- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
-
- Konu Sahibi selametle66
Reis detaylı anlatır mısın nasıl okunacakKızlar bu dua ya kesinlikle bakın lütfen
Ve bu atılan resimleri okuyun
Ve lütfen duam olmucak vs.gibi şeylere kapılmayınVe bu duaya eğer başlarsanız mutlaka ama mutlaka anlamını düşünerek okuyun çok önemli bu kısım
Eğer ki dua ederken acaba olacak mı gibi şeylere kalırsanız zaten duanız kabul olmuyor...Dua acabalar ile olmaz.Rabbimin gücü kudreti herşeye yeter .
Twain @Pasiflora25 @Selenay123 @yeteramabukadar humanbeings Gsyabk Mucizemm222 @chagiless @Tavuk_suyu_ @Ondokuzdokuzondokuz @Umut_2019 @Eylulll23 4mevsim4 @Yagmurr07
Canım orda yazıyor aslındaReis detaylı anlatır mısın nasıl okunacak
Dikkat etmemişim reis iyice bakayim bi sagolasin deneyeceğim inşallahCanım orda yazıyor aslında
Bende internette dua ararken bunu gördüm yapan insanlar yazmış.
Aynen ordaki gibi
Bu arada senin profil resimler ilgimi çekiyor
Bu en son ki de süper olmuş Leyla ile Mecnun nu hatırlattın özlem duydum haa
Kızlar bu dua ya kesinlikle bakın lütfen
Ve bu atılan resimleri okuyun
Ve lütfen duam olmucak vs.gibi şeylere kapılmayınVe bu duaya eğer başlarsanız mutlaka ama mutlaka anlamını düşünerek okuyun çok önemli bu kısım
Merhaba gece ruyamda bu duayi okurken gordum cok etkilendim anlamini bilmesemde harika bir his benim icin insallah devamli okumaya caliscam
Hayir dun burda gordum konustuk gece surekli tekrarladigimi gordum ruyamda Duanin bu dua oldugunu da eminimNasıl yani canım bu duayı burda gormeden önce mi okudun rüyanda
çok teşekkür ederizKızlar bunu da internetten araştırırken buldum mutlaka bakın lütfen.
Anlamina hayran kaldım yaaa
Twain Amarylliss @yeteramabukadar humanbeings Mucizemm222 @chagiless @Umut_2019 @Eylulll23 4mevsim4 @Yagmurr07 @Tavuk_suyu_ Twain
Ayyy masaalllh canımmmmHayir dun burda gordum konustuk gece surekli tekrarladigimi gordum ruyamda Duanin bu dua oldugunu da eminimcok hosuma gitti birazcik korktum da
Kızlar bunu da internetten araştırırken buldum mutlaka bakın lütfen.
Twain Amarylliss @yeteramabukadar humanbeings Mucizemm222 @chagiless @Umut_2019 @Eylulll23 4mevsim4 @Yagmurr07 @Tavuk_suyu_ Twain
Ayyy masaalllh tüylerim diken diken oldu ya sübhanallahEki Görüntüle 2676798
resmen tüm dilime dolanan duaları paylaşıyorsun canımhani demiştim ya bir namazdan sonra tevbe suresindeki ayeti tekrarladığımı fark etmiştim diye. Bu ayet de aynı şekilde olmuştu ama Arapçasını değil Türkçesini dilime dolamıştım. Bir tayin süreci vardı o sıralar, ben de kararsızdım. Sonra içimden bu ayetin meali geçmişti. ‘Beni yaratan elbet yolumu gösterir’. Hatta sonradan gelip buraya da yazmışım aynı gün ❤☺
Allah razı olsun canım.Abdestimde varken okudum hemen.Kızlar bunu da internetten araştırırken buldum mutlaka bakın lütfen.
Aminn canım sizden de..Allah razı olsun canım.Abdestimde varken okudum hemen.
Kızlar bunu da internetten araştırırken buldum mutlaka bakın lütfen.
Rica ederimmmmm canimmmBunu ilk defa gördüm, çok teşekkürler canım
Allah senden razı olsun canım ne güzel dualar buluyorsun ne güzel bir kalbin var seninKızlar bunu da internetten araştırırken buldum mutlaka bakın lütfen.
Yaa Allah razı olsunAllah senden razı olsun canım ne güzel dualar buluyorsun ne güzel bir kalbin var senin❤