- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
-
- Konu Sahibi selametle66
Rica ederim ben teşekkür ederimHarikaymış.. Teşekkür ederiz❤
200 tane aldım . Rabb'im acil şifalar versin kuzumYüksekten düşme sonucu iç kanama ve kırıkları olan bir yakınım için 70.000 Ya Şafi başladım. Yardımcı olmak isteyen varsa çok sevinirim
Kızlar ayet bu haberiniz olsun ona göre okuyunkızlar bunlara mutlaka bakın okuyun lütfen hepsini
Twain Amarylliss Madamoisellee BizyanmadikYAKILDIK humanbeings Gsyabk Mucizemm222 chagiless Tavuk_suyu_ Umut_2019 @Eylulll23 4mevsim4 -Yagmur-
Çok etkileyici gerçekten mutlaka bir okuyun lütfen kendi niyetiniz için....
Rica ederim canım
Yok reis öyle düşünme boş anlarımda takipteyim seniRica ederim canım.yaa yine estanbul sitesinden buldum az önce o kadar çok insanlar yorum yapmış ki anlatamam okurken yorumları hayran kaldım gerçekten
Umarım etiketledigim arkadaşları sıkmıyorumdur
Herkes kendi niyeti için faydalansın istiyorum o da olmadı en azından dua defterine geçirin istiyorum
O hâlde çok mutlu oldum birilerine bişeyler katmak beni huzurlu kılıyorBen çok mutlu oluyorum kesinlikle. Umuttuğum bir şeyi hatırlıyor ya da yeni bir şey keşfediyorum. Hep etiketleyebilirsin beni.
Bu arada sana bir mesaj attım
Öyle zamanda çıktı ki karşıma... allah razı olsun hemen yarın abdest alıp başlayacağımKızlar dua bumutlaka okuyun lütfen
Herkes faydalansin istiyorum.
Yaa bunlari duymak işte beni şuan dünyanın en mutlu insanı yaptıÖyle zamanda çıktı ki karşıma... allah razı olsun hemen yarın abdest alıp başlayacağım
Tamam canım inşallahben de burdayım artikk bana da etiket yapar misin canimm haberdar olmak isterim takipteyim
bastan okuyorum topigi hepsini ss aldım defterime geciricem yaa böyle deftere geçirince daha güzel oluyorTamam canım inşallah
Hoşgeldiniz
geçmiş de paylaşılan duaları mutlaka dua defterinize yazın canım lütfen
Kesinkkle canımbastan okuyorum topigi hepsini ss aldım defterime geciricem yaa böyle deftere geçirince daha güzel oluyor
Bide hergun en az 500 istiğfar çekmek için konu açtıkbastan okuyorum topigi hepsini ss aldım defterime geciricem yaa böyle deftere geçirince daha güzel oluyor