• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayy canim insallah sonuc 2 saat sonra cikacak ama ben sistemden surekli bakarimmheycan basti elim ayagim titrioi :)
Suan halini cok iyi anlıyorum. Nefes almiyo gibi sanki sadece kalbin çarpıyor eller bacaklar tutmuyor :( ahhh ahhh insallah hamilesindir insallahh

ayy canım gaza geldim valla aradım dr um hala gelmemiş asistanına söyledim erken falan dedi ama dedim yaptırıımm yhaaaa :)) dr hanıma sen soylersin dedim şimdi girisini yaptırıp lab inicemm ayyy inşallah kızlarrr dua edin
ayyyy iyi yaptın canım umutla her günü geçirmektense o kadar bekleyişten sonra hayal kırıklığına uğramakta var rabbim uğratmasın en güzeli hemen öğrenmek heyecan yaptım bak bende şimdi hakkında hayırlısı canım bu topiğin ilk annesi de sen ol inşallah

2 Saat oldu ama hala sonuç cıkmadıııı :S sabırsız hissedioooo :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bizde burada seninle sabirsizlaniyoruz :rolleyes: Ay Allahim hadi insallah 3. bebisimiz gelsin :KK36:

Heheheh sagol cnim. 59dan 55e düştüm:KK66: 53 e zorlicam ama 55de iyi 53 dede hic bisey yakismiyo :KK53: hadi bakalim cnm yazil :KK49: yorma kendini heee:anneadayı:
Masallah gülüm iyi vermissin... zaten siz hepiniz inceciksiniz :(
Cok zayiflikta güzel degil, türk kadini dedigin azicik etli butlu olmali :KK48:

re

yavruu bizim sıstemde 5,8 den başlıyo referans değerleri dr 5 ekim test istemişti. 5 ekime kadar gelen giden olmazsa o zaman da yaptırırım ::)
bence var gibi tatlım eğer olmasaydı 5 in altında çıkardı kanımca yani bende hep öyle oldu ay inşallah vardır sen umudunu kaybetme tamam mı

eski topicten bir arkadaşım vardı.ben hamileyken bana hep özelden sorular sorardı.o şimdi ikinciye hamileymiş...nikleri karıştırırken gördüm...Allahım bizede nasip etsin artık ya....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Back
X