Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

yavruu bizim sıstemde 5,8 den başlıyo referans değerleri dr 5 ekim test istemişti. 5 ekime kadar gelen giden olmazsa o zaman da yaptırırım ::)
Bende @SaTu ST ya katiliyorum, bende var gibi hissediyorum ve insallah hisslerim beni yaniltmaz. Hakkinda hayirlisi olsun kuzum :) insallah degerin yükselir...

eski topicten bir arkadaşım vardı.ben hamileyken bana hep özelden sorular sorardı.o şimdi ikinciye hamileymiş...nikleri karıştırırken gördüm...Allahım bizede nasip etsin artık ya....
Amin kuzum insallah... Vakti gelince olacak, sabir...

Amin kuzum insallah... Vakti gelince olacak, sabir...
inşallah canım ya....milletin sorusundan bıktım valla...daha ikinci yokmu? ne zaman yapacaksınız?hiç çalışmıyorsunuz galiba....uzayıp gidiyor bu sorular...millet derdini bilmiyorki...sanki pazarda satılan sebzedirde...töbe yarabbi...millet moral bozmaya birebir yani....

Cok iyi anliyorum seni sadece milletin sorusu olsa neyse, sana aciyor gibi bakmalari
Insanlar ayni derdi yasamadiklari icin seni anlamiyorlar, hic bir zamanda anlamayacaklar. Bu sürece girmeden ne kadar zor oldugunu bilemiyorsun... Insallah Rabbim bizi tez zamanda bu zorlu sürecten feraha kavustursun.

amin bitanem ya..hakkaten doğru söylüyorsun....Allah büyüktür ne edelim..buda bizim imtihanımız galiba...ama elimde pırlantı gibi bir kızım var...ona şükrediyorum...Rabbim inşallah sizlere de nasip etsin gülüm...annelik güzel bir duygu...çocuklarınız olur inşallah hepiniz anneciğim deyişini duyarsınız...dünyada hada büyük bir mutluluk yok....

Öyle gülüm bu da bizim imtihanimiz... Rabbim hayirlisiyla imtihanimizi vermeyi nasip etsin. Allah'a binlerce kez sükürler olsun sana kizini, kinali kuzunu vermis... Anneligi tatmak, melegimin kokusunu icime cekmek... neyse

Öyle gülüm bu da bizim imtihanimiz... Rabbim hayirlisiyla imtihanimizi vermeyi nasip etsin. Allah'a binlerce kez sükürler olsun sana kizini, kinali kuzunu vermis... Anneligi tatmak, melegimin kokusunu icime cekmek... neyse
ay yazdıklarım seni üzdümü bitanem ya...üzülme lütfen...sende yavruna kavuşacaksın inşallah..bu kadar temiz yürekli insanın duasını Rabbim asla geri çevirmez...çok özür dilerim seni üzdüysem ebrulim ya....

Iyiyim gülüm iyiyim, seninle alakali degil zaten sakin öyle düsünme... Biraz fazlaca duygusalim
Insallah kuzum, Allah razi olsun senden Rabbim hepimizi meleklerimize kavustursun, dualarimizin kabulünü geciktiren günahlarimizi affetsin.

Cok tatlisin, seviyorum seni

canımsın ya...bende seni çok seviyorum...güzel dualarına yürekten amin diyorum bitanem....sende çok tatlısın gerçekten...

Bizde burada seninle sabirsizlaniyoruz Ay Allahim hadi insallah 3. bebisimiz gelsin

Masallah gülüm iyi vermissin... zaten siz hepiniz inceciksiniz
Cok zayiflikta güzel degil, türk kadini dedigin azicik etli butlu olmali
Evet cnm bencede yemegin salcalisi kadinin kalcalisi . Seninde fazla kilon yok takma bosver ben kendiliginden verdim bisey yapmadim sadece abur cuburu kestim

Veson nerde bize kırmızıları gören ugramıyor buraya artık dıyordu kendıde ıgramıyor artık :)) elektrık gece gitti yeni geldi daha elim kolum baglı gibi hissettim :)

Veson nerde bize kırmızıları gören ugramıyor buraya artık dıyordu kendıde ıgramıyor artık :)) elektrık gece gitti yeni geldi daha elim kolum baglı gibi hissettim :)
Veson u bende merak ediyorum...neler yapıyor acaba? vesonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çabuk topice gel şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…