Bende @SaTu ST ya katiliyorum, bende var gibi hissediyorum ve insallah hisslerim beni yaniltmaz. Hakkinda hayirlisi olsun kuzum :) insallah degerin yükselir...yavruu bizim sıstemde 5,8 den başlıyo referans değerleri dr 5 ekim test istemişti. 5 ekime kadar gelen giden olmazsa o zaman da yaptırırım ::)
Amin kuzum insallah... Vakti gelince olacak, sabir...eski topicten bir arkadaşım vardı.ben hamileyken bana hep özelden sorular sorardı.o şimdi ikinciye hamileymiş...nikleri karıştırırken gördüm...Allahım bizede nasip etsin artık ya....
inşallah canım ya....milletin sorusundan bıktım valla...daha ikinci yokmu? ne zaman yapacaksınız?hiç çalışmıyorsunuz galiba....uzayıp gidiyor bu sorular...millet derdini bilmiyorki...sanki pazarda satılan sebzedirde...töbe yarabbi...Amin kuzum insallah... Vakti gelince olacak, sabir...
Cok iyi anliyorum seniinşallah canım ya....milletin sorusundan bıktım valla...daha ikinci yokmu? ne zaman yapacaksınız?hiç çalışmıyorsunuz galiba....uzayıp gidiyor bu sorular...millet derdini bilmiyorki...sanki pazarda satılan sebzedirde...töbe yarabbi...millet moral bozmaya birebir yani....
amin bitanem ya..hakkaten doğru söylüyorsun....Allah büyüktür ne edelim..buda bizim imtihanımız galiba...ama elimde pırlantı gibi bir kızım var...ona şükrediyorum...Rabbim inşallah sizlere de nasip etsin gülüm...annelik güzel bir duygu...çocuklarınız olur inşallah hepiniz anneciğim deyişini duyarsınız...dünyada hada büyük bir mutluluk yok....Cok iyi anliyorum senisadece milletin sorusu olsa neyse, sana aciyor gibi bakmalari
Insanlar ayni derdi yasamadiklari icin seni anlamiyorlar, hic bir zamanda anlamayacaklar. Bu sürece girmeden ne kadar zor oldugunu bilemiyorsun... Insallah Rabbim bizi tez zamanda bu zorlu sürecten feraha kavustursun.
Öyle gülüm bu da bizim imtihanimiz... Rabbim hayirlisiyla imtihanimizi vermeyi nasip etsin. Allah'a binlerce kez sükürler olsun sana kizini, kinali kuzunu vermis... Anneligi tatmak, melegimin kokusunu icime cekmek... neyseamin bitanem ya..hakkaten doğru söylüyorsun....Allah büyüktür ne edelim..buda bizim imtihanımız galiba...ama elimde pırlantı gibi bir kızım var...ona şükrediyorum...Rabbim inşallah sizlere de nasip etsin gülüm...annelik güzel bir duygu...çocuklarınız olur inşallah hepiniz anneciğim deyişini duyarsınız...dünyada hada büyük bir mutluluk yok....
ay yazdıklarım seni üzdümü bitanem ya...üzülme lütfen...sende yavruna kavuşacaksın inşallah..bu kadar temiz yürekli insanın duasını Rabbim asla geri çevirmez...çok özür dilerim seni üzdüysem ebrulim ya....Öyle gülüm bu da bizim imtihanimiz... Rabbim hayirlisiyla imtihanimizi vermeyi nasip etsin. Allah'a binlerce kez sükürler olsun sana kizini, kinali kuzunu vermis... Anneligi tatmak, melegimin kokusunu icime cekmek... neyse
ay yazdıklarım seni üzdümü bitanem ya...üzülme lütfen...sende yavruna kavuşacaksın inşallah..bu kadar temiz yürekli insanın duasını Rabbim asla geri çevirmez...çok özür dilerim seni üzdüysem ebrulim ya....
E-brulim iyisin bitanem ya....
canımsın ya...bende seni çok seviyorum...güzel dualarına yürekten amin diyorum bitanem....sende çok tatlısın gerçekten...Iyiyim gülüm iyiyim, seninle alakali degil zaten sakin öyle düsünme... Biraz fazlaca duygusalim
Insallah kuzum, Allah razi olsun sendenRabbim hepimizi meleklerimize kavustursun, dualarimizin kabulünü geciktiren günahlarimizi affetsin.
Cok tatlisin, seviyorum seni
Evet cnm bencedeBizde burada seninle sabirsizlaniyoruzAy Allahim hadi insallah 3. bebisimiz gelsin
Masallah gülüm iyi vermissin... zaten siz hepiniz inceciksiniz
Cok zayiflikta güzel degil, türk kadini dedigin azicik etli butlu olmali
kurabiye mi dedin
Kendini avutmak için güzel sözEvet cnm bencedeyemegin salcalisi kadinin kalcalisi . Seninde fazla kilon yok takma bosver ben kendiliginden verdim bisey yapmadim sadece abur cuburu kestim
Aaaaa .ama regl gelmediki dr da 5inde yap demişti zaten uzulmek yok beklemek var umutla0-5,3 hiç deger yok surda az biraz rakamlar oynayay dı keske :)
Canım çekmedi değil hani ama hamile değilim sıkıntı yokHiiiiiiii olamazz ozurdilerim canini cektirdiysem . Kotu olmus eaagghh eagghh
Kimseye soyleme ama dun kacamak yaptim yedimKendini avutmak için güzel sözabur cuburu kesmek mi abow ölürüm ben
Sag ol kuzum, o senin güzel görüsüncanımsın ya...bende seni çok seviyorum...güzel dualarına yürekten amin diyorum bitanem....sende çok tatlısın gerçekten...
Hahahhaha hamile degilken can can degilmi kizzimmmCanım çekmedi değil hani ama hamile değilim sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?