- 1 Mayıs 2019
- 702
- 702
- Konu Sahibi selametle66
Merhaba kızlar. Tüm sayfaları okudum notlarımı aldım Allah razı olsun hepinizden. İlk sabah namazına kalktığım vakit yapıcam inşallah Yunus duasını. Yapan oldu mu etkisini gördünüz mü ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi bilmiyordumkonuyu guncel tutmak icin guncel yazmak yasak normal yazin
Evet banlanmayin diyeÖyle mi bilmiyordum
Teşekkür ederimEvet banlanmayin diye
Üzgünüm benim okuduğum şeyler var bide Meryem suresini okumadım hiç.S selametle66
Son 18 kaldi yardim etmek istermisin41 Meryem suresi 💛
Guncel liste 💛 @Life light ELIF ( hayırlısıyla tup bebek transferimin pozitif sonuçlanması ve sağlıklı sıhhatli bir bebek dünyaya getirmek. @Magnifiaque MERVE (Hayirlisiyla ikiz evlat sahibi olmak ) @Elif 8887[/USER] ELIF ( hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek için ve hamile kaldiginda...www.kadinlarkulubu.com
Allah razi olsun canimÜzgünüm benim okuduğum şeyler var bide Meryem suresini okumadım hiç.
Rabb'im tüm sıkıntılarıniizi gidersin tez zamanda amin
Söyler misinizaslında ben size bir formül vereyim çok uzun ama şahsen denedim bitirdiğim gibi kabul oldu.zaten nasipse başlayabiliyorsunuz. bana bile 8 yıldan sonra anca nasip oldu.
Çok teşekkür ederim@Harlofia burda dua ya dair bizzat yaşayan insanların yazıları var mutlaka bakın derim
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim
Canım siz yeter ki içten tüm samimiyetinizle Rabbimden isteyinAllah kabul etsin dualarınızı. Şifa için okunacak etkili bir dua var mı acaba? İlk sayfadakini yapsam olur mu ki?