- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
-
- Konu Sahibi selametle66
Amin canım sizden deRèglim bitsin okuycam insallah ❤Allah razi olsun
Amin canım sizden deAllah razı olsun
Hnm sizde mi okudunuzBen de bu paylaşımları ilgili siteden okumuştum. Hakikaten çok etkili olduğuna dair bir sürü yorum vardı. Umarım bizimkiler de kabul olur
Hnm sizde mi okudunuz
Yaa bu sitede harika dua paylaşımları var
Amin amin amin
Ayy aynen süper olurSitede yorumları okumuştum, duayı da okuyacağım inşallah. Hatırlatmış oldunuz bana
Burada da okuyup, duası kabul olan arkadaşlar yorum yaparsa ne güzel olur.
Aynen canım öyle zatenarkadaşlar hayırlı akşamlar emin olun her dua kabul oluyor bunu yaparsakta olucak olmadı diye şüpheye düşmeyelim herşeyin bir vakti zamanı var.(bende hemen denicem:))
inanırmısınız benim denemediğim hatimler çekmediğim tesbihler kılamadığım hacet namazları kalmadı 4 sene boyunca.
aslında ben size bir formül vereyim çok uzun ama şahsen denedim bitirdiğim gibi kabul oldu.zaten nasipse başlayabiliyorsunuz. bana bile 8 yıldan sonra anca nasip oldu.
ben 8 yıl önce çok iş aradım 1 yıl botunca gitmediğim yer kalmadı ama hiç biri olmadı.sonra aklıma nereden geldi bilemiyorum inanın hatırlamıyorum dedimki künde 10 adet yasin suresi 10 adet kenzülarş duası 10 edetde ismi azam duası okicam dedim kendi kendime. 21 gün aralıksız okudum ve inanırmısınız daha önce asistan olarak çalıştığım yerden asistan olarak çıkmıştım biridiğim gün Allah tarafından civil bebek giyimden tasarım olarak iş teklifi aldım ve 5 sene tasarımcı olarak çalıştım orada.