Rabbim bize de öyle tatli olmayi nasip etsin insallahBaksana ne kadarr tatli
Sende eslik etGunaydinn canimmm. Hava tam uyumalik ama alttaki komşu bu saatte oyun havasi dinliyorgüveeerrciiiinnn ucu verdiiii dimtis dimtis
Aminnn insallahhRabbim bize de öyle tatli olmayi nasip etsin insallah
Sende eslik et
Yok canım denemedim bir de onu deneyeyim eczaneler de mi satılıyor? Yumurtlama dönemine yakın yapıştırıyoruz öyle değil mi?Amin hepimiz için inşallah... Hakkında hayırlısı olsun canım. Sende yakıyı denemişmiydin bu ay?
Hamilelik belirtisiymiş kirpiklerin karışması, bende tesadüfen okudum bir yerde :)
Tabi canım öyle, sonuçta senin hamile olman doktoru bağlamaz. Onların insaflarına kaldık... Hayırlısı artık, bekleyip göreceğiz.
Evet canım yapıştırdım ama aldığım yakı sadece sıcaklık verdi, hiç öyle anlattığınız gibi yakmadı. Yanlışını aldım demek ki...
Ne güzel komsularin varAminnn insallahh. Ay istemsiz bende icimden soyluyorum zaten
Evet canim eczanelerde satiliyormus, üstünde kaplan resmi varmis.Yok canım denemedim bir de onu deneyeyim eczaneler de mi satılıyor? Yumurtlama dönemine yakın yapıştırıyoruz öyle değil mi?
Sağ ol canım bizleri aydınlattığın için :) belirli bir yumurta sayısına kadar aşılama yapıyor doktorlar, acaba ondan mı klomen verdi bana doktor?
Gecen ay 2 yumurtam gelismisti, bu ay 1 bakalim hayirlisi ama tutmazsa mutlaka doktora bu konuyu danisacagim.olabilir canım ama çok fazla fark edeceğini zannetmiyorum 1 yumurta da bana çok az geldi ..bir de bir şey soracağım canım sana eşinin sperm durumu nasıl rahim filmi çektirmiş miydin
anladım canım hakkında hayırlısı meleğin seni fazla bekletmez inşallah güzel haberlerini bekliyorum bu ay canımGecen ay 2 yumurtam gelismisti, bu ay 1 bakalim hayirlisi ama tutmazsa mutlaka doktora bu konuyu danisacagim.
Temmuzda düsük yaptim canim, ondan yola cikarak hsg cektirmedim.
Esimin sperm konsantrasyonu standartlara göre biraz daha düsükmüs, onun haricinde bir sorunu yok sükür.
Sag ol canim Allah razi olsun ♥ Rabbim meleklerimizi bize bagislasin, isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah.anladım canım hakkında hayırlısı meleğin seni fazla bekletmez inşallah güzel haberlerini bekliyorum bu ay canım
Ayy onlar dinlemekle kalmayıp bide oynuyorlardır :)Daha hala dinliyoruykumdan etti beni yaa. Birde yaslilar yaa .bende o kadar enerji yok valla
SAĞOL BİTANEM...durup durup ağlıyor musun:)) şimdi diğer belirtiler yanıltıcı olabiliyor bende bundan önceki iğnelerimde hep kendimi kandırdım durdum ama gebelik oluştuğunda hissettim çünkü sürekli ağlıyorum ya ufacık birşeye ve bu duygusallık genel belirti :))
LeYLa_21 canım ben yumurta için gonal f kullanmıştım..
sağol bitanem...kaç gün kullandın...birde nerden vuruluyor göbektenmi?biraz bilgi verirsen sevinirim canım ya...benım merional di gonal f ile aynıı
inşallah sende hamişsindir canım....evet canım sat :31 agust klomen kullandım 16 eylül catlatma iğnesi yapıldı.
Bugün iğnenin 15. günü ve bat ım bana göre 2 gün geçti. ama testi eger gelen giden olmassa dr um 5 ekim yapmamı istediinşallah sende hamişsindir canım....güzel haber bekliyoruz senden....
inşallah canım....Bugün iğnenin 15. günü ve bat ım bana göre 2 gün geçti. ama testi eger gelen giden olmassa dr um 5 ekim yapmamı istedibekliorumm kuzucukk inşallah güzel haberler veririm :))
Amanda aman prensesimiz büyümüs de krese mi baslamiskızım bugün kreşe başladı..çok duygulandım ya...Allah hepinize yaşamayı nasip etsin bu duyguyu kızlar...
Canim bildigin iyi bir doktor varsa degistirebilirsin tabi ama kendi doktoruna güveniyorsan ve iyiyse konusmamasina ragmen kal bence... Napalim sende doktorunu soru yagmuruna tutarsin :)Günaydın kızlar .. Yeni güne bismillah .. Aşılamada ilaç değişiyor mu acaba gonalf vs hiç kullanmadım bu zamana kadar .. Doktor degıstırmeyi düşünüyorum bu ay 2 senedir doktorum aynı adam bilincli fakat konusmuyor agzından cımbızla laf alırsın digeride tam tersi bu ay diyorum acaba degıssem mi doktorumu kafam karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?