• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayy canim insallah sonuc 2 saat sonra cikacak ama ben sistemden surekli bakarimmheycan basti elim ayagim titrioi :)
Suan halini cok iyi anlıyorum. Nefes almiyo gibi sanki sadece kalbin çarpıyor eller bacaklar tutmuyor :( ahhh ahhh insallah hamilesindir insallahh

ayy canım gaza geldim valla aradım dr um hala gelmemiş asistanına söyledim erken falan dedi ama dedim yaptırıımm yhaaaa :)) dr hanıma sen soylersin dedim şimdi girisini yaptırıp lab inicemm ayyy inşallah kızlarrr dua edin
ayyyy iyi yaptın canım umutla her günü geçirmektense o kadar bekleyişten sonra hayal kırıklığına uğramakta var rabbim uğratmasın en güzeli hemen öğrenmek heyecan yaptım bak bende şimdi hakkında hayırlısı canım bu topiğin ilk annesi de sen ol inşallah

2 Saat oldu ama hala sonuç cıkmadıııı :S sabırsız hissedioooo :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bizde burada seninle sabirsizlaniyoruz :rolleyes: Ay Allahim hadi insallah 3. bebisimiz gelsin :KK36:

Heheheh sagol cnim. 59dan 55e düştüm:KK66: 53 e zorlicam ama 55de iyi 53 dede hic bisey yakismiyo :KK53: hadi bakalim cnm yazil :KK49: yorma kendini heee:anneadayı:
Masallah gülüm iyi vermissin... zaten siz hepiniz inceciksiniz :(
Cok zayiflikta güzel degil, türk kadini dedigin azicik etli butlu olmali :KK48:

kız 5 ve üzeri hamile demek ya testi tekrar et 2 gün sonra bence hemen negatif deme

re

yavruu bizim sıstemde 5,8 den başlıyo referans değerleri dr 5 ekim test istemişti. 5 ekime kadar gelen giden olmazsa o zaman da yaptırırım ::)
bence var gibi tatlım eğer olmasaydı 5 in altında çıkardı kanımca yani bende hep öyle oldu ay inşallah vardır sen umudunu kaybetme tamam mı

İNŞALLAHH canımm ııı ııhhhh gayet iyiyim ilk denemem daha yolun basındayım ::)

eski topicten bir arkadaşım vardı.ben hamileyken bana hep özelden sorular sorardı.o şimdi ikinciye hamileymiş...nikleri karıştırırken gördüm...Allahım bizede nasip etsin artık ya....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Back
X