- 18 Temmuz 2014
- 125
- 279
-
- Konu Sahibi selametle66
Ne yazıkki henüz değil ama inanıyorum Allah bir şekilde bana olacağını gösterdi sabretmek gerekiyorPeki bu niyetin kabul oldu mu
Biz insanlar çok da sabırsısiz aslındaBende oluruna bırakamıyorum zaten akıllanmışda değilim aynı devam ediyorum
Nasıl yani ne için istiyareye yattın dua için mi anlamadım Affedersin canımArkadaşlar en önemli şeyi söyliyeyim ben niyetim için istihareye yatmıştım ve yaptırmıştı o yüzden ben ısrarlı şekilde okumuştum çok dua etmiş ettirmiştim hayırlısını görmeseydim etmezdim
buydu merak ettiğimArkadaşlar en önemli şeyi söyliyeyim ben niyetim için istihareye yatmıştım ve yaptırmıştı o yüzden ben ısrarlı şekilde okumuştum çok dua etmiş ettirmiştim hayırlısını görmeseydim etmezdim
Aynen arkadaşım eğer birisi için yatıyorsan önce istihare yap eğer güzel görürsen dua et ama bir dua seç onu bırakmadan oku emin ol istediğin olucak ama ben fetih suresi derim düşünmedenbuydu merak ettiğim
Sevdiğim kişi hayırlı ı diye ama ben güzel görmüştüm ve görmüşlerdiNasıl yani ne için istiyareye yattın dua için mi anlamadım Affedersin canım
Aynen arkadaşım eğer birisi için yatıyorsan önce istihare yap eğer güzel görürsen dua et ama bir dua seç onu bırakmadan oku emin ol istediğin olucak ama ben fetih suresi derim düşünmeden
Sen eşittir ben demektirBende aynıyım yaa
Canım bende Seninle sürekli bende aynıyım diyorum denk mi ne geldi
Hacet için fetih suresinin ilk ayetini 9999 kere okuyorsunFetih suresini ne için öneriyorunuz?
Aynen aynenSen eşittir ben demektir
Cok sağol canım Allah razı olsun sendenKızlar bunu da internetten araştırırken buldum mutlaka bakın lütfen.
Anlamina hayran kaldım yaaa
Twain Amarylliss BizyanmadikYAKILDIK humanbeings Mucizemm222 chagiless Umut_2019 @Eylulll23 4mevsim4 -Yagmur- Tavuk_suyu_ Twain
ALLAH RAZI olsun. Rabbim senin de islerini kolaylaştırsınKızlar bunu da internetten araştırırken buldum mutlaka bakın lütfen.
Anlamina hayran kaldım yaaa
Twain Amarylliss BizyanmadikYAKILDIK humanbeings Mucizemm222 chagiless Umut_2019 @Eylulll23 4mevsim4 -Yagmur- Tavuk_suyu_ Twain
Rica ederim amin sizden de kızlarCok sağol canım Allah razı olsun senden
Amin cumlemizin cok teşekkür ederimALLAH RAZI olsun. Rabbim senin de islerini kolaylaştırsın