- 18 Temmuz 2014
- 125
- 279
-
- Konu Sahibi selametle66
Ben yazarım ama gece yetmez müsait olduğum bir zamanda yazarım inşallahKizlar yeni konu acmadan burdan yazarmisiniz okuyup kabul oldu dediginiz dualari tabi konunu bozmuyorsak eger S selametle66
Estağfurullah canım sıkıntı yokKizlar yeni konu acmadan burdan yazarmisiniz okuyup kabul oldu dediginiz dualari tabi konunu bozmuyorsak eger S selametle66
Canım benim önereceğim ilk dua 9999 adet Fetih suresi ilk ayeti okumak. Bir dileğim için okumuştum ve Allah bana onun hayırlı olmadığını göstermişti.Kizlar yeni konu acmadan burdan yazarmisiniz okuyup kabul oldu dediginiz dualari tabi konunu bozmuyorsak eger S selametle66
Wooow o kadar cok yaniBen yazarım ama gece yetmez müsait olduğum bir zamanda yazarım inşallah☺
bunu demem ne kadar uygun bilmiyorum ama ettigim duada en hızlı sonuc aldigimdi.Kizlar yeni konu acmadan burdan yazarmisiniz okuyup kabul oldu dediginiz dualari tabi konunu bozmuyorsak eger S selametle66
Ama ben oluruna da bırakamıyorumBana bir hoca sen artık gökteki kapıları açmışsın hayırda şeride karıştırmışsın demişti bırak çekme oluruna bırak artık demişti
Evet listemde onceden cok okurdum simdi gene baslamak istiyorum ama nasip olmuyor sanirimCanım benim önereceğim ilk dua 9999 adet Fetih suresi ilk ayeti okumak. Bir dileğim için okumuştum ve Allah bana onun hayırlı olmadığını göstermişti.
Aslında sana fetih suresinin ilk ayetini tavsiye ederim 9999 kere okunacak seher vaktinde oku 41 gün boyunca aralıksız adet günleri hariç gerçekten şaşırırsın olacaklara birde namaz kılıyorsan her namazın peşinde 7 kere okunan tövbe süreaindeki ayeti oku inan bunlar yetecektir sanaokumak istedigim dualar tertibler cok fazla. aynı dualarda 21 gün veya 40 gün seklinde yapip baska duaya gecsem digerini birakmam da bisey olmaz herhalde bugun bunu dusundumde. yoksa hepsi karisiyor
Peki cok okuyunca ne gibi olaylar yasadin ?Bana bir hoca sen artık gökteki kapıları açmışsın hayırda şeride karıştırmışsın demişti bırak çekme oluruna bırak artık demişti
Evet kesinlikle katılıyorum. Bir niyetim için başlayıp devam ettirememiştim bir türlü, nasip değilmişEvet listemde onceden cok okurdum simdi gene baslamak istiyorum ama nasip olmuyor sanirim
cevaplamayabilirsin. merak ettim farklı seyler mi yasadinBana bir hoca sen artık gökteki kapıları açmışsın hayırda şeride karıştırmışsın demişti bırak çekme oluruna bırak artık demişti
Hemde nekadar anlatamam hatta size bir sır vereyim mi çok şaşıracaksınızWooow o kadar cok yanigerci benim de az sayilmaz ama bende devamli okuyamayanlardanim surekli yarim kaliyor herseyim
not aldim hemenAslında sana fetih suresinin ilk ayetini tavsiye ederim 9999 kere okunacak seher vaktinde oku 41 gün boyunca aralıksız adet günleri hariç gerçekten şaşırırsın olacaklara birde namaz kılıyorsan her namazın peşinde 7 kere okunan tövbe süreaindeki ayeti oku inan bunlar yetecektir sana
Anlat dinliyoruzHemde nekadar anlatamam hatta size bir sır vereyim mi çok şaşıracaksınızben neler neler yaptım
Ruhsal anlamda çok büyük çöküşler yaşadım içime kapanık oldum herkezde nefret ettim işden eve evden işe gittim ama bir diğer yanı rüyalarım çok enteeesem haberci rüyalar ve çok güzel rüyalar görüyordum kendimi kaç defa kabede gördüm böyle güzel ve ilginç rüyalarcevaplamayabilirsin. merak ettim farklı seyler mi yasadin
Peki bu niyetin kabul oldu muBen kabeye gitmiştim çok şükür instagrama sayfası kullanıyordum ozamanlar sonra resim eklerken konumları gördüm aklıma kabedekilerden dua istemek geldi eve döndüm kabe in konumuna giriyordum kabede olanlar resim koyup etiketliyordu 600 den fazla kişiden dua almıştım niyetim için haczamanı bile dua ettirmiştim canlı yayın açıyorlardı benim için sürekli dua esiyorlarsı
Bende oluruna bırakamıyorum zaten akıllanmışda değilim aynı devam ediyorumAma ben oluruna da bırakamıyorum
Bende aynıyım yaaAma ben oluruna da bırakamıyorum