizlerede yaşatsın bu güzel duyguları ebrulimmmmm...Amanda aman prensesimiz büyümüs de krese mi baslamis
Hayirli olsun canim, Rabbim uzun ömürler versin
bakalım canım ya...18inden sonra adet olursam gidecem..önce olursam bu ay ovulasyon testi ile takip yapacam...canım klomeni 1 kez kullanmışsın zannetmiyorum hemen iğneye geçeceğini işe yaramasa da 1 yumurta da yapsa dr lar 3-4 ay klomen kullandırtıyorlar..dozunu arttırıyorlar sadece..
Belli :)))) her eve lazim olan tiplerden :)Sormaaaa cokk iyilerdir
Hadi hayirlisi, bize güzel haberler verirsin insallah ♥ayy canım gaza geldim valla aradım dr um hala gelmemiş asistanına söyledim erken falan dedi ama dedim yaptırıımm yhaaaa :)) dr hanıma sen soylersin dedim şimdi girisini yaptırıp lab inicemm ayyy inşallah kızlarrr dua edin
Zaman ve imkan yaratirim orasi síkíntí degil :) O zaman bahaneleri bir kenara birakiyoruz ve bu aksam spor yapiyoruz :)Zaman ve imkan varsa bence basla canimben istedigim kiloya düştüm cokk mutluyum
Amin cümlemize insallah bitanem ♥Allah razı olsun gülüm...Rabbim inşallah sizlerede yaşatsın bu güzel duyguları ebrulimmmmm...
Bende heyecanlandim coook :)Ayy canim insallah sonuc 2 saat sonra cikacak ama ben sistemden surekli bakarimmheycan basti elim ayagim titrioi :)
iyi sayılırız canım yediğimi anında çıkarıyorum ağrım sancım hiç gitmiyor maşallah öyle işe gidip gelip yatıyorum bebeğim Allah sağlık versin zor geçiyor..Allah razı olsun gülüm...Rabbim inşallah sizlerede yaşatsın bu güzel duyguları ebrulimmmmm...
bakalım canım ya...18inden sonra adet olursam gidecem..önce olursam bu ay ovulasyon testi ile takip yapacam...inşallah senin bebişlerde iyidir annesi....
2 Saat oldu ama hala sonuç cıkmadıııı :S sabırsız hissedioooodualarımız seninle canım....
Heheheh sagol cnim. 59dan 55e düştümBelli :)))) her eve lazim olan tiplerden :)
Hadi hayirlisi, bize güzel haberler verirsin insallah ♥
Zaman ve imkan yaratirim orasi síkíntí degil :) O zaman bahaneleri bir kenara birakiyoruz ve bu aksam spor yapiyoruz :)
Gözün aydin canim, kac kilo oldun? Darisi bana insallah :)
Amin cümlemize insallah bitanem ♥
10 dk sonra tekrar bak yahu kurabiye yapicam bak hamuru yogurdum bkmak icin girdim cikmamis daha2 Saat oldu ama hala sonuç cıkmadıııı :S sabırsız hissedioooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?